activeX.Net

sharon669

New member
activeX.Net

האם יש תחליף ל ActiveX במסגרת .Net והאם כדאי בכלל לתכנת ב activeX לדפדפן אקספלורר ? תודה ! שרון

nattygur

New member
יש תחליף והוא Windows user control

משתמשים בו בדף בדיוק כמו עם ActiveX ע"י שימוש ב <OBJECT>. יש מידע ברשת. הבעיה היא ששימוש בטריק הזה דורש CLR על תחנות המשתמשים. בגרסה הבאה של חלונות ה CLR ישולב במערכת ההפעלה המותקנת. בגרסה לאחר מכן .... נו טוב זה כבר סיפור אחר לגמרי (ראה ערך Longhorn)

sharon669

New member
זאת אומרת ../images/Emo26.gif

שאם אני רוצה לא להיות לתוי ב CLR אני חייב להשתמש ב ACTIVEX ה"ישן" אז יש לי עוד שאלה , מה עדיף ? Mfc ActiveX OR Atl ActiveX הבנתי ש MFC ActiveX ידרוש רכיבי MFC במחשב של הלקוח ובעוד ש ATL לא יצטרך , תודה . שרון .

sharon669

New member
אתה בטוח ?!?!?

איך אתה בטוח 100% ש ATL לא ידרוש DLL נוספים ??? האם בכלל אתה ממליץ לכתוב ActiveX ב ATL ? מה החסרונות שלו , חיפשתי ב MSDN לא מצאתי רפרנסים לכתיבת ActiveX ב ATL תודה רבה לך !

nattygur

New member
כן, מהנסיון שלי לפחות. יש

ספרים ממש טובים לדוגמה : Professional ATL COM programming. דרך אגב זה גם משפר ביצועים כי שימוש ב MFC דורש טעינת ה DLL של ה MFC כ 1M.

o O o

New member
ActiveX

זהו בעצם DLL גרפי, המוצג על המסך ומבצע משהו (תצוגה בלבד, או מעין אפליקציה קטנה). זה לכ מה שאני יודע על ACTIVEX
אפשר לקבל הסבר קצר + דוגמא למשהו שאפשר להבין ממנו כיצד יוצרים אחד כזה, ולאיזו מטרה ?

o O o

New member
נכון, אבל...

רציתי להבין קצת יותר, כדי שאדע את מה בדיוק מחליפים
תוכל לענות לי בבקשה ?

o O o

New member
קראתי כבר הגדרות ../images/Emo13.gif

רציתי משהו מוחשי יותר (דוגמא ספציפית)

למעלה