AC #3

הייזל

New member
AC #3

מכוער זאת לא מילה מספיק חזקה. האנשים בDC לא יודעים לצייר אנשים? או שהבעיה היא רק בAC? כי קלארק היה מכוער [עם בגדים ובלי בגדים] עם תסרוקת שגאי גרדנר היה מתגאה בה בשנות התשיעים ואז ג'יימי הופיע עם אותה תסרוקת בדיוק [ומכוער אפילו יותר] רק עם שיער כתום. לויס קיבלה את טיפול הכיעור בחוברת הקודמת אז ויתרו לה הפעם. החלק על קריפטון נראה טוב, ממש טוב. בתור התחלה האנשים נראות כמו אנשים ולא כמו שקי תפוחי אדמה. רק שכמובן שקאל אל היה בודד גם שם. לארה אומרת "מסכן קאל אל שלי, בלי ילדים אחרים לשחק איתם." קלארק היה אמור להראות כאילו היכו אותו או משהו במקום זה הוא נראה כמו הומלס שיכור.

byron

New member
וזה כל מה שהפריע לך?

מבחינתי הציור עוד היה נקודת האור בכל הבלאגן שמהווה העלילה. נכון שקישרו לאפיזודה הפותחת של גיליון מספר 1, אבל זה היה הדבר היחיד שעוד נראה סביר, אם רק היו מתמקדים בזה... המשטרה בניסיון מגוחך להפוך את מטרופוליס לגות'האם ב' מטרידה בעדינות את קלארק... באמת? מישהו מדיטקטיב יכול לזוז משרד להראות להם איך יוצרים עיר אפילה? לקלארק יש חלום על קריפטון אבל עדיין לא הבהירו כמה הוא מודע/לא מודע להיסטוריה שלו.... הסצינה שבה קלארק יושב עם התמונה של הקנטים ומתנצל.... למה? על מה הוא מתנצל? זה כל כך תלוש, ותקוע באמצע שזה נראה כאילו הם נזכרו באמצע העבודה "הי לא הזכרנו את הקנטים.... אופס תכניסו תמונה...." זו חוברת AC! גולת הכותרת החוברת הרצה ביותר ביקום שלהם וזה מה שהם עושים איתה....? אכזבה

הייזל

New member
לא, זה לא הדבר היחיד שהפריע לי

אבל כבר דיברנו על כמה העלילה עלובה בAC #1. החוברת דווקא מקשרת לשתי החוברות הקודמות. ואתה יודע מה? הייתי מצפה שקלארק יבין מהתגובה הפומבית של גלנמורגן שהאלימות שלו משחקת ישר לידיו של האיש ושאולי הגיע הזמן לטקטיקה חדשה אבל גרנט מוריסון רוצה להתמקד יותר באיך המשטרה מציקה לקלארק ואיך נוצר מטאלו [בהשפעה עזה של ברייניאיק, כמובן] ומתמקד בנבל. זה מפתיע שהגרפיקה משקפת את זה? לקס, גנרל ליין וג'ון קורבין נראים כמעט הירואיים. למרות שלקס חסר הגיון לחלוטין. הוא שונא את סופרמן ומתייחס אליו כאל "זה" אבל יצור מהחלל שמכריז על עצמו כאל "אוספי העולמות" והוא מתלהב כמו ילד קטן בחנות ממתקים. לגבי AC היא ספינת הדגל שלהם וכו'.... AC היתה ספינת הדגל שלהם. היא כבר לא זה מאוד ברור.

הייזל

New member
WW #2

אני סקרנית לראות לאן הדברים יתפתחו. בעמוד האחרון מופיעה הידיעה המזעזעת שזאוס הוא אביה של דיאנה [וזה אחרי שהרמס מספר לזולה את האגדה על איך דיאנה נולדה ומה מייחד אותה משאר האמזונות]. מצד שני, זאת סטרייף שמכריזה על כך והיא לא בדיוק אבירת האמת. היא אוהבת ליצור עימותים וקרבות ובצורה הזאת הרה הופכת אוטומטית לאויבת של האמזונות ובמיוחד דיאנה.

byron

New member
בהחלט מהחוברות הטובות בהרצה

בנתיים לראשונה מזה שנים אני מתעניין במה שקורה אצל WW. המיתולוגיה משתתפת יפה בעלילה, שזה מאוד חשוב לדמות מיתולוגית, המתח לגבי השינוי הזה גם מושך אותי להמשיך לקרוא. והגרפיקה סבירה, בהתחלה הדמויות של האלים די איכזבו אותי מבחינת הגרפיקה, אבל בעצם הם אמורים להיות שונים בצורה ובגודל מאנשים "רגילים" אז התרגלתי לצורות שלהם.

הייזל

New member
השוואה

השוואה בין התגובה של לויס לג'ון קורבין ב Secret Origin ובAC #2 ועזבו את הטקסט, תסתכלו על הגרפיקה.

