Addicted to Bass אתה פה? ברגע...

Addicted to Bass אתה פה? ברגע...

שאתה רואה את ההודעה תענה. רק רציתי לדעת איך היה הטסט.....מחזיק לך אצבעות!

אז ככה.....

אין לי שום מושג אם אני יעבור או לא.......כי: 1. הייתה פנייה עם תן זכות קדימה שלפי דעתי נסעתי בה מהר מדי 2. העיר לי פעם אחת על מהירות(איטית מדי) 3. נראה לי שהייתי צריך יותר להסתכל על המראות שני דברים מוזרים שלא ציפיתי: 1. בתמרור עצור בלי שדה ראייה הוא זירז אותי 2. בחנייה הוא גם אמר רמז לי להזדרז וזה מה שאני חושב....אולי זה סתם נידמה לי לא הייתה נגיעה בהגה או בלימה.... זאת שהייתה אחראי נראה לי נכשלה.......כי אומנם הוא לא נגע לה בהגה אבל סימן לה כזה עם היד לזוז ממכוניות חונות(פעמיים זה קרה לה) נקווה לטוב.......הייתי לחוץ.......בכל זאת טסט ראשון

אני ממש לא יודע מה להגיד לך....

לזאתי שאחריך הוא העיר רק שלא תיצמד יותר מדי? אם זה רק זה היא עברה.... למה הוא זירז אותך בתמרור עצור???

חנייה ברוורס.....

זאת שהייתה אחראי היא זה היה טסט שני אצלה.....אני לא חושב שהיא עברה...כי תחשוב שאם הוא לא היה אומר לה לזוז היא הייתה פוגעת במכוניות החונות....וזה קרה לה פעמיים והיה עוד......שהיא האטה במרחק גדול לפני רמזור לקראת פנייה שמאלה..עוד לפני הנטיב של הפנייה ואם אני לא טועה הוא העיר לה על זה שהיא לא שמרה על הימין אבל אני לא סגור על זה.

שחנית ברוורס....

אתה הסתכלת במראות נכון? צריך לבקפיד שאתה חונה לתת זכות למי שנוסע בנתיב שלך. אני מקווה שהסתכלת במראות שחנית. ולמה הוא העיר לך שחנית לא מדי? הרי אמורים לחנות לאט לא? מתי תדע אם עברת?

בטח שהסתכלתי.......

כמו מאוורר הראש שלי היה......שמאלית, מרכזית, ימנית....ושוב הוא זירז אותי בחנייה, לא יודע למה.....אמרתי את זה למורה שלי וגם הוא אמר שזה מוזר....כי תחשוב שאם הייתי מגיע למדרכה ועושה את זה מהר הייתי עולה עלייה ונכשל. את התשובה אני ידע בסביבות 4

אני חושש ש....

לא תעבור...כי הוא העיר לך על מהירות איטית, ושמעתי שהרבה נכשלו כי נסעו לאט מדי. מה הכוונה שנסעת לאט? כמה היה מותר וכמה אתה נהגת?

זהו שזה היה מוזר...

קשה לי תאר את זה........אני נתתי למכונית לעבור למרות שזה היה זכות שלי כי פחדתי שבמקרה שהיא תחתוך אותי הוא ידפוק לי ברקס....וזה היה לקראת פנייה ימינה....לא באמצע נסיעה בכביש פנוי אי אפשר לדעת בדברים האלה......

Matan G

New member
יניב מכיוון שאתה לא הטסטר

שבחן אותו (ואתה אפילו לא יודע איך טסטר עובד ועל מה הוא מסתכל), אין שום מצב בעולם שתדע את התשובה, אם חיובית ואם שלילית (ועל מה נכשל).. בינתיים מה שאתה עושה נקרא בשפה יפה זיוני שכל - קח את זה כחומר למחשבה.

etty3

New member
תגובה

לי היה טסט ביום שלישי וגם לי העירו על מהירות איטית ובכל זאת עברתי טסט ראשון אז מהירות איטית לא תמיד מכשילה כל עוד אתה נוסע בזהירות

עברתי!!!!

מה שמוזר זה שאני לא רשום באתר......שיהיה איזה התקף לב הוא עשה לי........הוא גרם לי לחשוב שנכשלתי ואז הוא אמר לי שיש לי רישיון

מזל טוב! אתה רואה שטעויות קטנות...

לא פוסלות? אי אפשר להיות פרפקט בטסט... אבל עדיין סע בזהירות.

למעלה