Adiemos. זה שנות התשעים או השמונים?
מ מעאלי Member 10/2/07 #6 מוזיקה גרגוריאנית? או מוזיקה אתנית שורשית..כמו אניגמה?! תקנו אותי אם אני טועה
S sshender New member 10/2/07 #8 יש שקוראים לזה אמביינט Ambient או ניו-אייג' (הגדרה מאוד מקיפה). אחרים הולכים על ChillOut, אבל את המושג הזה מקובל לייחס לסגנון מוסיקה אחר (Lounge). נוסף על כך, מכיוון שהסגנון הדומה לזה חדר לתודעה הציבורית הודות ללהקת אניגמה, יש רבים שמכנים את הסגנון הזה Enigmatic בשפת עם.
יש שקוראים לזה אמביינט Ambient או ניו-אייג' (הגדרה מאוד מקיפה). אחרים הולכים על ChillOut, אבל את המושג הזה מקובל לייחס לסגנון מוסיקה אחר (Lounge). נוסף על כך, מכיוון שהסגנון הדומה לזה חדר לתודעה הציבורית הודות ללהקת אניגמה, יש רבים שמכנים את הסגנון הזה Enigmatic בשפת עם.
T ttttttttttttttttt1 New member 10/2/07 #9 לאניגמה היו מקצבים אלקטרוניים. אדיאמוס יותר דומים לEra , מסכים איתי?
S sshender New member 10/2/07 #10 אם כבר, אז יותר דומה ל- Enya (הלהקה. מסיבה ברורה...) או Vangelis. אבל זה לא כל-כך חשוב. אני קורא לסגנון הזה אמביינט. למידע נוסף תוכל למצוא באתר שלהם.
אם כבר, אז יותר דומה ל- Enya (הלהקה. מסיבה ברורה...) או Vangelis. אבל זה לא כל-כך חשוב. אני קורא לסגנון הזה אמביינט. למידע נוסף תוכל למצוא באתר שלהם.