DDN

New member
גארי פרנק יודע לצייר והשני לא?

בORIGINS לואיס היא אישה עצמאית ובAC #2 היא נראית כמו אישה מוכה? או שהתכוונת בדיוק להיפוך בהבעות הפנים?

הייזל

New member

אישה מוכה? בשניהם היא אישה עצמאית. בAC 2 היא נראית כפליטה ממסיבת בירה בקולג'. זאת רק דוגמא לאיך אפשר לצייר את אותן הדמויות בצורות שונות. בorigins לויס נראית כמו עיתונאית. בAC היא נראית כמו.... אין לי מושג.

DDN

New member
אני לא מאמין שהצייר המוכשר שצייר את IDENTITY

CRISIS אחראי על הפיאסקו הזה. . .. מה קרה לו לאיש?

הייזל

New member
לא היו צריכים לתת לו לצייר את AC

הבנאדם לא אוהב את הדמויות. בעצם, זה לא משנה. יש בAC 3 סצינה שקלארק יושב בחדר שלו בלי חולצה והגוף שלו נראה כמו שק מלא עכברושים. אין מצב שזה גוף קריפטוני. אין מצב שזה גוף אנושי נורמלי. ובנאדם שמצייר כך לא צריך לעבוד על AC שאמורה להיות ספינת הדגל של DC והיא אחת מחוברות הקומיקס הותיקות ביותר. היא צריכה להיות מס' 1 בשביל כולם, שרק הטובים ביותר יעבדו בה. הטובים לAC.

DDN

New member
הצייר הזה הוא מהטובים ביותר

ראית את IDENTITY CRISIS? מדהים. אבל אם הוא לא אוהב את סופרמן, אכן אין לו מה לחפש שם.

הייזל

New member
זה אותו אדיוט שהעליב בשמחה

את כל הקוראים בבלוג שלו לפני כמה חודשים, לא?

DDN

New member
לא יודע מה היה מעליב שם,

הבלוג לא היה מעניין, רק קראתי את התגובות שלכם שהוא אומר שהוא שונא את סופרמן. אבל כן, זה הוא.

הייזל

New member
לא צריך לקרוא את כל הבלוג

רק את הרשומה שקישרתי אליה. אבל לא משנה. מכיוון שאני לא ציירת הסטנדרטים שלי די נמוכים, אני חושבת, אבל אני יכולה לזהות משהו שהוא לא אסתטי וברמה נמוכה. ראוי לציין שנתקלתי בבלוגר שטען שמוראלס לא באמת צייר את הכל, בניגוד להבטחה של DC שהארגון מחדש שלהם יחד עם ציירים מחליפים כדי לוודא שהחוברות יצאו בזמן. העניין הוא שזה רק מציג את מוראלס ואת DC באור יותר שלילי. הבנאדם לא מסוגל לגמור חוברת בזמן? וזה לא כאילו שהוא עובד על יותר מאחת. והציירים המחליפים כל כך גרועים? מה זה אומר שהפאנלים היחידים שנראו ממש טוב בAC 3 [כל הרצף של קריפטון] לא ציירו על ידי הצייר הראשי?

DDN

New member
אני לא מתווכח על העובדה שAC מצוייר לא משהו

אני מתפלא על כך שצייר שעשה עבודה נהדרת במיני סדרה לפני מספר שנים, מצייר ברמה פחותה כאן. מצד שני, DC מטומטמים, פאצ'קו היה אצלם, איאן צ'רצ'יל היה אצלם, אנדי קוברט עדיין אצלם, עכשיו גם דיוויד פינץ'. לפחות לפינץ' הם נותנים לעבוד על באטמן, אבל מה בדיוק עשו עם פאצ'קו? סופרגירל של צ'רצ'יל הייתה נהדרת לדעתי, למה לא לשים אותו על כותר ראשי (מעניין מה הוא עושה היום) אנדי קוברט יוכל לצייר אחלה של סופרמן, אדם קוברט (שכרגע במארוול) עשה אחלה של סופרמן בLAST SON. . . ג'ורג' פרז! שיפסיק לכתוב ויחזור לצייר!

DDN

New member
ועוד אחד ששכחתי

דן ג'ורג'נס (או יורגנס) - אני אהבתי את הסופרמן שלו. . .

DDN

New member
לצייר?

סבבה. למרות שבגדול, אני לא מת על הפנים שלו - הנשים שלו לא יפות, וחלק גדול מהגברים שלו נראה אותו הדבר, מבחינת אקשן הוא מצייר סבבה. הייתי רוצה את פינץ' על סופרמן, פינץ' שצייר את הכריכות של WORLD WAR HULK וסצנות באוונג'רס ומאוד התאמץ לגרום לSENTRY להיראות כמו סופרמן (פוזות סופרמן וכו') - הייתי רוצה לראות אותו על סופרמן. מצד שני, סופרמן הוא כבר לא סופרמן, אז לא ממש אכפת לי.

למעלה