adhd

ליאן113

New member
adhd

שלום לכולם אני לא ממש מעורבת פה כי הכל הולך לאיבוד...אני די פעילה בפורום על OCD ופחות פה לצערי...אני לא מספיקה לעבור על כל ההודעות...אשמח לדעת אם מישהו שמע על בית ספר "הבית של תמר" בני בן 12וחצי ואנחנו מבררים על הבית ספר הנ"ל והייתי רוצה לדעת עד כמה זה עובר ...הוא אובחן כ ADHD אבל אני לא חושבת שברמה גבוהה...כלומר הוא בגיל התבגרות אז לדעתי גם הגיל שיפר לו את ההתנהגות....וכמובן גם הקונסטה שהוא נוטל. שאלה... הוא עושה מה שהוא רוצה בבית הספר כיום לא לומד שום דבר לא מעניין אותו הוא מתחצף למורים בקיצר עושה מה שבא לו.....כשהיה קטן היה יותר אלים וההתפרצויות היו קשות....האם זה נכון שהוא ADHD?כי במבחן טובה הכל יצא טוב ..... תודה ויום טוב לכם

ליאן113

New member
נ.ב

אני לא ממש יודעת מה זה ליקויי למידה אבל רק מהשם של זה אפשר להבין כי כל אחד אומר משהו אחר.לדעתי אין לו ליקויי למידה הוא קורא כותב בלי שגיאות ....הוא רק לא רוצה ללמוד כי אני יודעת שאם הוא ירצה הוא יצליח ...הוא לא מבין בשביל מה טוב ללמוד חוץ מאנגלית ומתמתיקה...שאר המקצועות טפלים לדעתו והוא לא לומד אותם בכלל.

zivadina

New member
בתי ספר מיוחדים

שלום רב לך ליאן. אולי תספרי לנו ביתר פרוט מהן הבעיות של הבן שלך, כמה הוא שוקל ומהו מינון הקונסרטה שהוא מקבל? נראה לי שילד בן 12 שלא רוצה ללמוד נמצא במצב אשר מצריך טיפול רציני. כפי שכתבתי כאן בעבר, אין ADHD "ברמה נמוכה". יש ADHD בלתי מטופל. גם טיפול לא נכון הוא חוסר טיפול, וחשוב לחזור לרופא המטפל וללבן אתו את כל הבעיות של הילד. במידה שהילד מטופל על ידי נוירולוג, הייתי נעזרת באבחון של פסיכיאטר אשר מתמחה ב-ADHD כדי להתאים לו טיפול תרופתי והתנהגותי יעיל. אני מצרפת לך את רשימת בתי הספר המיוחדים, וממליצה לך להפנות את שאלתך, כולל משקל הילד ומינון הקונסרטה, לד"ר מנור, הפסיכיאטרית המלווה את הפורום. הערב נפתח את שרשור השאלות אליה, והיא תענה במהלך סוף השבוע. יש לנו נסיון טוב מאוד בטיפול בילדים ה-ADHDים שלנו, ונשמח לשתף אותך בנסיוננו.

ליאן113

New member
תודה

הוא שוקל כיום 43ק"ג ולוקח קונסרה 36 ו18 כל יום.....ועוד סוג של תרופה כי הוא אובחן כOCD וחוץ מזה שהוא מפסיק לאכול וירד למשקל הזה ירד כ 4 ק"ג. הוא מטופל אצל פסיכיאטר ולא נוירולוג.

ליאן113

New member
נ.ב

תודה על הקישור של בתי הספר....אנחנו מוזמנים לשם לפגישה לסיור ולראות את המקום לבית של תמר שמעתי עליו ביקורות טובות

למעלה