Adagio - Underworld

Adagio - Underworld

אני צריכה עזרה! (אמנם אדאג'יו הם יותר פרוג מטאל מאשר פרוג רוק, אבל זה ממש טוב, ואם מישהו מכיר)... הזמנתי את הדיסק הזה מאמזון לפני חודש וחצי (והוא יצא כבר לפני למעלה מחודשיים). יש להם קצת בעייה להשיג אותו, אני עדיין ממתינה, וחיפשתי בינתיים בהמון אתרים, ואני לא מוצאת! אי אפשר להשיג אותו בשום מקום! וגם הוא היה אמור להיות בארץ ושאלתי בכל חנות דיסקים שנכנסתי אליה בחודש האחרון. לאף אחד אין אותו, ואומרים שגם לא יהיה. הורדתי מקאזה... אני שונאת לצרוב, אבל אם לא תהיה לי ברירה... אז אני עושה נסיון אחרון לפני שאני מתייאשת - מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות את הדיסק הזה?

meandmeandme

New member
המממ

אם הזמנת מאמזון זה אמור להגיע אלייך מתישהו. יש בעיות במכס או משו כזה, ולא לשכוח את השביתות, אז זה לוקח זמן. אני פעם הזמנתי כמה ספרים ורק אחרי משהו כמו חצי שנה זה הגיע. אבל צריכה להיות אפשרות כשאת מזמינה לשלם תשלום (מועט) נוסף בכדי שאמזון "יעקבו" אחרי החבילה שלך וככה תוכלי לדעת בדיוק איפה היא ומה הבעיה ואולי גם לזרז תהליכים. אז אם זה מפריע תבקדי את האפשרות הזאת פעם הבאה. יש כמה חניות באינטרנט שמתמקצעות במכירה של אלבומי פרוג.. אין לי קישורים כרגע אבל אני בטוח שיוכלו לתת לך פה קישורים.

לא, זאת בכלל לא הבעיה

אני מכורה לאמזון, בחצי שנה האחרונה הזמנתי משם דיסקים לפחות 10 פעמים. לפחות. זה תמיד מגיע תוך שבוע וחצי מקסימום, שביתות או לא שביתות. הפעם הם עוד לא שלחו... הם שולחים ברגע שיש להם את הדיסק. הבעיה היא שזאת להקה צרפתית. והם צריכים ליבא ולהזמין את הדיסק הזה במיוחד. וזמן ההמתנה אמור להיות חודש אבל יש להם בעיה להשיג את הדיסק ואם הוא לא יהיה בעוד שבועיים הם יודיעו לי ואז זאת אומרת שההזמנה מתבטלת. וחיפשתי בשלושה אתרים שמוכרים דיסקים של פרוג שנתנו לי את הכתובות שלהם פה, לאף אחד לא היה את הדיסק.

ואגב אמזון תמיד עוקבים אחרי ההזמנה

זה אתר מאד רציני עם שירות מעולה ואני ממליצה בחום לכולם.

meandmeandme

New member
או הנה..

הרצתי חיפוש קצרצר בגוגל... ותראי מה מצאתי http://www.musicstack.com/tsearch/adagio/underworld__psz__1 אני לא יודע אם זה בדיוק מה שאת צריכה כי לא התעמקתי בזה אבל יש פה כל מני קישורים לקניות של האלבום מכל מני אתרים שונים וסוחרים שונים. גם המחירים שונים, וזמן המשלוח, ומאיפה זה נשלח. ויש גם כל מני גרסאות כאלה ואחרות. תבדקי אולי זה יעזור.

Jam Head

New member
אממ

אני בטוח שאת יכולה למצוא את הדיסק הזה באוזן השלישית ברחוב שינקין בת"א , למרות שאני לא חובב של ז'אנר ה- פרוג מטאל , אבל יש להם באוזן גם מבחר גדול ומשובח של מטאל וגם אזור גדול ועמוס ( וגם די זול האמת ) של פרוג , ככה שאני בטוח שתמצאי אותו שם. ואם לא שם אז - בחנות מטאל החדשה ברחוב פרישמן בת"א או אולי בדיסק סנטר בקניון דיזינגוף. חבל להזמין דיסק כזה ברשת , הוא לא נדיר או משהו כזה ואני בטוח שאת תמצאי אותו גם בחנויות שלא מתמחות בפרוג או מטאל.

אני לא נמצאת בתל אביב לעיתים קרובות

מקסימום אני אוכל לקנות כשהם יבואו לארץ (הם היו אמורים להופיע בחודש שעבר אבל לא אישרו להם כניסה לארץ בגלל השביתה, אז זה נדחה) ומה קשור נדיר או לא נדיר, אני קונה את כל הדיסקים שלי אונליין. אני לא פוזלת אפילו לכיוון חנויות מוזיקה יותר.

למעלה