A Perfect Circle

call me a dog

New member
A Perfect Circle

נשמע לכם מוכר? ממה שהבנתי זה פרוייקט שאיכשהו קשור ל TOOL (הסולן שלהם או משהו כזה..) ואני הורדתי את כל השירים שלהם (שמצאתי בקאזה) אני חייב להגיד, שזו אחלה להקה..אני לא ממש יודע אם הם גראנג´, למרות שאני שומע דימיון.. תתחילו עם השירים- a perfect circle: judith, lovesong, renholder, magdalena אני טוען שהם גראנג´, אבל תמיד יש מקום לוויכוח...

Papito

New member
הם בכיון של

רוק פסיכדלי פרוגרסיבי עם נגיעות מתקדמות זה יוצא משו משו!

../images/Emo12.gif WTF?

ואני חייבת להגיד וואו על החתימה, ותודה, ושאני מסמיקה עד לעצמות!

Papito

New member
אה לא פלא שלא הבנת

כי רק עכשיו קלטתי מה שרשמתי...... פרוגרסיבי עם נגיעות מתקדמות - קצת אותו דבר בשפות שונות אז סליחה על ההטעייה (ככה זה שממהרים בכתיבה ובחשיבה, חוץ מזה שירה עדה לכך שהיום אלון מבולבל
!!!!) והחתימה, אה כן זה עוד ציטוט של גאון אלמוני......

קניתי לפני שבועיים

ואני ממש ממש אוהב! זה לא פרויקט אלא להקה לכל דבר ואני חושב שצריך לצאת להם אלבום שני בקרוב. מאינרד ג´יימס קינאן (הסולן של Tool) ובילי האוורדל (טכנאי סאונד וגיטרות שעבד עם Tool, Smashing Pumpkins, Guns and Roses ועוד הרבה) הקימו את הלהקה הזאת בזמן של-Tool היו בעיות עם חברת התקליטים שלהם. היה לי בעיה להתרגל ל-Tool ולפי דעתי A Perfect Circle דיסק הרבה יותר קל לשמוע, זה לא גראנג´ זה רוק גוטית, אלטרנטיבי וזה מאוד מאוד מומלץ!

אחלה דיסק, אחד מהטובים ששמעתי

באמת התעלות של הסולן של טול, אף פעם לא אהבתי את טול בכלל. ובעניין הקשר הגראנג´י, יש הרבה שמגדירים אותם כ"פוסט גראנג´", אז הנה לכם. אהבתי את כל-כל-כל הדיסק, אבל ברור שיש כמה שירים שיותר: magdalena 3 libras the hollow orestes

call me a dog

New member
חח..איזה מצחיק כל אחד ודעותיו

אי אפשר להתווכח! כל אחד שומע משהו אחר! אבל כן זה סגנון שונה...אבל זה אלטרנטיב אז בכיף אפשר להגיד שזה שם איכשהו באיזור....יש שם קצת ליכלוך גראנג´י...(סליחה על ההתבטאות..)

למעלה