A Picture Is Worth 1,000 Bucks - 11

jess r

New member
A Picture Is Worth 1,000 Bucks - 11

תקציר: תמונה שווה אלף דולר: ביום הולדתו מגלה פיטר שלעומת חבריו לכיתה, הוא לא הגיע רחוק בחיים. סוחר אמנות מגלה עניין בציור של כריס, ופיטר מחליט לעזור לו לפתח את כישרונו ולהגשים דרכו את חלומותיו. שידור חוזר ב- 18:50 איזכורים בפרק: השיר שפיטר שר למג לקוח ממחזמר על מישהי שאחרי שאחותה הצעירה והאהובה על אמא שלהן נעלמה, היתה צריכה להתחיל לעבוד בתור חשפנית. לעוד איזכורים משעממים שלא היה לי כוח לתרגם, ציטוטים וכו' - ראו קישור מצורף יאללה, תתפרעו

זיק רוט

New member
פרק נחמד אבל..

באותה תקופה היו פרקים הרבה יותר טובים. אני לא זוכר הרבה קטעים טובים שם, הרבה אזכורים לסדרות אבל לא זכור לי יציאה ממש ממש קלאסית. אני בדרך כלל די מתאכזב מהפרקים עם העלילה הרגילה בסדרה הזו. אבא לא אוהב את הילד בלהבלהבלה ילד מצליח ונעשה מנוכר בלהבלה ילד חוזר לאבא בלה בלה. כל הבדיחות שבעולם לא יהרסו לי את העלילה המשעממת. אבל יש כמה טובים...הממ... Lois, you know it's illegal for women to drive!

זיק רוט

New member
ועוד עובדה מענינת על הפרק

במהלך הסרט יש בדיחה של משהו כמו 20 שניות שבה רואים את הצוות של מרפי בראון. בגלל רמת החיקויים הלא רעה של הסדרה קשה להבחין אבל את הסצנה הזו מדובבים כל ארבעת השחקנים המקוריים של הסדרה. מכיון שבתקופה הזו הסדרה לא שודרה עולה לי השאלה בראש: איך לעזאזל הם גרמו לארבעתם לבוא להקלטות??? ולמה זה היה חשוב כל כך?? התשובות לסת'

למעלה