ABS

k1235

New member
ABS

בהמשך לשירשור שבו שאלתי על ה ABS היום שאלתי את המורה אם יש ABS והוא אמר שאין הוא קנה את האותו בכוונה בלי ABS כי ה ABS לא מלמד שיעורי נהיגה בדרך הנכונה או משהו כזה חירטט לי.. עכשיו השאלה מה הכוונה לפמפם בזמן עצירה שהכביש רטוב? אשמח לכל הסבר על עצירה ללא ABS בכביש רטוב..

be_roo

New member
עצירה נכונה ללא ABS היא דבר מורכב

שניתן ללמוד רק תוך כדי תרגול מעשי ולא בכתב. בנתיים נהג לפי מה שהמורה מחרטט לך, ואם אתה באמת רוצה לדעת כיצד לבלום נכון, חצי שנה אחרי שתוציא רשיון גש לעשות קורס נהיגה מתקדמת.

k1235

New member
הבעייה היא..

הבעייה היא שבטסט אני לא רוצה לעשות איזה פאשלה עם העצירה בכביש רטוב ושהאוטו יברח לי.. מה הכוונה לפמפום? לסחוט את הבלם לאט לאט או להכניס את הרגל ולהוציא להכניס ולהוציא?

Daemonlior

New member
בטסט..

אם דבר כזה יקרה, הטסטר יבלום אותך.. בכל אופן, לפמפם הכוונה ללחוץ על הבלם לסירוגין..

MrJacKasS

New member
ABS או לא ..

אם יש לך ירידה חדה, ועוד בכביש רטוב, שלב להילוך שני כדי שתיווצר בלימת מנוע (בכביש מהיר אפשר גם הילוך 3), ואם אתה מרגיש שהאוטו "רץ", לחץ בחוזקה על הבלם עד שתאט משמעותית את מהירותך, והאוטו יאיץ מחדש, כך עשה שוב ושוב עד שתיפסק הירידה ..

MrJacKasS

New member
חחח אוקיי

לא יודע למה חשבתי שדיברת על ירידה אז תתעלם P:

be_roo

New member
עזוב את הפמפום. יש לך מורה,

בקש ממנו ללמד אותך. ואם הוא מלמד אותך לפמפם, רק לדאוג לשכוח את זה אחרי הטסט.

מנצל"שת.שאלה,שבקושי שאלו אותה

בפורום ואני כבר עיינתי בדפים הקודמים. בקיצור, כבר זמן מה אני (אני לומדת "ל") מתווכחת עם החברים שכבר יש להם רשיון נהיגה, שטוענים שממש בקרוב יהיה מבחן טסט גם בבוקר וגם בערב. אני מתעקשת שלא והם כן. אפילו שאלתי את המורה והוא אומר שעוד לא אישרו את החוק. החברים אומרים שהמורה מתחמק מלענות בכנות. רציתי לדעת מה דעתכם???? תודה

Daemonlior

New member
טוב..

אז כנראה שלא עיינת מספיק.. תעשי חיפוש מתקדם למילה "טסט לילה" ב-"תוכן" ותראי כמה דיברו על זה.. בכל אופן, ישנה הצעת חוק לטססט יום וטסט לילה.. אבל "ממש בקרוב", זה לא הולך לקרות.. וגם לא סתם "בקרוב", ואני מאמין שגם לא בשנה וחצי הקרובה.. =)

עוד אשמח להוכיח את חבריי על טעותם!!

הם הצליחו להפחיד אותי!!
אני יודעת שיש הצעת חוק והיא עוד לא אושרה. נקווה בשבילי ובשביל אחרים שלומדים כמוני שלא תהיה הצעת חוק כזאת בקרוב לאללה!!
ותודה על התשובה

recoil

New member
הלא וכי מה?

האין זאת פוגע בכבוד חבירייך? האין דברייך נופלים על אוזניים ערלות? סורי נא והעמידיהם על טעותם.

למעלה