אני ``מסניף`` קבוע בסניפרים למטרות לימוד בלבד !! אם אעבור ל ADSL הבנתי שיש התחברות דרך VPN של Micro$oft לרשת שימנע ממני לראות FRAMES בסגמנט שלי . האם זה נכון ? (ולמה ? ) האם ניתן לעקוף זאת ?
אבל NETWORK MONITOR נראה לי תחליף לא רע. בדקתי כרגע מול הרשת הפנימית בעבודה. תתפלא אבל הצלחתי דרך VPN לACTCOM וTUNNEL (מוצפן ומקודד) למשרד. ברכות ו``הסנפות`` נעימות ANTIDOT
אתה צריך להבין את ההבדל בין ETHRTNET לVPN VPN שזה בעצם PPTP פרוטוקול מוסיף שיכבה על כל הPACKETS היוצאים ניסיתי כרגע לשחק קצת עם הROUTING TABLE של המודם ADSL (של אורקיט) וממה שהבנתי שהחיבור שלך דרך ADSL הוא CONNECTION ORIENTED ז``א קיים SESSION בין המחשב שלך לספק האינטרנט שלך דרך PPTP למעשה אתה היחיד בסגמנט שלך. הרי כתובת IP של הכרטיס רשת היא לא חוקית. אומנם הMASK הוא גדול אך אין אף מחשב בתוך הסגמנט חוץ מהמחשב שלך. הפאקטים שאתה יכול לקבל זה רק הפאקטים המיועדים אליך שהמודם מנתב אותם בקיצור, במקום שאני אנסה להסביר את זה ולפני שכל העולם מתנפל עליי בגלל חוסר דיוק אני מציע שתעיף מבט בלינקים למטה. הם ישפכו קצת אור על הנושא. ברכות ANTIDOT
שלום לך,האם תוכל לעזור לי?אני מעוניין ללמוד את כל הנושא של האקר מהתחלה ממש,בלי שום כוונות רעות.אני מעונין בחומר אשר מסביר ממש מאפס כיצד נגשים בכלל לנושא,ובעזרת אילו כלים להתחיל.האם יש אתרים בעברית בנושא? ואם כן אז ,אני אסיר תודה