AERA Humanum Est

AERA Humanum Est

להקה גרמנית מעולה ששילבה פרוג וג'אז-רוק פיוזן. 2 האלבומים הראשונים מאוגדים בדיסק אחד והם מאוד מומלצים. לאחרונה יצאו התקליטים השלישי והרביעי וטרם הספיקותי... הכלים כוללים כינור וחליל מה שהופך את הלהקה למעט יותר מקוורטט פרוג קונבנציומאלי. קראוטרוק אין פה אבל פרוג טוב יש בהחלט. מורנא, זה נראה לי תפור עליך! מידד

מורנא007

New member
מעניין

שרכשתי לא מזמן אלבום אחר של להקה בשם דומה שמוצאה קצת דרומה לגרמניה. תודה על ההמלצה.

או בנאדם...

מדובר בהרכב על מאיטליה שעבורי יושב חזק בעשרת הגדולים אי פעם. התקליט שקנית הוא אחד היותר קשים כך שאם לא התחברת אני ממליץ לא להרים ידים וללכת על MALADETI או CRAC. שניהם יותר "נגישים" ולטעמי מהאלבומים הטובים ביותר בשנות השבעים בתחום! מידד

מורנא007

New member
שמעתי קטע שלהם

באורל מון. הוא היה מבוסס על פולק סורי / דבקה כלשהיא. ידוע לי שהקטע נמצא באלבום Arbeit macht frei - האלבום הראשון. קניתי אלבום אחר, יותר ניסיוני. אני לא מרים ידים.

אמת

כל תקליט של AREA מתחיל בקטע פולקי מ-ASIA MINOR שזה בעצם יוון או מצרי או סורי וכו... דמיטריוס סטראטוס מנהיג הלהקה היה יווני שגדל באלכסנדריה כמו דמיס רוסוס ולכן ההשפעות המעניינות. אגב יש לי DVD של AREA משנת 1976 ולמרות שמדובר בפלייבק זה פשוט תאווה לעיניים. מידד

חגי14

New member
מורנא אל תרים ידיים זה הרכב

מצוין,ההרכב האיטלקי האהוב עליי ביותר,הרכב חזק ביותר.אני מחזיק 6 אלבומים שלהם ואני מציע לך לשמוע גם את: AREA - ARE(A)ZIONE - הופעה מצוינת שלהם. MALEDETTI - אלבום קצת יותר מופרע בגלל הקטעים הווקאלים. בכלל הסולן שלהם נחשב לבעל יכולת ווקאלית מדהימה,יש לו כמה אלבומי סולו שהם רק ווקאלים נטו.

מורנא007

New member
OK

לפי הקצב שלי אקלוט את Caution Radiation, אחר כך יבוא תורם של האחרים. לבנתיים אני מרוצה מהאלבום חוץ מהקטע האחרון.

למעלה