Ace of Base

מאור 87

New member
Ace of Base

שמישהו בבקשה יסביר לי מה נסגר עם הלהקה המסתורית הזאת!
כמה דברים: א. כל הסיפור שהם נאצים הוא שטות אחת גדולה, נכון או לא נכון? אין בשיר Happy Nation שום קללות בעברית, ואנשים סתם המציאו את זה. ב. השיר Life is a flower מאוד לא מובן לי. אמנם הפזמון הוא אופטימי וחמוד, אבל הבתים של השיר ממש לא מובנים לי - מישהו יודע מה הייתה כוונת המשורר? אני אתן דוגמא לגשר מהשיר:
"Dear Mr. Agony Release them for a while Learn them the consequences Of living without life"​
המון תודה!!

Toxic Boy1

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

א. זאת שטות אחת ענקית! אין בשיר שום רמיזות לכך שהם נאצים או קללות בעברית לייסטר... אנשים משועממים המציאו זאת והפיצו את השמועה. עובדה שהשיר שודר בארץ המון פעמים וזכה להצלחה רבה, וכידוע הלהקה גם ביקרה כאן. ב.השיר Life Is A Flower הוא אחד השירים הכי אופטימים שאני מכיר. השיר בגדול מדבר על חיים שמחים וכיף. אני לא יודע כ"כ להסביר לך בפרטי פרטים, אבל הכוונה הובנה לא?

מאור 87

New member
אממ..

א. וואלה? מתי הם ביקרו פה? אבל יש שמועות שאחד מהם הוא נכד של קצין SS.. אז זה לא נכון? ב. לא מובן לי..
אני פשוט לא מבין ת'שיר.. חשבתי שיש לו איזו משמעות עמוקה מאחורי המלים..

Toxic Boy1

New member
תראה...

הלהקה ביקרה בישראל כמה וכמה פעמים. הפעם הראשונה הייתה ב-1993 ביום העצמאות. הלהקה הופיעה במסגרת רוק עצמאות ביחד עם אמנים כמו ד"ר אלבן ועוד. הם הופיעו בת"א, חיפה ובאר שבע. חוץ מההופעה הזאת הם גם היו בישראל כמה שנים לאחר מכן בכל מיני ביקורים. הלהקה ידועה בחיבתה לישראל. ישראל היא אחת המדינות הראשונות שהלהקה הצליחה בה מחוץ לגבולות שבדיה וכמובן שאר אירופה. המנהל שלהם הוא יהודי חם לב, ניצול שואה, והוא יודע היטב מיהם אייס אוף בייס, כך שאין שום רמיזות לאנטישמיות מצידם. אולף אקברג, אחד מחברי הלהקה (הרזה), היה חבר בכנופייה של גזענים ועבריינים כשהיה ילד עד גיל 14. הוא רואיין ונשאל על כך רבות בראיונות שנערכו עימו. עברו כבר מאחוריו והוא מצטער על כל מה שעשה (בכל זאת, ילד). כאשר הם הופיעו בישראל, הפרשה הייתה בשיאה בנוגע לעברו, חששו חברי הלהקה לקריאות בוז מצד הקהל. אך למעשה, הלהקה התקבלה בתשואות רמות ובעידודים צרחניים. באתר הרשמי שלהם, כל אחד מארבעת חברי הלקה כתב בביוגרפיה שלו שהרגע הכי משמח שלהם בקריירה של אייס אוף בייס, הייתה הופעה בתל אביב ביום העצמאות. בנוגע לשיר>> אין כ"כ מה להתעמק בשיר, מאחר והליריקה מאוד פשוטה. פשוט הרעיון הכללי של השיר הוא אופטימיות ושמחה כפי שמושר בםזמון: We live in a free world I whistle down the wind carry on smiling and the world will smile with you life is a flower so precious in your hand carry on smiling and the world will smile with you! אם תחייך, העולם יחייך אליך בחזרה - המשמעות העיקרית של השיר. דרך אגב - השיר נבחר לשיר השנה הכי מושמע בתחנות הרדיו באירופה ב-1998, שתדעו.

למעלה