Absolution

Absolution

אתמול קניתי את absolution כן כן מישהו צריך לפרנס אותם שיצא פה לחנויות לפני קצת יותר משבוע אני חושב אני חושב ש origin of symmetry הוא האלבום הכי טוב ואחריו showbizz אני לא יודע אני לא אוהב את החומר החדש דיי התאכזבתי אבל אני מניח שזה עניין של טעם.... אני לא ממש הופתעתי כאילו הוא יצא כבר אם אני לא טועה כבר לאינטרנט לפני ויצא לי לשמוע כבר כמה שירים אבל כאלבום אני לא יודע זה כזה לא ענה על הציפיות....

eviv

New member
תמיד עניין אותי

כשאתה קונה דיסק או נאמר אלבום בחנות כחוק, יש לך ציפיות שונות מאשר אתה צורב/מוריד/קונה מזוייף?

ramoni

New member
בדרך כלל שאתה קונה אלבום

אז אתה מעמיד לו רף ציפיות מסוים, כמו שהוא אמר. אם נגיד אתה קונה אלבום של להקה לא מוכרת שבחים לא שמעת עליה חוץ משיר אחד, אז אין לך צפיות לפתח לגביו. לדוגמא , אני לא מזמן הזמנתי ממוזיקה נטו את אלבום הבכורה של הקוביות, תודות ללהיט אחד מתוכו ששבא את ליבי(חברים שלך) וגילתי בעצם אלבום מפוקס שרוב השירים בו גם שוים התיחסות. אז רציתי לשאול אם במקרה אתם גם קניתם אלבום של אמן לא מוכר במידה ושמעתם שיר שלו או לא????? (אין מה לדבר על מיוז, והפורום לאחרונה קצת בהילוך ירוד אז אני רציתי לפתח נושא שולי)

FuNcKy GiRl

New member
פעם פעם פעם, כשהייתי

ביסודי, התאהבתי באיזשהוא שיר של REM, וקניתי את הדיסק שלהם... לא הכרתי שום שיר שלהם ולא ידעתי בכלל מי הם אבל בכל זאת קניתי. והייתה עוד להקה שקראו לה "וויטוס" והיו לה שני שירים שממש אהבתי, קניתי את הדיסק (זה היה בכיתה ו' אני חושבת) וכל שאר השירים היו ממש ממש מאכזבים....

ramoni

New member
חחח וויטוס?

אלה שעשו את דירטבג בייבי... גם אני אהבתי את השיר ואת החידוש ל little rispect, אבל אחרי זה הם נעלמו בהרף עין מי זוכר אותם

חחח ת'אמת זה נכון../images/Emo3.gif

לך תדע, אולי הבנאדם גר בחור וזה הגיע אליו רק לפני שבועיים?
בלי כוונות להעליב.

ramoni

New member
הוא יצא בארץ בסביבות אמצע נובמבר

ואני חיש עטתי עליו וקניתי אותו. ממה שאני זוכר בבריטניה הוא יצא ב 22 לספטמבר ובקשר להוצאה האנטרנטי, אני מניח שהתבלבלת לא האלבום יצא באנטרנט, אלה הסנגל Stockholme sydrome, מה אתה חושב שהם ג'ורג מייקל? טעות בידך, אבל בעצם ניתן לשמוע את השירים(בגרסת בדה של דקה אחת) מהאתר הרשמי שלהם.

ramoni

New member
אוף רציתי לעשות קישור מחרוזת

מתוך ההודעה בקשר לג'ורג מייקל. אז עכשיו זה יפעל...

ramoni

New member
טוב תפוז האלה לא רוצים לעזור לי

הנה קישור http://news.walla.co.il/?w=//517163 מזל של עשירים

למעלה