Adda(האהבה שאחרי) עד פרק 8

Renat Zeitune

New member
Adda(האהבה שאחרי) עד פרק 8

אני ממש מופתעת מהטלנובלה ואפילו לא נחשבת ככזו. סופסוף הביאו ארגנטינאית ממש טובה.

Renat Zeitune

New member
אני לא מאמינה

קרולינה מתה! זה כמעט הספוילר היחיד שאני ידעתי עליו ולא תיארתי לעצמי שזה יתגלה בשלב זה, ועוד היא הייתה בהריון שוב מדמיאן שלמעשה הותירה שני ילדים ותינוק שהייתי בטוחה שהוא מדמיאן אבל בהווה עדיין לא שכבו אם כי היה מגע ביני ביניהם שזה אגב פעם ראשונה שאני רואה בטלנובלה בויוה(חוץ מציצים מדונה פלור ושני בעליה ולב אמיץ לא ראיתי). יש קטינים שרואים את זה במיוחד מעריצי מריאנו מרטינז שרואים את הטלנובלה בגללו.
&nbsp
מה המטרה שלהכניס את לאורה לפרשייה הזאת ועוד לבוא לבית הקברות מאחורי גבו של בעלה, ועוד היא משקרת לו. מה העבודה שלה? מה היא עושה בחיים? בינתיים היא רק מצליחה לעלות על העצבים. גם אחותה של רקל מעצבנת וחסרת טקט. עדיף שתחזור לישראל סתם תקועה כמו עצם בגרון.
&nbsp
מיה בולימית ואני חושדת שהיא גם לסבית. בעבר היא ממש דמות כאפות אבל בהווה היא התנרמלה.

snirf

Active member
חבל שגילית וקראת ספויילרים

כשזה נוגע לסדרה כמו זו-כל ספויילר יכול לקלקל את הצפייה...תשתדלי להימנע מספויילרים עתידיים, ממליץ.

אכן, השוק הראשון מגיע כבר בפרק 7 עם גילוי גופתה של קרולינה...גם אני הייתי מופתע בזמנו. אבל היה לי ממש קשה לראות איך אף אחד לא בוכה עליה, לא בעלה ולא הילדים שלה
למרות הבגידה שלה במשך שנים-אני לא יודע איך אפשר להישאר אדיש ככה...

יהיו סצינות מיניות נועזות יותר בהמשך...

Renat Zeitune

New member
אני ידעתי רק שני ספוילרים

שאחד מהם כבר התגלה באופן מפתיע כי הייתי בטוחה שהיא תמות בסוף. ועוד היא ראשית. אני מאוד מקווה שלא יספליירו בתגובות בפייסבוק בפוסטים של ויוה לצערי הם אוהבים לעשות את זה.
&nbsp
את סנטיאגו אני מבינה זה הרגע גילה שאישתו בגדה בו אבל הילדים באמת מפתיע.
&nbsp
אני לא יודעת אם ויוה מצנזר את זה יש לי פרקים מהאינטרנט עד פרק 10 ואז כבר התחלתי להקליט במג'יק.

Gina101

New member
אני הגעתי לפרק 10 ומאד מבולבלת

הילד הקטן בנחה רואים בקטעים שבהווה, בעבר לא רואים אותו.
זה הילד של סנטי, כי ההכרות של קרולינה ודמיאן התחילה לפני 3 שנים נכון ??
סנטי אמר לרקל שקרולינה הייתה בהריון 6 שבועות. למה הוא חושב שזה ילד של דמיאן, יכול להיות גם שלו.
הטלנובלה מאד מבלבלת אותי עם המעברים בין עבר להווה.

snirf

Active member
לדעתי זה דווקא הייחוד שלה

ככה שומרים על עירנות ועניין...
ועם הזמן תביני יותר, ככל שיעברו הפרקים

Gina101

New member
גם אני חושבת שמיה לסבית לפי הסצנה עם לולה

אני גם חושבת שהתאונה הייתה מתוכננת ע"י הבן דוד שהוא נוכל גדול

למעלה