יש גן בת"א ונדמה לי שגם בשיכון ל '
היי שמעון, חשבתי שאולי יענו לך, אחד מתושבי האיזור, כי אני לא משם. כיום יש גם ברמת-אביב לגילאי גן 4-5 , שהוקם ע"י הורים שילדיהם בוגרי אלו"טף. שם הם עושים ABA עם תוספת תשלום של ההורים. הופנו לשם גם ילדים מגבעתיים, אך ר"ג לרוב מפנה לגני התקשורת שלה, שאינם ABA ואולי צריך להתעקש. אם מדובר בילד בגיל הרך, מתחת 3 שנים, ישנם אלוט"פים, אך לא באיזור. בעיקרון, הקמת מסגרת אלו"טף לגיל הרך, דורשת מספר מינימאלי של ילדים ותשתית מקומית. נראה לי שכדאי לךלשאול באלו"ט. עינת קסוטו, היא האחראית בנושא זה ומכירה היטב את המסגרות הקיימות. הטלפון של מזכירתה קרן הוא - אלו"ט 03-6126120 שלוחה 236. מקווה שתוכל לקבל מהן את כל הפרטים ואולי להתארגן ולהקים מסגרת נוספת, אם יש הורים נוספים המעוניינים מהמרכז. בנושא דומה: |הדגש יש ברעות גן ריק בתוך מרכז התפתחותי "שמר", שקיבל את האישורים להיות מעון שיקומי\גן התפתחותי\ גן תקשורת. המבנה יתאכלס בקרוב ויכלול חדרי טיפולים גדולים של ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה התפתחותית (אני) ,קלינאיות תקשורת , טיפול באמנות ופסיכולוגיות. היחידה היא יחידה התפתחותית מוכרת במשרד הבריאות וכפופה לבי"ח שיבא. אם יש קבוצת הורים המעוניינת להשתמש במבנה, נא ליצור עימי קשר. חבל שהמקום יעמוד ריק.