Aerosmith Live In Israel 1994

בינג

New member
Aerosmith Live In Israel 1994

לא הרבה זכו לראות את הכותרת הזו. טוב, אני אתחיל מהתחלה: חבר של בת-דודה שלי בא אליי, וראה את הכרזה של אירוסמית' שישי לי...בקיצור, הוא חולה על מוזיקה, ובלי קשר, הם אלה שהביאו לי את ה21 דיסקים
בקיצור, הוא סיפר לי שהוא היה בשתי הופעות של אירוסמית', אחת בלונדון בEarls' Court [
] ואחת שהם הופיעו בארץ. הוא גם אמר לי שהיו בהופעה בארץ 15-20 אנשים!!!
, ואני התפלאתי והוא אמר ליש הוא לא בטוח אבל הוא זוכר שהיו ממש קצת, אבל ההופעה הייתה מדהימה!
בקיצור, הוא נתן לי את הכרטיס שהוא שמר, אז סרקתי לכם אותו
אם מישהו יודע את כמות האנשים באותה הופעה, ויוכל להגיד זה יהיה נחמד, כי זה די מוזר שרק 20 אנשים יהיו שם...

בינג

New member
כמה "בקיצור" ../images/Emo5.gif

נ.ב - הייתי צריך לכווץ את התמונה של הכרטיס כי באיכות הטובה היא שקלה 300KB וזה לא עלה בפורום

AeroTom

New member
אם אני לא טועה בסביבות 9000...

סחתיין על הכרטיס
ולפי שמועות ששמעתי ודיברתי עם אנשים אז רוב הקהל גם לא היו מעריצים "אמיתיים" של הלהקה אלה רק כאלה שבאו מתוך ההצלחה וההכרה רק של GAG...

בינג

New member
כן, יש הרבה אנשים שהולכים

להופעות כי הם אוהבים את הסגנון, וגם הופעה זה חוויה ולאו דווקא בגלל שהם מכירים או מעריצים את הלהקה...
אז אם אתה אומר 9,000 אז אני אשאל אותו שוב
היית בהופעה?

AeroTom

New member
היית יודע מזה אם הייתי בהופעה...

הייתי בן 11 עדיין ולא ממש מכיר את הלהקה שתשנה את חיי בערך 5 שנים אחרי...

Aeroguy

New member
בקשר להופעה בארץ...

ההופעה היתה ב-12 ביולי 1994, והיו בה בין 9000 ל-10000 איש, וכיוון שזה היה בפארק הירקון זה נראה כמו כלום אנשים.... היו כמה אלפים צמודים לבמה ומאחוריהם קרחות ענק וקבוצות של אנשים מפוזרות במרחב. אופיר תוכל לתת יותר פרטים על החוויה, היא היתה שם, אני ראיתי אותם לראשונה רק בברלין ב-99. ההופעה היתה אחרונה בסיבוב האירופאי, ואחריה הלהקה חזרה לארה"ב. ההופעה האחרונה של סיבוב ההופעות היתה ההופעה המפורסמת בפתיחה של ה- Mama Kins Music Hall זצ"ל, ששודרה ברדיו ולדעתי זה ההקלטה הטובה ביותר של הלהקה הזאת. לאחר חיפושים של שנים, לפני כשנתיים הצלחתי לשים את ידי על בוטלג מההופעה בתל-אביב. הצלחתי דרך איזה מישהו לאתר מישהו שהקליט אותה בטייפ רקורדר קטן ומאז הקלטות שוכנות אצלו במגרה, וקניתי את העותק היחיד שלה! הנה הסטליסט של ההופעה ההסטורית, שבחודש הבא ימלאו לה עשור: Eat The Rich Mama Kin Fever Draw The Line Amazing Rag Doll Cryin' Shut Up And Dance/Drum Solo Stop Messin' Around Walk On Down Janie's Got A Gun Love In An Elevator Sweet Emotion/Dazed & Confused/Peter Gunn Dude (Looks Like A Lady) ~הדרן~ Crazy Livin' On The Edge Mother Popcorn/Walk This Way שימו לב שעשינו "הסטוריה", די שלילית, בכך שזו אחת מההופעות הבודדות מאז 73, לדעתי, שהלהקה לא עשתה את Dream On. הם ניגנו את Crazy במקום שלו בהדרן, כי הם ידעו איזה להיט השיר הסתמי הזה נהיה בישראל. אישית, אם הייתי בהופעה ובמקום Dream On הייתי מקבל את Crazy, הייתי מגיש תביעה ייצוגית... אבל חוץ מזה היתה הופעה מצויינת, בהתחלה סטיבן התבלבל ואמר Jerusalem!!! אבל דאג לתקן. לפני Stop Messin' Around סטיבן אמר שבישראל צריכים לחנך על הבלוז, והמורה הטוב ביותר - Mr. Joe Fuckin' Perry... ולסיום - הם הבטיחו "לשוב בשנה הבאה"... בהתחשב שההופעה הראשונה לאחר סיום ה- GAG TOUR (חוץ משתי הופעות סודיות במועדונים) היתה במאי 1997... אולי יש עוד סיכוי... (טוב, האמת שאין)

