Absolution Tour

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
Absolution Tour ../images/Emo222.gif

אתמול קניתי את הדיוידי [בכך השלמתי את הדיסקוגרפיה
יאי] והיום ראיתי אותו סופסוף. עכשיו, אין לי כוח להתעמק בו אבל יש לי שתי נקודות להעלות:
WTF? מה קרה? מיוז קיבלו יותר מידי תלונות על התקפיי אפילפסיה בגלל הולאבאלו אז הם החליטו למתן את הצילום והעריכה בדיוידי הזה יותר מידי? נכון, יש קטעים ענקיים והכל.. אבל יחד עם זאת יש יותר מידי תמונות נוף/קהל וקלוז-אפים לפנים של מאט ומעט מידי לגיטרה. בכלל, רוב הזמן העריכה בכלל לא הדגישה את החלקים החזקים בשירים.
זאת רק אני או שקטעי הבונוס יותר טובים משאר הדיוידי כולו?
הגרסא ל- the small print ענקית וממש אהבתי את כל הקטע האחרון של the groove + כל מה שמסביב [במיוחד בקטע שמאט זרק את הגיטרה ואז האיש הלך והוציא אותה מהפח
טוב אי אפשר להאשים אותו]. אז, מה דעתכם על כל הדיוידי?

Runt

New member
דיסק קלאב, ביג, ב"ש

עלה 60 [במקום 90], שווה לקנות כי עדיין.. מיוז לייב זה אדיר ומשמעות החיים היא או ש 42 או בננות! או משהו אחר יותר מצחיק שאחשוב עליו אח"כ!

L A D Y B U G 2

New member
אוויי אני קניתי אותו עוד בימיו הראשונים שם

ב-90 שקל.... אבל זה שווה כל אגורה!

b u g o 9 0

New member
תכלס יש לי את hullabaloo במחשב

ראיתי עכשיו וחטפתי התקף... אני כותב מהנייד בדרך לבית חולים חחח סתם .. אבל תכלס יש מצב :) מאיזה שנה ה Absolution Tour :X

CitizenErased

New member
ההופעה מ2004, הDVD מ2005.

יצא רק כי המעריצים בפורום הרשמי התבכיינו שהם רוצים DVD

CitizenErased

New member
הבאסה הכי גדולה בDVD של אבסולושן היא...

שזה לקוח מפסטיבל ולא מהסיבוב הופעות. אז כן, גלסטונברי היה מופע ענק, מדהים וללא ספק הכי גדול שלהם עד וומבלי. הם היו ההדליינרס אז זה נחשב כ"מופע שלהם". אבל בסופו של דבר, זה רק פסטיבל. התפאורה פחות מרשימה ובדרך כלל גם ההופעה עצמה פחות מרשימה מהופעה לבד. לא תכננו להוציא DVD של סיבוב ההופעות/גלסטונברי. לא צילמו הרבה באף הופעה שהייתה להם. אבל המעריצים נזכרו מאוחר ורק אחרי סיבוב ההופעות התחילו לבכות שהם רוצים DVD, כשהם כמובן בעיקר ביקשו DVD של ארל'ס קורט. את ארל'ס קורט לא צילמו מספיק בשביל DVD שלם ולכן נאלצו להוציא את גלסטונברי, למרות שגם שם לא היו להם יותר מדי זוויות צילום וכדומה, הם פשוט לא הכינו את עצמם. אז הופעה באמת מעולה, כמובן שגם סטוקהולם וגם TSP מארל'ס קורט בתוספות עולים על כל ההופעה בגלסטונברי. FURY גם מצויין וגם THE GROOVE (למרות שהקטע עם הגיטרה ממממש עשה לי רע חחחח) ולא יודעת אם נתקלת כבר בתוספות ה"מוחבאות"?
הן לא מוחבאות כל כך קשה חח - ENDLESSLY וTOADA
בכל מקרה, לDVD הבא הם היו מוכנים מראש. ראיתי אותם גם מתקינים מצלמות שחור-לבן על המיקרופונים כמו שיש בוידאוים מארל'ס קורט אז צפו לזוויות צילום כאלה
אני מחכה בקוצר רוח כבר חח

Runt

New member
מוחבאות?

אוו לא יצא לי להתקל בהן! איפה? איך? כמה? אהעאהעה. וכן אני מבינה את המצב, אבל אפילו בעזרת 3-4 מצלמות [מה שאני מאמינה שכן היו להם] אפשר היה לפחות לערוך את הצילום באופן יותר טוב, אפילו רצוי! על מנת לכפר על העדר המצלמות וההערכות. אבל בקטנה אז כן, תוספות מוחבאות?

