AEROGUYל

THE SHOW

New member
AEROGUYל

בזה שאתה אומר שיש צדק במתרותיו של החאמס ובכלל אתם אומרים שאבו הונוד לא היה צריך למות אחרי שעשה מעשים נבזים עם אזרחים אני עוד מבין אבל שאתם אומרים שזה שמחסלים את המחבלים זה רע זה גורם לי לזעום

Aeroguy

New member
זכותך לזעום

אבל אני עדיין טוען שמה שחובה עלינו לעשות היא לעצור אנשים כאלה ולהביא אותם למשפט צודק, כמו כל רוצח שפל אחר. חוץ מזה שהמעשה יהיה צודק ודמוקרטי, וימנע שפיכות דמים של חפים מפשע (לטילים יש נטייה להרוג את כל מי שבסביבה בנוסף למטרתם), זה יראה שישראל היא מדינה חזקה הבוטחת בשלטון החוק שלה, מה שנראה בדיוק ההפך כעת. אם אתה חושב שמגיע להם למות, וזכותך המלאה לחשוב כך, למה שלא תפתח בקמפיין התומך בהוצאה להורג של רוצחים בדם קר? לקבל במשפט עונש מוות זה יותר טוב מלהיות מוצא להורג בלי משפט- שזה, למעשה, החיסולים.

נובו

New member
יש הבדל...

שלום לך, מה שלא יהיה שמך... (מה אני אשם שיש לך שם לועזי שלא ברור איך לבטא..?) אני מסכים אתך שעדיף להביא למשפט מאשר לחסל, מצד שני, אני לא כ"כ מתנגד לחיסול. זאת אומרת, בחיסול יש דבר טוב, עצם הניטרול של הסכנה. המעצרהוא עדיף כי הוא מביא איתו את הבונוס שאתה הזכרת (מראה שישראל בוטחת בצדקתה). מלבד זה, אני חושב שיש הבדל שצריך להתבטא בענישה כמובן, פשע פלילי לזה שנעשה על רקע לאומני. הפשע הלאומני חמור יותר, והוא לא כמו כל רצח בדם קר.

למעלה