ActiveX

שוLמית

New member
ActiveX

שאלתי כאן שאלה ואני אחזור עליה: GacUtil- מהו בכלל
מה הקשר שלו ל-UserControl
איך אני יכולה לכתוב ב-VB.NET פקד ActiveX שיש לו self-registering
האם שאלה זו קשורה לשאלה הקודמת או שסתם הסתבכתי
אשמח לקבל תשובה שולמית

שוLמית

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סומבודי

New member
...

GacUtil- מהו בכלל ? GACUTIL מאפשרת לנהל את התוכן של ה-global assembly cache. בהגדרה ה-GAC הוא מעין סליק בו נמצאים אסמבלים ציבוריים שניתנים לגישה מכל אפליקציית .net. מה הקשר שלו ל-UserControl אין קשר. איך אני יכולה לכתוב ב-VB.NET פקד ActiveX שיש לו self-registering האם שאלה זו קשורה לשאלה הקודמת או שסתם הסתבכתי לא יודע. BTW, הדך שאת שואלת שאלות, לא ממש מעוררת רצון לענות עליהן.

שוLמית

New member
אני מצטערת...

תודה רבה על תשובותיך. אני מנסה לכתוב פקד ActiveX שיש לו self-registering, ב-VB.NET. כתבתי UserControl, אבל אני לא יודעת איך להמשיך מכאן. אשמח לקבל תשובות. תודה מראש לכולם שולמית

שוLמית

New member
תודה רבה, ובעיה...

תודה רבה על ההפניה, עשיתי כך, ועדיין אני מקבלת הודעה שהקובץ לא מכיל: Self-registering ActiveX Control ניסיתי קודם לתרגם את זה ל-VB וגם נתקלתי בקשיים. אולי אתה יכול להפנות אותי לחומר הסבר על הנושא, כנראה שאני לא מבינה משהו בסיסי בכל הנושא של ActiveX בVB.NET שוב תודה שולמית

סומבודי

New member
......

לצערי אני די חלש בנושא ה-ActiveX. נקודה אחת אעיר בכל זאת, שהנושא אינו קשור לשפת ה.net בה תכתבי את ה-Control. על מנת לחשוף אותו לאירוח בקונטיינרים, עלייך ליישם את אותם כללים, בכל שפה שתבחרי. הנה שלל קישורים. אני בטוח שתצאי שם את התשובה.

שוLמית

New member
תודה לך

לצערי אני לא מצליחה לעשות זאת אני אנסה לנסח את השאלה בצורה יותר ברורה בהמשך השירשור. אני ממש מעריכה את עזרתך שולמית

שוLמית

New member
ActiveX ב-VB6 לעומת VB.NET

אני תקועה בבעיה עם ActiveX ואשמח לכל עזרה שהיא: ב-VB6 כשכותבים ActiveX בוחרים פרויקט מסוג "ActiveX Control", יוצרים את מה שצריך ובסוף בוחרים בתפריט את "Make xxx.ocx", ונוצר ActiveX שאפשר להשתמש בו רגיל. לדוגמא ב-WORD בסרגל הכלים שנקרא "Control Toolbox" הלחצן האחרון נקרא: "More Controls" ושם ברשימה ניתן לבחור את ה-ActiveX שיצרנו ב-VB6 ולהשתמש בו. ב-VB.NET לא הצלחתי ליצור ActiveX כזה (וגם לא ב-#C) סומבודי עזר לי מאד כשהפנה אותי למאמרים בנושא וגם לתוכנית הזאת, שנכתבה ב-#C (בתוכנית ה-ActiveX מוסף לרשימה אבל לא ניתן להשתמש בו). חיפשתי גם בגוגל, ולמדתי על הנושא ב-MSDN. אבל כרגע ללא תוצאות... למה דבר שהיה כ"כ פשוט ב-VB6 נהיה כ"כ מסובך ב-VB.NET
האם יש בכלל אפשרות לעשות זאת ב-VB.NET
אם כן, אשמח לכל סיוע. תודה רבה שקראתם עד לפה סליחה שהיה ארוך, ומקווה שהשאלה מנוסחת כראוי. שולמית

שוLמית

New member
יכול להיות שהבעיה היא דוקא

ב-WORD שלא יודע להתמודד עם ActiveX שנוצר ב-NET.

למעלה