ACTIVESYNC מתנתק לפעמים

alon the one1

New member
ACTIVESYNC מתנתק לפעמים

שלום - יש לי בעייה מוזרה עם ה-ACTIVESYNC , מדי פעם הוא פשוט מתנתק מהמכשיר ויש להדליק ולכבות את המכשיר כדי שהוא יזהה שיש לו התקן חדש. זה לא נורא כי זה קורה אחת להמון אבל רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה גם או מכיר פיתרון?

ron20

New member
כל המקרים שאני ראיתי ...

היו קשורים להתקן ה USB ולא למכשיר ... (לא נתת פרטים אז אני עונה כללי...) - אם אתה עובד עם חלונות XP - וודא שאתה עם גרסת ה ActiveSync עדכנית ביותר - חלונות 2000 חייבת SP ... היו לא מעט בעיות USB בגרסה הראשונה בכל מערכת הפעלה (כולל 98) שווה לבדוק אם הותקנו הדרייברים של לוח האם. כמו ודא ב connection settings שרק אופציית ה USB מסומנת. (עכשיו בטח תגיד לי שאתה עובד סיראלי...
)

alon the one1

New member
ברור ש-USB

אחרי הכל זה IPAQ 4150, ואני עם הגירסה האחרונה של ACTIVESYNC ועם כל העידכונים האפשריים של MICROSOFT. כל הדרייברים מעודכנים. אם יש לך עוד רעיונות אשמח לשמוע... תודה אלון

ron20

New member
ממממ, למה שזה יהיה ברור ../images/Emo35.gif

בהודעה הראשונה שלך זה לא כתוב ... מה גם שה 4150 יכול להסתנכון אלחוטי (וזה נחמד)... ממליץ לך לנסות ולסנכרן אלחוטי בכדי למקד את הבעיה (אם לא יהיה ניתוק כנראה שהבעיה איפשהו בממשק ה USB) ...

ron20

New member
אלון .. זה לא פורום טלפתיה ....

לוקח לנו 4 תשובות להבין ש: אתה - עם 4150 ... - מסתנכרן USB , ואין לך WIFI IR או BT... - מערכת הפעלה PC (לא ידועה) בכל מקרה, לא עולות לי בשלב זה אפשרויות נוספות, אולי למישהו אחר כן ...
להבא, נא השתדל לספק מה שיותר פרטים בשאלה ...

shed

New member
ככה אלחוטי....

תמצא חבר (או שתשלם לאחד כזה
) עם איזה AP. תרים טלפון, תגיע עם ה-activeSync שלך, ותנסה... אז יאללה תגיע, אנחנו צריכים להחליט ל"מי יש יותר גדול"

mikeoreli

New member
מכשירים נוספים

האם מחוברים לUSB מכשירים נוספים ? אם כן נתק אותם ותבדוק אם הבעיות חוזרות. אחת הסיבות להתנתקות החיבור היא כיבוי אוטומאתי של המכשיר, האם המכשיר מכובה אז או שתוך כדי שהוא עובד הוא מתנתק ? אם לא עוזר נסה להתקין שוב את השותפות. בדוק מגעים.

למעלה