CitizenErased

New member
תשמעי את 2 ההופעות

לפי מיטב ידיעתי, טום קירק ערך. אז התירוץ שלי בשבילו זה שהעריכה של אבסולושן פחות טובה כי הם היו פחות מוכנים לזה
התוספות המוחבאות... תלכי לתפריט הEXTRAS ובתוך המילה EXTRAS תלחצי על הX! כן, הוא לחיץ. חח שם יהיה לך את שני השירים הנוספים.

Rock Bottom

New member
השניה סיימתי לראות!

חבר שלי אתמול היה באילת אצל חברה שלו והתקשר אליי מדיסק סנטר ושאל אותי אם אני רוצה את המארז הלימיטד אדישן של סטאדיום ארקדיום של RHCP במחיר הכי מצחיק בעולם בערך של 70(!) שקל שכולל את הדיסק הכפול, דיסק DVD בונוס עם הקליפ של דני קליפורניה, מייקינג אוף של דני קליפורניה, ופרשנות באורך שעה של כל חברי הלהקה על כל שיר בדיסק. חוץ מזה המארז ממש מגניב והוא מכיל גם סביבון עץ גדול כזה עם 4 דיסקיות קרטון שונות בעיצובים מגניבים כאלה שאפשר להחליף בכל פעם, שק קטן כזה מסאטן עם גולות, קופסא קטנה כזו שנראית כמו קופסת גפרורים עם הלוגו של סטאדיום ארקדיום אבל בעצם זה פנקס כיס קטן ומגניב כזה, ועוד 4 דפים מקופלים כאלה שכל אחד מהם מכל איורים וכיתובים כאלה של כל אחד מחברי הלהקה. כל זה בא בתוך קופסא שחורה ענקית תלת מימדית. המארז הזה עולה באמאזון 60 דולר, ואני זוכר שבהשקת הדיסק כמעט לפני שנתיים ראיתי אותו בטאוור ב-230 שקל! דיסק קלאב מתחילים להיות קצת חשודים בעיניי, אבל מי מתלונן..
ולעניינינו! ביקשתי שישאל בנוגע לאבסולושן טור, והיה ב-50(!!#@%) שקל. היום הוא חזר וישר חטפתי ממנו את הרכישות המגניבות שלי. בכל פעם ששאלתי בדיסק סנטר בנוגע לאבסולושן טור אמרו לי שאין. שלא יעשו טובות.
ההופעה מגלאסטונברי ענקית. זו הפעם הראשונה שיוצא לי לראות את ה-DVD ואני לא יודע איך לא התעקשתי על לקנות אותו לפני. מאט פשוט מלך העולם. באמת. אני כל פעם מתפעל מחדש מהיכולת הבידורית האדירה שלו לתת את האמא של השואו. היה איזה קטע ב-TIRO שהפיל אותי מצחוק עם ההליכת ירח המצחיקה שלו בעיגול והחזרה למיקרופון בדיוק בזמן..
פשוט אדיר. חחח זה שרץ להוציא את הגיטרה מהפח הרג אותי.. IT'S ATLEAST 3000 BUCKS, HOMIE.
TSP מארל'ס קורט ענקקקק, וגם אנדלסלי מוומבלי מעולה. בגדול, באמת שזה ה-120 שקל הכי טובים שהוצאתי לאחרונה. באמת שאני הכי מחכה בעולם ל-DVD של כריסמס מוומבלי ופריז, למרות שאני חושב שזה היה הרבה יותר טוב אם הוא היה מוומבלי לבד, רק בשביל להדגיש את המונומנטליות שהייתה להופעה הזו מבחינת הציון דרך הזה בקריירה שלהם.

L A D Y B U G 2

New member
וואוו!!!

איזו חפירה הרצת כאן הרגע!!! אני פותחת את ההודעה מתחילה לקרא ואז קולטת שזה לא הכל... גוררת את הגלגלת למטה ומה אני רואה אתה שואל??? הודעה ענקית!!! בקיצור, כבר אמרתי לך, מזל טוב
וזה ממש חשוד שכל האוסף הזה של רד הוט רק ב-70 שקל? משהו כאן לא מריח טוב...

b u g o 9 0

New member
ראיתי עכשיו את הDVD..

יש יותר מדי L.S ( לונג שוט) אין צלמים על הבמה חוץ מהצלם שמצלם בחלק של התופים אבל הוא לא זז משם -_- שאר המצלמות נמצאות באוויר ממש רחוק אחת מעל הקהל וזהו נראה לי .. העריכה ממש לא משקפת את הקצב של המוזיקה טיפה מעצבן אבל הי, בכל זאת אחלה מיוזיקה :)

למעלה