Ace of Bace נאצים?!

Variety

New member
Ace of Bace נאצים?!

שלום לכולם. אני שמעתי את השיר: Ace of Base - Happy Nation ואמרו לי להקשיב בהתחלה שיש מישהי שרה בקול "מלאכי" כזה באיזה שפה מוזרה. וגיליתי שהם בעצם מדברים עברית מוזרה. אם תקשיבו טוב - (עוד לא הצלחתי להבין מה הם אומרים בהתחלה התחלה) אבל זה משהו כזה _____ בעזרת השם, הייתי כאן לפני כולם, בינתיים אני אהרוג אותכם, הייתי כאן לפני כולם.... Happy nation... (והמשך השיר הרגיל). בבבקשה תקשיבו לשיר - ותגידו לי אם אתם באמת שומעים את זה. ומה אתם חושבים. חיפשתי באינטרנט אם ידוע משהו על זה - אבל לא מצאתי כלום. Variety

rizla

New member
פרו-נאצים או לא....

הקטע שמדובר עליו הוא בלטינית. אם מאיטים את ההקלטה זה נשמע כמו עברית אבל, מה לעשות, זה לא. אני אנסה להביא לכאן את הנוסח הלטיני המלא, נדמה לי שיש לי את כל זה על המחשב...איפהשהו...

ענת פ.

New member
יש לי יש לי!

אני לא בטוחה שזה בלטינית דווקא(למרות שעפ"י הקרדיטים הוא מושר ע"י מקהלה לטינית), כי עטיפת הסינגל(יש לי בבית את האוסף כולל כל המילים) כתובה גם ביפנית אז אולי... אבל מה אני מבדילה בין יפנית ללטינית הא? בכל אופן, המילים הם: laudate omnes gentes laudate magnificant in secula et anigma mea laudate magnificant in secula ככה שזה רחוק מעברית.

שמעתי על זה מזמן, והאמת

זה יכול להיות נכון, כי חבר בלהקה, אני חושב השמן יותר, היה גלוח ראש בעבר, אבל כיום הוא לא, אז יכול להיות שהייתה לזה השפעה על השיר. בכל מקרה, זה באמת נשמע כמו מה שכתבת אבל יכול להיות שזו פשוט פרנויה, הכל אפשרי.

GEL

New member
כל הפרטים!

בתחילת ההצלחה שלהם בתחילת שנות התשעיים נפצו שמעות שאחד מחברי הלהקה היה פעם גלוח ראש וחבר בארגון כל שהוא שקשור לנאצים מדובר לא בבחור המלא (שהוא האח של 2 הבנות)אלא בחבר של 3 האחים הלהקה לעולם לא הכחישה אך מיהרה להגיד שוא חזר למוטב......ולמי שזוכר ממש שניה לפני הפריצה הענקית שלהם הם גם הופעו פה בארץ .......בשיר "אומה שמחה"(שהוא אחד השירים היפים שלהם ואחד מהטובים בעשור החולף לדעתי) נאמר(עד כמה שאני זוכר)"וגם אם אני אהרוג אתכם ההיתי כאן לפני כולם"

למעלה