AB SLADE(גלגלת לבטן)

שאקל1

New member
AB SLADE(גלגלת לבטן)

האם המכשיר מומלץ אומרים שהוא מצוין לשרירי הבטן,הזרועות,חזה וגב

רון ו

New member
הגלגלת הישנה הוכיחה את עצמה

הי שאקל אני נעזרתי בגלגלת הפשוטה ביותר - בלי הקפיץ שמוריד את כל הקושי מחירו של מכשיר כיום כ 50 ש"ח בלבד ונפתרתי מכרס ממש - בלי אירובי ובלי התרגילים של גלעד רק בצרוף דיאטה דלת שומן וההוכחה היא ששת הקוביות שכבר בולטות אצלי ירידה ממידה 46 ל 40 כך בחשבון שיש השפעה על שרירי הגב שגורמת למעין כאב גב אך הוא עובר אחרי יומיים ללא תרגול. מומלץ מאוד מאוד! דרך אגב אשכולית בבקר עוזרת גם אבל גם אם תרוץ עד שישחקו לך הנעליים ולא תנקוט בדיאטה הבטן לא תרד מילימטר גם זה מנסיון ויש לי נעליים הוכחה :) רון

רון ו

New member
הנה שתי דוגמאות

השתמשתי בקטנה יותר שהיא מודל מלפני 40 שנה בערך

שאקל

New member
מגניב. יש עוד שאקל באפורום ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אחלה. רק תזכור שאני הייתי קודם
לגבי הגלגלת לדעתי לא מתאים לכל אחד. זה נראה לי אחלה מכשיר אבל לא כולם מסוגלים ישר להרחיק את המכשיר עם הגלגלת רחוק ולחזור חזרה למצב של עמידת ארבע. זה לא פשוט ולדעתי אנשים שלא עוסקים בכושר גופני אחרי פשיטה קדימה הם לא מסוגלים לחזור אחורה למצב ההתחלתי ואז המכשיר בטח לא תורם לכלום. לדעתי זה מתאים רק למי ששרירי הידיים שלהם חזקים ושרירי הבטן במצב טוב. לשמנים זה בטוח לא.

אלי ו.

New member
זה באמת תרגיל לא רע

המכשיר שרון ו. (אולי אנחנו קרובים
) באמת טוב אבל אפשר לאלתר בחדר כושר מכשיר לא פחות יעיל. קחו מוט ישר עם משקלות בשני הצדדים (ה"גלגלים") והרי לכם גלגלת יציבה ונחמדה בלי כסף. התרגיל הוא בייחוד למתקדמים (כמו ששאקל המקורי ציין) חבר´ה עם בטן חזקה יעשו אותו על קצות האצבעות במקום על הברכיים ועד כמעט שכיבה על הרצפה.

למעלה