הכבוד* ועוד משהו . אדיקטד לא עולה לי במדייה פלייר, למישהו זה גם קרה?
O otollo New member 5/7/06 #38 ../images/Emo180.gifהכבוד* ועוד משהו . אדיקטד לא עולה לי במדייה פלייר, למישהו זה גם קרה?
I ICדרוש New member 7/7/06 #54 ../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifתודה../images/Emo70.gif
A a k c New member 4/7/06 #27 ../images/Emo109.gif וואוו!! ../images/Emo12.gif אני כל כך מקווה שהDVD יגיע לארץ... והביצועים של קלי בהופעה פשוט מושלמים!! ברצינות!! המשפט שהכי נכון (אבל פלצני.. ) להגיד עכשיו זה- אני מ-א-ו-ה-ב-ת!
../images/Emo109.gif וואוו!! ../images/Emo12.gif אני כל כך מקווה שהDVD יגיע לארץ... והביצועים של קלי בהופעה פשוט מושלמים!! ברצינות!! המשפט שהכי נכון (אבל פלצני.. ) להגיד עכשיו זה- אני מ-א-ו-ה-ב-ת!
I ICדרוש New member 4/7/06 #29 ../images/Emo80.gifשכחת ביג טיים!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A a k c New member 4/7/06 #30 ../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O otollo New member 5/7/06 #43 ../images/Emo180.gifהלייב../images/Emo35.gif לקליפ לייב שרואים את קלי בהופעה קוראים Breakaway , ואם אתה מתכוון לקליפ שבו הרבה אנשים שרים את השיר אז זה Walk Away.
../images/Emo180.gifהלייב../images/Emo35.gif לקליפ לייב שרואים את קלי בהופעה קוראים Breakaway , ואם אתה מתכוון לקליפ שבו הרבה אנשים שרים את השיר אז זה Walk Away.
I Iname the Life Aspec New member 5/7/06 #44 לא, הקליפ החדש ראיתי היום בMTV קליפ שלה וזה לא היה אחד משניהם, ולא מה שאני מכיר.
I Iname the Life Aspec New member 5/7/06 #46 לא זוכר בדיוק, אבל עזבו, לא משנה, אני כבר אבדוק באתר של קלי
A Addicted To You New member 5/7/06 #48 נראה לי שהיא מדברת על ברייק הלייב הוא פשוט היה בMTV בwishlist של קלי אתמול....ועוד לא נראה לי שהוא היה לפי זה שם...ראיתי אותו רק בMTV Hits
נראה לי שהיא מדברת על ברייק הלייב הוא פשוט היה בMTV בwishlist של קלי אתמול....ועוד לא נראה לי שהוא היה לפי זה שם...ראיתי אותו רק בMTV Hits
O otollo New member 5/7/06 #51 ../images/Emo180.gifאני ראיתי כבר לפני ../images/Emo3.gif אולי הוא התכוון ל-LOW כי הוא כבר לא ממש חדש והפעם הראשונה ששמו אותו הייתה בווישליסט.
../images/Emo180.gifאני ראיתי כבר לפני ../images/Emo3.gif אולי הוא התכוון ל-LOW כי הוא כבר לא ממש חדש והפעם הראשונה ששמו אותו הייתה בווישליסט.