Access 98 Database

Panther

New member
Access 98 Database

שלום בספר שממנו אני לומד Visual C++, הגעתי לפרק של Databases. כדי לכתוב את האפליקציה לדוגמא, המחבר משתמש בDatabase שהוא הכין ב Microsoft Access. לי יש אקסס מותקן במחשב, אבל משום מה כשאני בוחר את אחד האשפים ליצירת Database, בוחר את המיקום של יצירתו בהארד דיסק, ולוחץ צור, מופיעה הודעת השגיאה שצירפתי כתמונה. בבקשה עיזרו לי, אם אתם יודעים איך לפתור את הבעיה עם האקסס. אתם חושבים שזה יעזור אם מישהו ישלח לי Database ריק שהוא יצר אצלו, ואז אני אבנה על זה את התוכנית? בתודה, פנטר

WarLord

New member
אני יכול להכין מסד נתונים

אם תגיד לי איזה טבלאות אתה רוצה ומה אתה רוצה שיהיה בכל טבלה. לגבי התקלה: אין לי מושג מה הסיבה אבל כמו שתמיד עושים עם התוכנות של מיקרוסופט - תתקין מחדש ... זה אולי יעזור

Panther

New member
תודה רבה

הבעיה שאין לי את הדיסק של התוכנה, קיבלתי את זה מותקן כשקניתי את המחשב. בספר כתוב להכין בAccess 95 בעזרת "אשף מסד הנתונים", ולבחור את ה Address Book Template. ראיתי שב Access2000 אין address book, אלא משהו שנקרא Contact Management, נראה לי שזה אותו דבר. אני אשמח אם תכין מסד נתונים כזה ריק בעזרת האשף ותשלח לי אותו ל [email protected] בכל מקרה, כדי לוודא שמה שאני צריך זה Contact Management, אני צריך מסד נתונים שיש בו שדות עם פרטים על בן-אדם כמו שם פרטי, שם משפחה, שם בן זוג, כתובת, עיר, ארץ, אי מייל, טלפון וכו´. שדות אלו קיימים בAddress book template של Access 95. תודה רבה!

למעלה