AAAAHHHHH

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
AAAAHHHHH

מתחילים לזרום אליי הספוילרים - תודה לאל על לקססלאש - ואאאאההההההה, אאאאאאההההה, פשוט לחבק את לקס הרבה וחזק! (שימו לב שאני לא מגלה לכם כלום.)

הגרהS

New member
נוווווו תגליייייייייייייייייייי

אל תהיה מגעולה תחלקי איתנווווווווווו

Gal-Mo0D

New member
כרגע ראיתי אותו...

מדהים
מדהים
מדהים

spacecow

New member
מה זה "אתה יודע איפה"!?!?!?

אני לא יודעת איפה!!!!!!! תגידו!!! ואם אתם לא רוצים מול כולם- שמישהו בבקשה ישלח לי הודעה!!!! אני חייבת לראות!

פרטים! מידע! תמונות!

אנחנו דורשים! מה קורה עם לנה? ליונל? (אני יודע קצת) חללית? (ממש מוזר) ג´ונתן (טוב, את זה אני יודע. קראתי בכמה מקומות, ממש מפחיד!) טורנדו? לנה? קלואי?

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo58.gif פרטים על וורטקס ../images/Emo58.gif

קלארק נכנס לטורנדו, משתמש בכוח התעופה שלו
(אל תדאגו, זה לא קבוע, זה רק חד פעמי) ונכנס למשאית, לנה בהכרה מלאה אבל היא עם הגב אליו, נאחזת במושבים והוא גוחן מעליה , לוחץ אותה אל קרקעית המשאית ואז המשאית מתפרקת ורק החתיכה התחתונה נשארת והם דבוקים אליה, כל זה היא עדיין לא רואה את קלארק אלא רק מרגישה. החללית עפה לתוך הטורנדו והחלק החסר מתפרק בגלל הרוח והיא נופלת אל שדה. לקס הורג את הכתב כדי להציל את ג´ונתן אחרי שמחפשים אותו כל הזמן ולא מוצאים אותם מגלים שבית נפל על המרתף אליו הם רצו (כשהם יוצאים, לקס יורה בכתב כי הוא עומד להרוג את ג´ונתן). לנה חושדת בקלארק. קלואי וקלארק נפרדים וקלואי בוכה וכועסת נורא על קלארק, למרות שהיא יזמה את זה. וליונל במצב רע, אבל הוא אומר ללקס שהוא ראה את ההיסוס בעיניים שלו, והוא לעולם לא ישכח את זה. וקלארק מגלה שלקס והכתב הכירו אחד את השני לפני הטורנדו.

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo58.gif עוד פרט קטן ! ../images/Emo58.gif

ליונל עיוור בגלל לקס!

טוב, אז הינה מה שאני יודע ../images/Emo58.gif

הכל זה מקריאות של תגובות של אנשים בפורומים באנגלית, אז יכול להיות שחלק מהדברים פה יהיו קצת מעוותים: 1. קלואי - תהיה סצינה מאוד עצובה (שכמה אנשים ממש בכו בה) שתיגמור את היחסים הרומנטיים בן קלארק לקלואי, וקלואי עדיין לא תיסלח לקלארק (ממש לא בטוח). 2. קלארק יציל את לנה (כמה לא צפוי -_-) ויכול להיות שהיא תתחיל לחשוד שיש משהו שקלארק לא מספר לה. 3. שינו קצת את השיר פתיחה, והוא יותר יפה מהקודם כנראה O_O ג´ון גלובר (ליונל לות´ר) הפוך לשחקן קבוע. 4. לנה מסיימת בבית חולים 5. לקס מציל את אבא שלו אחרי כמה דקות, אבל שימו לב
, הוא לא מושיט לו את ידו, אלה רק מושך אותו. זה צריך לסמל משהו לא? 6. (נחזור קצת אחורה) החללית איכשהו מגיעה לתוך הטורדנו (אולי היא מנסה להגיע לקלארק או משו?
) 7. איכשהו, ג´ונתן וניקסון מגיעים ליער. בינתיים קלארק קלואי ופיט, מחפשים אותם. ניקסון כמעט הורג את ג´ונתן אבל לקס בא ויורה והורג את ניקסון ברגע האחרון. 8. תהיה איזו שיחה בן קלואי ללנה. 9. יש איזה דו-שיח בין קלארק ללקס, וניראה שקלארק מאוד סוער. ו.. זה מה שהצלחתי להבין מהכל, רק שתבינו, כל מה שרמשתי פה הוא נורא מבולבל, הדברים בפרק קרו בטח בצורה שונה לחלוטין. זה רק דברים כללים שקרו. אז אני לא יכול להבטיח לכם שהכל פה אמין, בקרוב מאוד אני ישים מלללללללללללא תמונות מתוך הפרק.