hangman Jury

New member
בואנה זה דבר נדיר מה ששמת כרגע

ההופעה היא לפני 10 שנים ועדיין הכרטיס שמור אגב אני בטוח שההופעה היתה מצויינת.... רק בסוף 93 היה כבלים... אז לפי דעתי רק בשנה הזאת ככה היה אמ טי וי ומשם כולם התחילו להכיר את אירו', אולי בגלל זה לא היה הרבה קהל כי זה היה ממש בהתחלה... ככה אני חושב.. (מקווה שהבנתם)

Aeroguy

New member
אם היה לי צורב...

הייתי סורק מודעה מיום המופע, הרבה כתבות מעיתונים בערץ לפני ואחרי ההופעה, מהדורה של "מעריב לנוער" במצב כמו חדש משבוע ההופעה עם סטיבן על העטיפה ומוסף מיוחד במעריב לנוער "סופר פוסטר" עם פוסטר ענק של הלהקה ומילים של שירים.

בינג

New member
וואו נשמע טוב!

תגיד, כמה אנשים בעירך נכנסים שם לפארק בהופעות? (כדי לדעת אם זה נחשב הרבה או קצת...) עוד דבר: האם אירוסמית' התאכזבו מההופעה? ולגיא: בבקשה בדוק שוב את ההודעה הפרטית שאני שולח לך עכשיו
...

Aeroguy

New member
בהופעות הגדולות היום שם...

איזה 100,000, למרות שאני חושב שהיה איזה אירוע שהיו ~350,000 בערך, לא זוכר בדיוק מה

גיא יש לי כמה שאלות

כודם כל למה הכוונה "חוץ משתי הופעות סודיות במועדונים" כלומר הם היו פה עוד פעמיים?

Aeroguy

New member
לא, הכוונה היא

שאירוסמית' לא הופיעו בכלל בכלל, בשומקום, בין דצמבר 1994 למאי 1997, למעט שתי הופעות סודיות בנובמבר 1995 במועדונים, אחד בבוסטון ואחד בקיימברידג' (עיירה צמודה לבוסטון). בישראל, כמובן, הם לא הופיעו לפני ולא אחרי, למרות שיש איזו שמועה שג'ו היה בביקור פרטי בישראל והופיע בקאמלוט ב- 1995, מה שנשמע לי די תמוה...

AeroTom

New member
כן,ג'ו היה בקאמלוט ב-95.

כולם יודעים את זה. הוא הופיע פה בסודיות ביחד עם ג'ים מוריסון,ג'ימי הנדריקס ו-SnowBall 1 זכרונה לברכה... הם אפילו עשו שם גרסה אקוסטית ל-Mmmmmbop של הנסון...

Aeroguns

New member
שאלה קטנה---->

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מזה הדרן? אני יודע בערך מזה אבל אני לא בטוח בזה.. אז מישהו יכול להסביר טוב?

בבקשה

בסוף כל גיג הלהקה מסיימת לשיר את השירים יודרת מהבמה ואחרי זה חוזרת לעוד 2 או שלוש שירים אחרונים

למעלה