ADHD אצל מבוגרים

pmme24

New member
ADHD אצל מבוגרים

שלום לחברי הפורום , אני סטודנט בן 25 אשר מאז ומתמיד מראה את כל הסימנים לADHD . התחוורתי שקראתי לראשונה מאמר רנדומלי על ADHD/ADD לפני כחודש ומאז אני עסוק בליקוט מידע על התחום. אף פעם לא אובחנתי והייתי מעוניין לקבל מספרי טלפון/כתובות של מקומות אשר יוכלו לבצע את האבחון ולאשר לי סוף סוף טיפול תרופתי, השגרה האיומה שאני עובר מאז ומתמיד היתה קשה וחייבת להיפסק... לא צלחתי במציאת מקומות אשר מאבחנים את התופעה במבוגרים ולכן אני בא אליכם בבקשת עזרה. בברכה, רועי

shosh arie

New member
ADHD אצל מבוגרים

שלום רועי, א. אם תכתוב היכן אתה גר אוכל לתת לך שמות של מכוני אבחון. ב. לחילופין, אתה יכול לפנות לעמותת "ביחד" בטל' 03-6704404. בכל מקרה, בהצלחה. שוש אריה מאמנת אישית להפרעת קשב טריכוז

pmme24

New member
תודה על ההיענות שוש

אני גר באיזור המרכז ולכן אשמח לקבל כתובות של מקומות באיזור ת"א או ראשון לציון. שוב תודה מקרב לב, רועי

shosh arie

New member
אבחון באיזור המרכז

שלום רועי, 1. מכון "קשב" ברחובות, תל אביב (תמצא את רשימת הסניפים באתר שלהם). 2. ד"ר אלידה מגור, רחובות 3. מכון רותם - ד"ר דיצה צחור 4. מכון אניגמה - ד"ר איריס מנור בהצלחה, שוש מאמנת אישית להפרעת קשב

אבחון למבוגר

ברוך הבא רועי
מצרפת עבורך קישור לספריית הפורום שם תמצא מכונים ורופאים לאבחון. תוכל לבקש גם המלצות לרופאים/מכונים כאלה בפורום למבוגרים. בהצלחה

למעלה