תודה! איזה יפה! והרקע של BOY מדהים!
R R o t e m G New member 7/7/06 #39 אולי ../images/Emo11.gif סתם, אבל באמת יצא בשבוע האחרון לכתוב הרבה הודעות..
Y YouFoundMe New member 7/7/06 #59 ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif וואי אור אתה זוכר איזו שיטה היא השיטה שלי
O otollo New member 7/7/06 #63 ../images/Emo180.gifבטח ../images/Emo6.gif לאיים להרביץ לי או משהו כזה
M Miss Independent New member 7/7/06 #36 אני רוצה לראות את ההופעה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif
B Blue Aura New member 7/7/06 #38 ../images/Emo205.gif תודה אסי. ../images/Emo189.gif אני לא אוהבת את המראה שיש לה עכשיו, הוא מבגר אותה ואני אוהבת אותה ילדה.
../images/Emo205.gif תודה אסי. ../images/Emo189.gif אני לא אוהבת את המראה שיש לה עכשיו, הוא מבגר אותה ואני אוהבת אותה ילדה.
ל ליטול B New member 7/7/06 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח מעריצה שלא פגשה את קלי והיא רק פגשה את האוטובוס ורצתה מזכרת חח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח מעריצה שלא פגשה את קלי והיא רק פגשה את האוטובוס ורצתה מזכרת חח
B Beautiful Disaster New member 7/7/06 #46 XDDD יש מצב וואי אולי קלי הייתה בוואן בזמן שהכונפינה [יו אני רואה יותר מדי "האלופה" >< ] צילמה את עצמה מה שאומר שהכונפינה הייתה במרחק כזה ~~~ מקלי והיא אפילו לא ידעה על זה
XDDD יש מצב וואי אולי קלי הייתה בוואן בזמן שהכונפינה [יו אני רואה יותר מדי "האלופה" >< ] צילמה את עצמה מה שאומר שהכונפינה הייתה במרחק כזה ~~~ מקלי והיא אפילו לא ידעה על זה
ל ליטול B New member 7/7/06 #49 חחחח טוב נשמאמי.. אבל מה שבחיים לא לא יהיה לי זה תמונה עם האוטובוס כי גם אם קלי תבוא להופיע פה זה יהיה בלי האוטובוס ולכונפינה יש יתרון עלינו
חחחח טוב נשמאמי.. אבל מה שבחיים לא לא יהיה לי זה תמונה עם האוטובוס כי גם אם קלי תבוא להופיע פה זה יהיה בלי האוטובוס ולכונפינה יש יתרון עלינו
B Beautiful Disaster New member 7/7/06 #52 אוו יש לי רעיון מה נעשה נגנוב אוטובוס של אגד, נצייר עליו בצבעי פנדה את הסמל של אדיקטד טור ונצטלם ליד ואן משלנו ^__^ XDD
אוו יש לי רעיון מה נעשה נגנוב אוטובוס של אגד, נצייר עליו בצבעי פנדה את הסמל של אדיקטד טור ונצטלם ליד ואן משלנו ^__^ XDD