AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

the freaky girl

New member
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ראיתי עכשיו סרט מפחיד מאד... "בית 1000 הגופות"... אוי, כשחושבים שאין משהו מפחיד יותר או מבחיל לעשות, מתחרטים על הרגע שאומרים את זה, כי מיד אחריו בא רגע כזה..
אלוהים!! למה אף אחד לא היה איתי?! (אחי הקטן לא נחשב..) זה ממש סרט שהייתי יכולה לראות בחברותה.. אלה!!!!
אוי, כל כך פחדתי.... :((((((((( ואחרי זה, יש את "הסוף?".. ועעעעעע... נותנים לנו הרגשה כאילו לדברים האלה יהיה המשך... :(((( אגב, עכשיו יהיה "רינג" ואז "רינג 2" ואז "רינג 0" (כמובן, למי שיש יס, ביס2..)

AeroSlash

New member
עליתי עליך?? ../images/Emo2.gif

וזה שאת משוגעת לא חדש... אחרת איך היית סובלת אותי ??

the freaky girl

New member
אמממ..

אחרי הסרט הזה, אני לא יודעת.. ): אבל יש לי עמידות מסויימת כלפי כמה אנשים

AeroSlash

New member
....

פצצה על אלה על זה שלא החזיקה לנסטי את היד בסרט.. *כאפה* *כאפה* *אלה!! איזה חברה נוראית את!! איך עזבת את נסטיה במצס שכזה לבד?!* *עוד כאפה*

AeroSlash

New member
עכשיו את יודעת..

איך הכלב שרדפת אחריו ברחוב הרגיש.. רק שלו לא היה מכנס :(

the freaky girl

New member
הקטע

שהוא עקב אחרינו, אז ניסיתי להבריח אותו, ולא יצא שום דרך עד שהתחלתי לרדוף אחריו......

אההההמממממ

אז... כאילו התחלת לרייר לכיוונו ולנבוח ולהרים את הרגל וכאלה? מחזה מלבב, אני בטוח..

the freaky girl

New member
לא :)

רק התחלתי לרוץ אחריו, ממש ממש מהר, והוא נבהל וניסה לברוח לכיוונים אחרים, ולא יצא לו עד שעבר את הכביש..... :)

the freaky girl

New member
תחזירי את הלשון חזרה..

את תצטרכי אותה בעתיד, אז שלא תתייבש לה שם בחוץ..

AeroSlash

New member
אז שזהו ש..

שאיך שמכירים את נסטיה כל החשיבה ההגיונית והלוגית מתהפכת.. ואל תכחישי, את לי ניסית להבריח אותו, פשוט היה לך משעמם ולא מצאת שומדבר אחר לעשות

למעלה