A
ב בחור ישיר New member 16/2/07 #6 נראה לי נפתח קומונה מיוחדת לזה האמת שנשאל את הגליה הקומפיוטר ויז שלנו, נראה לי זו הדרך החדשה של מולי להשתלט על העולם, דרך באגים או משהו כזה הכוונה
נראה לי נפתח קומונה מיוחדת לזה האמת שנשאל את הגליה הקומפיוטר ויז שלנו, נראה לי זו הדרך החדשה של מולי להשתלט על העולם, דרך באגים או משהו כזה הכוונה
A ailag New member 16/2/07 #7 הקומפיוטר ויז לא רואה אתהקישור ממטר כאילו, באמת, אני מהטלפון.. ובהיתי בשרשור ושעה תהיתי מה עובר עליכם
הקומפיוטר ויז לא רואה אתהקישור ממטר כאילו, באמת, אני מהטלפון.. ובהיתי בשרשור ושעה תהיתי מה עובר עליכם
M mulon1984 New member 16/2/07 #11 אתה על קראק? אני לא העליתי לכאן את הקובץ הזה. ואני גם לא מתכנן לפתוח אותו כי רוב הסיכויים שזה או פרסומת או וירוס. ואין לי שום אינטרס בשניהם.
אתה על קראק? אני לא העליתי לכאן את הקובץ הזה. ואני גם לא מתכנן לפתוח אותו כי רוב הסיכויים שזה או פרסומת או וירוס. ואין לי שום אינטרס בשניהם.
A ailag New member 16/2/07 #10 כל מילה באבן! ואני רק תוהה במה פורום קומיקס ופורום שרית חדד זכו בהזדמנות לקרוא את הפנינים האלו.. (מקווה שאין וירוס או סקריפט בקובץ. אני פתחתי אותו עם וורדפד שלדעתי לא יכול להפעיל וירוסים גם אם ירצה) (כי אין עדיין שום סוג של אופיס על ההרדיסק החדש!)
כל מילה באבן! ואני רק תוהה במה פורום קומיקס ופורום שרית חדד זכו בהזדמנות לקרוא את הפנינים האלו.. (מקווה שאין וירוס או סקריפט בקובץ. אני פתחתי אותו עם וורדפד שלדעתי לא יכול להפעיל וירוסים גם אם ירצה) (כי אין עדיין שום סוג של אופיס על ההרדיסק החדש!)