advanced bios settings

ziv2004

New member
advanced bios settings

יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu siemens amilo 1630a. איך מגיעים להגדרות המתקדמות שלו ב bios, מישהו יודע?

ziv2004

New member
ניסיתי

ניסיתי, אפילו לא הגיבו לאימייל. אין כאן מישהו שיודע?

Y. Welis

New member
בדוק במניואל שבא איתו

בדיסק, או בגירסה שבאתר היצרנית. יש מקרים נדירים שצריך תוכנה בחלונות שתיגש להגדרות האלה, אבל אני לא חושב שזה המקרה.

yonatan30

New member
לא...

ב manual רשום רק על ההגדרות הבסיסיות, לא רשום מאומה על הגדרות קצת יותר מתקדמות.

Y. Welis

New member
אתה מצליח להיכנס לתוך הביוס?

אם כן, כל מה שאתה רואה זה מה שיש. באשר לאוברקלוקינג - לא שמעתי שזה ניתן לביצוע רשמי בנייד (אין תמיכה כזו בביוס). זה בכל מקרה יקצר את חיי המחשב, שגם ככה צריך לעמוד במעמסים לא שיגרתיים.

bar666xp

New member
עד כמה שאני זוכר ברוב הניידים

רוב האופציות חסומות והגישה עליהן רק דרך תוכנה שהיצרן לא ישחרר לעולם אבל למה אתה מתקוון מתקדמות ? אגב יש לי גם AMILO 1630A

yonatan30

New member
או!

אני מתכוון לבצע overclocking בנייד, בשביל זה אני צריך את ה advanced bios. אתה לא רואה גם שב bios חסרות מלא הגדרות של CPU וזכרון? הוא מאוד מינימליסטי... נרשמתי בפורום של לוח האם, שאלתי שם אותו דבר, אני מקווה שמישהו ידע לענות לי. אגב, איך המחשב, אתה מבסוט? התקנת אולי os x64?

bar666xp

New member
כן אבל מה זה כאב ראש לא מצאתי

חצי מהדריברים ומה זה לא היה לי קריז לחפש יותר מדי... בנוסף על הכל לפי מה שראיתי אם הדרייבר של AMD למעבד כמעט אין הבדל בביצועים אז החלטתי שאני ינסה את WIN64BIT בשלב מאוחר יותר או שמתי שיצא LONGHORN אני ינסה אותו.

bar666xp

New member
אוי לגבי אובר-קלוקינג במקרה הזה..

למה?! המעבד הזה לא מרגיש גם שמעמיסים עליו עבודה אני רוצה האמת להלחיץ קצת את הזיכרון (להעלות תדר) אבל אין גישה לזה בביוס

למה אתה עושה אוברקלוקינג לנייד?

אין לך קירור מספיק בשביל עליית הטמפ' וקשה לי להאמין שתתחיל לחבר לו קירורים למיניהם. אני לא אומר שאוברקלוק הוא לא אפשרי פשוט ברוב המחשבים אתה לא תוכל להגיע מעבר לאוברקלוק קל בלי לחמם את המחשב בצורה די מסוכנת.

Jan22

New member
בלי קירור הנייד יהפוך למנגל ..

אם כבר את עושה את זה ,תשיג מערכת קירור חיצונית ..

bar666xp

New member
שירשרת למקום הלא נכון אבל לא נורא

אני לא רוצה אוברקלוק למעבד עוד לא מצאתי משהו שדורש את מה שהוא נותן גם ככה (זה מעבד 64BIT 3.2GHZ) אני ממש לא רואה צורך לאוברקלוק למעבד.מצד שני לפתוח קצת יותר את הגשרים של הזיכרון (כל עוד יש אחריות) למה לא ?החיסרון היחיד שמצאתי עד כו זה HD 4800 זה משפיע על ביצועים בכל פעם שצריך גישה לHD.

למעלה