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo58.gif Vortex ../images/Emo58.gif

החללית מנסה לעוף לחלל אבל נמשכת לטורנדו בגלל הרוח ושם החלק החסר מתפרק ובסוף הפרק רואים שהיא בתוך שדה של מישהו. ג´ונתן רודף אחרי ניקסון לתוך מרתף ואז נופל על הכניסה למרתף בית שחוסם את היציאה, מה שגם, הם נכלאים עם המון קריפטונייט והמרתף הוא מעופרת (קלארק לא יכול לראות דרך עופרת). כשקלארק מגלה שהם שם (ממש בסוף הפרק, אין לי כוח להסביר איך) הוא נכנס פנימה ומתמוטט בגלל הקריפטונייט, ניקסון שם לו אחד בחולצה וסוחב את קלארק החוצה כי ג´ונתן כלוא מתחת לאבנים כדי להראות לעולם את קלארק (שמוחלש מאוד בגלל שהקריפטונייט של ניקסון ממש על החולצה של קלארק). ג´ונתן נחלץ ומכה את ניקסון, ניקסון כמעט הורג את ג´ונתן אבל לקס מגיע ויורה בו. לנה משוכנעת שקלארק היה בתוך הטורנדו ומתעמתת איתו בקשר לזה, הוא אומר לה שהוא רגיל לגמרי והיא אומרת לו שהוא לא יכול להתחבא לנצח. דרך אגב, היא יוצאת מהבית חולים זמן קצר אחרי שהיא הגיעה אליו מכיוון שיש המון פצועים. קלואי וקלארק נפרדים! ביוזמתה, אבל קלארק אומר שגם הוא מרגיש ככה והיא בוכה ובסוף מוחקת את התמונות שלו ושלה מהמחשב שלה.

ומה קורה בסוף... ../images/Emo58.gif

עם החללית? הרי אם החלק החסר עף ממנה, אז היא לא יכולה להמשיך לעוף (אני חושב). קלארק מצא אותה? או שהיא סתם נישארה בשדה?

spacecow

New member
../images/Emo58.gif מה שאני הבנתי זה...

שקלואי ממש עצבנית אחרי שקלארק עוזב אותה, אז כשהוא חוזר אחרי שהוא הציל (כמובן) את לאנה, היא אומרת לו שהיא רוצה שהם פשוט ישארו חברים. לאנה חושבת שהיא ראתה את הפרצוף של קלארק בטורנדו, אבל קלארק אומר לה שהוא רק מצא אותה על הקרקע אחרי שהטורנדו נגמר (מה שהיה באמת זה שהוא הציל אותה ואז היא איבדה את ההכרה) אבל היא עדיין חושדת. לקס מציל את ליונל, אבל הוא במצב רע מאוד. הרופאים של ליונל לא מסכימים מה לעשות- חלק מהם חושבים שצריך לנתח מיידית והאחרים שחושבים שזה מסוכן מדי כי ליונל במצב לא יציב. לקס בסופו של דבר מורה להם לעשות את הניתוח, שמציל את החיים של ליונל אבל משאיר אותו עיוור. לקס נשאר ליד מיטתו של ליונל ופחות או יותר תומך בו, וכשליונל מתעורר הוא אומר שהוא ראה בעיניים של לקס שהוא חושב שהחיים שלו יהיו הרבה יותר קלים אם הוא ימות. הוא אומר לו שההחלטה על הניתוח המיידי הייתה שגוייה, אבל גם ליונל היה עושה אותו הדבר, ושלקס לא היה צריך להציל את החיים שלו (!!!!). העניין עם ניקסון וג´ונתן הוא שהם נתקעים ביער או משהו כזה ולג´ונתן יש הזדמנות להרוג את ניקסון אבל הוא עוזר לו במקום. בינתיים לקס וקלארק מחפשים אחריהם, ולקס מנסה להתקשר לניקסון כשקלארק לא נמצא. קלארק שומע אותו, חוטף עצבים ודורש לדעת מה הקשר של לקס לניקסון. בסוף הוא אומר: "יכול להיות שאבא שלי צדק בקשר אליך!" בסופו של דבר (
)קלארק ולקס מוצאים את ג´ונתן וניקסון. ניקסון עומד להרוג את ג´ונתן אבל לקס שולף אקדח (למה הוא מביא אקדח לחיפוש???) והורג את ניקסון. גו´נתן מודה ללקס, והם לוחצים ידיים. ואת כל זה הבנתי מהודעות בפורומים, אז אין בזה את כ-ל הפרטים, או.קי?
spacecow

charmed one1

New member
היו לך טעויות.... ../images/Emo58.gif

לקס וקלארק לא מוצאים את ניקסון וג´ונתן בחיפושים אלא רק יום לאחר מכן. וקלארק מגיע לבד לכנסיה בה הם כלואים..(הכנסיה נהרסה עם נפילת המטאורים- הבנתם נכון- יש שם קריפטונייט). אחרי עבודה קשה ועזרה מצד לקס (לא עזרה פיזית אלא לקס מביא לו את המפות שעוזרות לו), הוא נכנס ואז הקריפטוניט מתחיל להשפיע. ג´ונתן אומר לניקסון להזיז את קלארק מכיוון שג´ונתן קצת לא יכול לזוז. אבל במקום ניקסון שם אבן בג´קט של קלארק ומוציא אות משם כי אחרי שג´ון הרס את הקלטת קלארק הוא ההוכחה היחידה שלו! אחרי שג´ונתן מצליח לצאת הוא רץ אחריהם וקופץ על ניקסון, יש קרב זקנים כזה ואז ניקסון עומד להרוג את ג´ונתן ואז לקס שקפץ משום מקום ירה בניקסון מאחור... זה התיקונים!

למעלה