Absolute sandman, תמונות וסקירה

SickBar

New member
Absolute sandman, תמונות וסקירה

היי לכולם, הנחתי את ידי על העותק הראשון שהגיע היום וזה הדבר היפה ביותר בתחום הקומיקס והאומנות שראיתי. אז הנה סקירה קצרצרה ומספר תמונות.

barzilai74

New member
שאלה

סקירה חביבה מאוד, אם תוכל לפרט על מי היא הדמות וכמה אוגדנים זה בדיוק אוסף? אני אשמח לדעת . רק תיקון קטן הספר גם יצא בחו"ל באותו זמן שיצא בארץ חבל סתם להטעות אנשים , זה סתם פוגע בשמו הטוב של יוסי שעשה מעל ומעבר .

SickBar

New member
אני אדגיש שוב

המוצר יצא בארץ ובחו"ל, אבל הוא יצא, אך ורק בגלל לחץ מיוסי.

ailag

New member
טוב, צריך יומולדת בקרוב

נראה מגניב, אבל נראה גם 500 שקל לספר.. אוגוסט זה בקרוב, נכון? משעשע שהפקצה מחזיקה את אחד הספרים הפוך. מתאים לתאוריה שלי שהם לא קראו אלא רק רצו לצווח, לקפוץ ולבקש חתימות על איברי גוף. (הודעות יותר אינטיליגנטיות יבואו *אחרי* שאקח את המספר שלי לתור החתימות)

evil i

New member
למה פאקצה?

מה פאקצה מה? בסה"כ לא שמה לב איך היא מחזיקה את הספר. בכלל הספר נראה כאילו קראו בו כמה פעמים (שזה מומלץ כי זה ספר בננננזונה!)

ailag

New member
שהחזה שלה חתום

מרגיז אותי. הוא כתב פוסט סיכום בבלוג והמחשב שלו מחק אותו, אז הוא סיכם את מה שנמחק כך: אני רוצה לכתוב סיפור על רוחות ועל ירושלים, ויש הרבה בחורות שרוצות שיחתמו להן על החזה. זה באמת מה שהוא קיבל מהביקור שלו כאן?

spidey 82

New member
להגנתו יאמר שהוא כתב שינסה לשחזר

את הפוסט המחוק. לפחות הבנות קיבלו פיצוי על אורסון סקוט קארד...

evil i

New member
למה לא?

קודם כל, זה לא הופך את העלמה הנחמדה לפאקצה. שנית, ניל הוא גבר, וכמו כל הגברים (גם ההומואים) מוחו טרוד בסקס. אם הוא לא היה חותם על החזה שלה (ושל עוד בנות לפי מה שכתבת פה) אז הוא היה מסכם את זה במשפט כמו "בישראל יש את הבנות הכי יפות בעולם" או משהו כזה.

ailag

New member
מה הכי יפות, אנחנו חננות

אורחים אחרים העירו לנו במיוחד שזה קהל על רמה ואינטיליגנטי. באמת עם אורחים אחרים היו יותר שאלות מעמיקות בהרצאות שלהם, פחות שאלות שטחיות של איזה קומיקסים אתה אוהב (למרות שגם זה מעניין..) וגם לי לא היה נעים להרגיש לפעמים כמו בתוך הופעה של הראל סקעת. הייתי בטוחה שהאורח הוא בכלל סופר
לפחות האורח השני - רוברט ניקולס - היה אחלה, וגם נראה שהתרשם מאתנו. אבל לו לא היו פקצות, מלבד פקצ אחד (היי, הוא הודה בזה!) שביקש ממנו לחתום על איזה 4000 פריטים. לא על חלקי גוף. הידעתם? יש אורח באייקון שהגיע ביום חמישי אחה"צ. במאי של איזה סרט צ'כי שממילא הקרינו רק בסופ"ש.

Hubert Hubert

New member
נו, ואיזה קומיקסים הוא אוהב?

ועל מה לעזאזל הרוברט ניקולס הזה יכול לחתום?

ailag

New member
לא זוכרת איזה הוא הזכיר

משלו הוא הכי אוהב את mr. punch (הזכירו לי אח"כ) ואפשר להחתים תוכניה, דף הפרסום לסרט שלו, תוכניה עבה.. אפשר גם להחתים אותו על חולצת אייקון שמכרו באזור. וגם על סתם דף או מחברת חתימות. או על חלקי גוף, כפי שנוכחנו לדעת. if there's a will there's a way!

evil i

New member
מה כל כך רע בזה?

אז סופר מקבל מעמד של כוכב רוק. אז יש מעריצות כוסיות. אז כל מה שמעניין את הבנאדם זה שהוא חתם על הרבה ציצי. סו פאקינג וואט?!

ailag

New member
חבל לי שזה מה שהוא יחשוב

ואם הוא היה אומר לאנשים שישראל זה אחלה של מקום, אולי היו יותר רוצים לבוא לאייקון. לך תדע. זאת גם הוכחה ממשית בשבילי שלא רק נדמה לי ובאמת הסתובבו יותר מדי בחורות חתומות חזה שם. שזה בעצם אומר שמותר לי להתלונן, אז יופי!

למעלה