Advice anyone???

Advice anyone???

ערב טוב לכולם! בימים האחרונים יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד ו"קצת" דופקת לי את איכות החיים- כאבים טורדניים בלשון, משני צידיה. אמנם לא רואים כלום בראי, אבל גם מה שלא רואים- יכול לכאוב, ובנוסף, זה נורא מקשה על הבליעה. כבר יומיים שאני לא אוכלת כמעט כלום, כי הכאבים/פצעים האלה פשוט מונעים ממני להנות מהאוכל ומטעמו, ואני גם כנראה חוששת מהכאב. יש למישהו עצה מעשית של איך להתמודד/להתגבר על הבעיה? מאיפה באו לי הכאבים האלה??? מור

freearth10

New member
תחכום הגוף כל פעם מדהים אותי מחדש

נראה לי שעניין ההזנה הועלה כאן כבר על ידך בעבר ועכשיו הגוף רק תומך בדעתך עליו ומונע ממך מלהכניס עוד אוכל פנימה, כי מי יכול לאכול כשכל נגיסה כרוכה בכאב במקום בהנאה? מור, כמה הגוף צריך עוד לזעוק כדי שסוף כל סוף תקשיבי לו ותלכי לטיפול? הגוף שלך לא מבקש טיפול, הוא כבר זועק לטיפול.
מאיה

הגוף זו באמת "חיה" מתוחכמת

לגבי זה אני מסכימה איתך, מאיה, וגם אני נדהמת כל פעם מחדש. אין מקום לדאגה, כי אני כבר בטיפול, אמנם מדובר במשהו של אחת לחודש, אבל צריך לזכור שזה הילינג, ויש לזה השפעה חזקה מאוד. אולי זו ריאקציה, אבל אני די מסופקת, כי עברו כבר שלושה שבועות מאז הטיפול האחרון (בשבוע הבא יש לי טיפול נוסף), ושבועיים הייתי ממש בסדר- גם פיזית וגם נפשית! מה אני עושה כדי להקל על הכאבים, כי אני כבר ממש רעבה, וגם קצת קשה לי לדבר בגלל שכואב. למישהו יש רעיון ל"כיבוי השריפה" בינתיים? מור

avorly

New member
ל"כיבוי שריפה"-

ניסית לשתות חלב עיזים? בד"כ מרגיע את הצריבה והכאב.

בכלל לא ידעתי

שזה יכול לעזור! בכל אופן, חידשת לי משהו...
יחד עם זאת, כל מוצרי החלב- גם חלב צאן, הם מחוץ לתחום עבורי, משום שאני אסטמתית (בעקבות הטיפול, הפסקתי לצרוך אותם, כבר כמעט חמישה חודשים שלא נגעתי במוצרי חלב!!!). יש משהו אחר? ניסיתי, אגב, לגרגר מי מלח, אבל זה לא ממש עזר (אולי כי השתמשתי במים קרים??? יש קשר?). אם יש למישהו רעיון אחר, אני אודה לכם מאוד! יום טוב!! מור

למעלה