adword

motz23

New member
adword

שלום לכולם.. פרסמתי מודעת ADWORD לא מזמן שמקשרת לדף של מוצר באמזון כאשר בדקתי בסטטיסטיקות ראיתי שהמודעה לא מוצגת מכיון שיש מודעה אחרת גבוהה יותר עם אותו DISPLAY URL.. השאלה שלי האם אפשר להתגבר על זה הבנתי שאסור לרשום כל DISPLAY URL שרוצים ושהוא צריך להיות תואם לאתר. תודה מראש על העזרה.

yarontor

New member
לא כ"כ הבנתי את השאלה

איך יכול להיות ששני אתרים שונים משתמשים באותו display ? למה שתפרסם בכסף שלך קישור לאמזון ? תסביר שוב

motz23

New member
הסבר

לדוגמא גם אני וגם האדם עם המודעה הגבוהה יותר מפרסמים אותו מוצר דרך אמאזון, שנינו נצטרך לשים בDISPLAY URL את הכתובת של אמאזון אבל רק המודעה הגבוהה יותר תקבל הופעות כי גוגל לא מוכנים שיהיו שתי מודעות עם אותו DISPLAY URL ולכן הם לא יראו את המודעה שלי. השאלה שלי היא אם אפשר לעקוף את זה איכשהוא??

yarontor

New member
טוב, תשובה .

אז ככה: א. אתה יכול לשים יותר כסף פר קליק - ואז המתחרה שלך לא יופיע ואתה כן.... ב. אתה יכול לעבוד עם frame=0 או עם iframe כלומר אתה בוחר דומיין אחר ומקדם את הדומיין האחר. בתוך העמוד הראשון (נניח) אתה עושה חלון iframe ובתוכו אתה שם את המוצר שלך מאמזון כלומר אתה מקרין / מראה את אמזון רק בתוך חלון. זה יכול לעבוד יפה גם עם frame 0 תסתכל על האתר הזה: http://www.guerilla.co.il/ אם תביא את הסמן מעל הקישורים בעמודים תראה שבעצם התוכן הוא בכלל באתר www.toornet.co.il אז אתה תקדם את הדומיין למעלה - אבל בתוך העמודים תכניס את אמזון ... אלה האפשרויות שעולות לי בראש כרגע. בהצלחה

inbizia1

New member
אני חושב שתשובה ב' שהוא נתן לך ממש חיובית

ותלך עליה , רעיון טוב למדי.

למעלה