Adam Del Monte צפוי להגיע ב Dec

falseta

New member
Adam Del Monte צפוי להגיע ב Dec

בשיטוט מקרי גיליתי באתר של Adam Del Monte שהוא צפוי להגיע לארץ ב 1-17/12/04. אני ראיתי אותו לפני כמה שנים בפסטיבל הגיטרה (במרכז ענב) בהופעת סולו. (לא זוכר הרבה). לפי מה שראיתי באתר שלו יש לו הרכב שנראה מעניין (אותי לפחות). לצערי לא יכולתי לשמוע את הדגימות באתר. אשמח לשמוע מכם/ן חוות דעת. Falseta

Falcor

New member
שאלה ..

קראתי באתר שהוא מנגן בגיטרה שמיוצרת ע"י בחור מספרד ובחור מהארץ .. בועז אלקיים.. יש יצרני גיטרה בארץ ?!?!?

haimomi

New member
היה בונה מעולה ביפו

שקראו לגיטרות שלו "רפאל". אני חושב שהוא כבר לא בונה.

esperanza1

New member
"רפאל"

אכן כן בונה גיטרות מעולה נכון להיום (לפחות בוודאות מלפני 3 שנים) הוא נמצא באותו מקום ביפו ועבר לייצור תשמישי קדושה. השמועות מספרות , שבמקרים חריגים ונדירים ביותר הוא מסכים לבנות גיטרה בהזמנה אישית - והמחיר גם בהתאם, למרות שהאיכות.... חבל על הזמן אם מדברים על איכות של גיטרות רפאל הוא אחד מבין הרמות הגבוהות שיש - יצא לי לנגן על גיטרה שלו משנת 78 וזה פשוט מדהים איזה צליל, איזה עומק, איזה גוון היה לי קשה להיפרד ממנה, אין אי אפשר לתאר באמת משהו מיוחד. מי שמעוניין יכול לנסות לשכנע אותו עם מבט מתחנן אולי זה ילך למרות שיש בזה סיכון מכיוון שאין לו מבחר וזו הזמנה אישית ומיוחדת. וטיפ קטן למי שכן יחליט ללכת על זה יש להיזהר מכיוון שהוא אדם מאוד ישר שכסף לא בראש מעייניו ולכן לנסות ללכת על הפן הרגשי ולא על הפן הפיננסי - אולי זה יעבוד.

Falcor

New member
מחמם את הלב לדעת שיש אנשים

שכסף לא בראש מעייניהם.. לגבי מבטים מתחנחנים.. חחח.. בזה אני אלוף.. יש לי בייבי פייס ואני בכיין מטבעי ..

La Vela

New member
נכון../images/Emo4.gif

בספרד לפחות בתחום הריקוד זה נעשה תעשייה משומנת הסובבת סביב הכסף ומופנית בעיקר לתיירים. זה נעשה גם בשם הפורו

למעלה