Achzavoth.

IDNTFS

New member
Achzavoth.

יש לי חבר* שמחפש תקליטים של אכזבות' לקנות, ואני רוצה לעזור לו בזה. אז אם יש פה מישהו עם תקליט ספייר, או שאריות של דיסטרו ורוצה להפטר מזה, אנא תאמרו לי.

*זה לא אחד המקרים האלה שאומרים "חבר" ומתכוונים ל"אני". אני לא אהבתי את אכזבות'.

יש לי שאריות של ביסטרו. האוכל שלהם נתקע לי בי

ן השיניים, אז אם זה עוזר לך אתה מוזמן לבוא לקחת לך קצת. בקשר לאכזבות'. אני מסכים איתך הם על הפרצוף. מדובר בלהקה נאלחת שפלשה לתודעתם של קומץ מצומצם מתוך חבריי הפאנק בעזרת שימוש בכובעיי צילינדר ומרשם מפקד אוכלוסין שגוי. אלו שטיקים ישנים והם לא עולים בקנה אחד עם תדמית הפאנק הארצישראלי המקורי. מה שכן כולי הפתעה שאתה מנסה לסייע לחבר להשיג חומר מוזיקלי החותר תחת הפאנק, מבלי לשים לב שאתה פוגע בהתפתחותו המנטלית של חברך. ומלבד זה שאתה פוגע באדם המקורב אליך, פעולתך פוגעת בתדמית הטהורה של הפאנק. אין מקום למטאל בתוך הפאנק אנחנו נשמור על בית"ר טהורה! אני מודיע חד וחלק שאם תהיה כניסה של מטאל לתוך הפאנק אני אסגור את הסצנה לאלתר. אוהדי הפאנק לא ישתקו לחרפה שכזאת! אם יודלף מטאל מעבר לגבולות הפאנק אנחנו נשרוף את מועדון ה'רוגטקה'. עם זאת אני מבין שהפאנק כנראה יצא מכלל שליטה...וחרה לי על כך, אולי יש עדיין סיכוי להחזירו לתלם. אז בתור התחלה אתן רק אזהרות ואם המצב יחמיר, אפעל במלוא הכח לשמור על פאנק ישראלי בטוח וחזק. עד כאן הדיבור המפולפל, הנה האזהרות: תתביישו לכם בני בליעל, לאן הובלתם אותנו? אני התאכזבת'י מכם, זה דור של קוקסינלים מחורבנים, משחיזי גבות, מצירי גזרה, פוליי קקאו, אוכלי טרפות. מי אתם חושבים שאתם תגידו לי? כל אחד פה תופס מעצמו, כאילו הוא מי יודע מה?! חושב שהוא מינימום מיניבוס (מהסוג הטוב הזה, זה שמסיע אנשים להופעות בחצור גלילית ובחזרה). הפאנק לא מת? אני יספר לכם את האמת! או שלא, בעצם אין לי כח להרחיב ונמאס כבר לשמוע את כל הקלישאות האלו. הפאנק מת בלידת עקוז משביעת רצון, כשהוא הוליד את האימו. האימו נהפך לילד והילד נהפך לאנרכיסט. שלום לבוא שבת.

אם הנך טירון בסצנה והפאנק חדש לך. משמאל בצג המסך שלך תוכל למצוא גיליון קומיקס המסביר אודות העבר המפואר של הפאנק בין השנים 2005-2008. תקופת תור הזהב, ערב מפלתו של המלך ברק חוסיין מאירי הראשון.
נ.ב – רב תודות ליוסף גבלס על העזרה בעיצוב גיליון הקומיקס ועל הסיוע המסור במאמץ לגבור גם על השעות הכי קשות.

מלך

Chizo Nation

New member
כל כך חבל שאף פעם אין לי כוח לקרוא את הדברים

שלך עד הסוף....

itaikuskus

New member
כי הוא כותב נוראי

בין הכותבים הכי גרועים שהיו פה.

אין לי שום בעיה עם הקונספט אבל צריך לדעת איך לעשות את זה.

p i g

New member
יש לי עוד מלא עותקים של סכינים / אכזבות

7" ...

למעלה