טוב, אז הינה מה שאני יודע ../images/Emo58.gif
הכל זה מקריאות של תגובות של אנשים בפורומים באנגלית, אז יכול להיות שחלק מהדברים פה יהיו קצת מעוותים: 1. קלואי - תהיה סצינה מאוד עצובה (שכמה אנשים ממש בכו בה) שתיגמור את היחסים הרומנטיים בן קלארק לקלואי, וקלואי עדיין לא תיסלח לקלארק (ממש לא בטוח). 2. קלארק יציל את לנה (כמה לא צפוי -_-) ויכול להיות שהיא תתחיל לחשוד שיש משהו שקלארק לא מספר לה. 3. שינו קצת את השיר פתיחה, והוא יותר יפה מהקודם כנראה O_O ג´ון גלובר (ליונל לות´ר) הפוך לשחקן קבוע. 4. לנה מסיימת בבית חולים 5. לקס מציל את אבא שלו אחרי כמה דקות, אבל שימו לב
, הוא לא מושיט לו את ידו, אלה רק מושך אותו. זה צריך לסמל משהו לא? 6. (נחזור קצת אחורה) החללית איכשהו מגיעה לתוך הטורדנו (אולי היא מנסה להגיע לקלארק או משו?
) 7. איכשהו, ג´ונתן וניקסון מגיעים ליער. בינתיים קלארק קלואי ופיט, מחפשים אותם. ניקסון כמעט הורג את ג´ונתן אבל לקס בא
ויורה והורג את ניקסון ברגע האחרון. 8. תהיה איזו שיחה בן קלואי ללנה. 9. יש איזה דו-שיח בין קלארק ללקס, וניראה שקלארק מאוד סוער. ו.. זה מה שהצלחתי להבין מהכל, רק שתבינו, כל מה שרמשתי פה הוא נורא מבולבל, הדברים בפרק קרו בטח בצורה שונה לחלוטין. זה רק דברים כללים שקרו. אז אני לא יכול להבטיח לכם שהכל פה אמין, בקרוב מאוד אני ישים מלללללללללללא תמונות מתוך הפרק.