אמממ כל אחד יקח ממגמת אומנות..
I ICדרוש New member 7/7/06 #83 ../images/Emo80.gifאני בחטיבה,אין מגמות../images/Emo11.gif אני אומרת שכל אחד ייאלתר צבעים מהשכנים...{ילדים קטנים, נו} אפשר גם לקחת קרטון ולצייר את קלי בדרך, שתעמוד ליידנו אבל עם הבלונד
../images/Emo80.gifאני בחטיבה,אין מגמות../images/Emo11.gif אני אומרת שכל אחד ייאלתר צבעים מהשכנים...{ילדים קטנים, נו} אפשר גם לקחת קרטון ולצייר את קלי בדרך, שתעמוד ליידנו אבל עם הבלונד
O otollo New member 7/7/06 #86 ../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif אני רואה אותך יושבת ומציירת ועושה ציור של ילד בן שנה אלא אם כן יש לך כשרון ציור חבוי .
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif אני רואה אותך יושבת ומציירת ועושה ציור של ילד בן שנה אלא אם כן יש לך כשרון ציור חבוי .
I ICדרוש New member 7/7/06 #81 ../images/Emo80.gif*נדחפת בדיליי* אני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
T Twisted Shadows New member 7/7/06 #45 איזו ראשונה? אם של האוטובוס אז זה סתם אוטובוס מגניב ומעריצה שהצטלמה ליד ואם הראשונה בשרשור תמונות אז זאת קלי בפתיחה של אדיקטד..
איזו ראשונה? אם של האוטובוס אז זה סתם אוטובוס מגניב ומעריצה שהצטלמה ליד ואם הראשונה בשרשור תמונות אז זאת קלי בפתיחה של אדיקטד..
B Beautiful Disaster New member 7/7/06 #47 הראשונה של האוטובוס../images/Emo3.gif "אהאהאאההאההאא אני ליד האוטובוס של קלי!!!!! צלמו אותי!!! שאלום לכל החברים של אלונהההההה!!!"
הראשונה של האוטובוס../images/Emo3.gif "אהאהאאההאההאא אני ליד האוטובוס של קלי!!!!! צלמו אותי!!! שאלום לכל החברים של אלונהההההה!!!"
O otollo New member 7/7/06 #51 ../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כאילו שאתה לא היית מצטלם אם היית רואה את האוטובוס . ברגעים כאלה צריך מצלמה בפלאפון . מה שאין לי .
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כאילו שאתה לא היית מצטלם אם היית רואה את האוטובוס . ברגעים כאלה צריך מצלמה בפלאפון . מה שאין לי .
B Beautiful Disaster New member 7/7/06 #55 אני?../images/Emo189.gif סתם נו אני מאלה שיצעקו בחלון "קלי דו מי בייביז מוכשרים!!" כל היום עד שהשומר יעיף אותי
אני?../images/Emo189.gif סתם נו אני מאלה שיצעקו בחלון "קלי דו מי בייביז מוכשרים!!" כל היום עד שהשומר יעיף אותי
O otollo New member 7/7/06 #64 ../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הייתי גונב את האוטובוס + קלי לעצמי . מוהאהאהאהא
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הייתי גונב את האוטובוס + קלי לעצמי . מוהאהאהאהא