ado עם C#

rchokler

New member
האם יש משהו יותר טוב מnamesapce

שלום לכולם יצרתי תוכנית ב C# והוספתי כמה items בכל item יש בעצם class שהגדרתי בעצמי אני מעוניין שיהיה הכרות בין הclass אך בעצם כל class על קובץ בנפרד (כמו שכתבתי items שונים לכל אחד). הפתרון שמצאתי הוא לכולם לתת namespace זהה אך השאלה האם אין משהו כמו ב c++ include לשם קובץ מסויים???

rchokler

New member
מקפיץ שנית

הסבר קצר איזה פקודה צריך ע"מ להתשמש ב קובץ נוסף בפרוייקט דומה לinclude של c++???

itaym02

New member
תשובה

אם זה קובץ ששייך לnamespace אחר, using namespace ולמיטב זכרוני צריך גם להוסיף refernce לקובץ עצמו. אם זה קובץ מאותו namespace אין בעיה. בכל מקרה כל הקבצים חייבים להיות תחת namespace כל שהוא.

rchokler

New member
ado עם C#

האם מישהו יכול להפנות אותי לחומר קריאה עדיף עברית בנושא של ADO עם C# תודה מראש.

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

בעניין הקפצות, ראה בתקנון.

סומבודי

New member
בבקשה

באנגלית, לצערי. http://www.dotnetjunkies.com/quickstart/howto/ בהמשך הדף ישנה רשימה של מדריכים תמציתיים, תחת תת-הכותרת Data and ADO.NET. בברכה

rchokler

New member
תודה על התגובה אבל.....

אפשר לשחות בתוך החומר שם, ועדיין קשה לי להוציא שם את העיקר אייך להגדיר מופע של ADO נ.ב יש לי שאלות בסיסיות נוספות אם יש לכם כוח לענות: 1.מה הדרך הטובה ביותר לאיטראקציה עם המשתמש בתכנות בממשקי חלונות למשל יש לי חלון FORM פשוט אייך אני יכול לקלוט את מה שכתב המשתמש בתוך חלון TEXT ולהשוות אותו לSTRING מסויימים (אם הוא ככתב משהו אז תדפיס מסג בוקס כזה אחרת מסג בוקס אחר). 2. אייך אני מקבל קלט מספרים משהמשתמש ושומר אותו במשתנה מסוים?

למעלה