A new sample!!!!!! של ג'ון באתר!

לגוטל

New member
A new sample!!!!!! של ג'ון באתר!

http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html אמרתי נראה אם יש איזה עדכון באתר... הרבה זמן לא הסתכלתי ובסוף קיבלתי הפתעה טובה לבוקר. בשביל הדכאונים יש גם עדכון בו הוא אומר שהוא עדיין לא סיים את הספר ושזה לוקח זמן... תהנו מהפרק!

R o t e m O p

New member
זה טיזר. הוא לא מספר מי

רק אומר שהדמות הזאת היא אחת הדמויות שעשו להם מיניאטוריה. המיניאטורות כוללות את : סרסיי וג'יימי, מליסנדרה, כלב השמירה ולוראס טיירל.

ניר4819

New member
אז מכיוון שלסרסי וג'יימי כבר יש POV

זה אחד מהשלושה האחרים. הניחוש שלי - הכלבלב. דווקא יכול להיות מעניין POV שלו.

יש תיאוריה שטוענת שלא

מהשיחה של בריאן עם אב המנזר היה ניתן בקלות לקבל את הרושם, שכלב השמירה מת באופן מטאפורי.

ניר4819

New member
ובכל מקרה, אישית, אני מעדיף POV שלו

ולא של טירל (אני לא מאמין שמרטין ייתן למליסנדרה POV - משהו ברעיון הזה נראה לי לא הגיוני).

kheldar

New member
אז ככה

קודם כל, פרק נחמד. כמו שכבר אמרו, לדעתי הוא אכן מרמז על מערכת יחסים ביןו ובין סטאניס ומליסנדרה. לדעתי זה אכן יהיה פרק של כלב השמירה. מליסנדרה זה לא יהיה- וכדאי שזה ישאר כך. יכול בהחלט להיות שזה לוראס, לא ברור עדיין מה קורה איתו.

Targaryen

New member
שמתם לב...

שמתם לב שבאתר של מרטין הוא מפרסם בלינקייה את אופוס? P:

אריאנא

New member
מאכזב. אין שום מידע חדש

קראתי את הפרק והוא מתרחש בסוף הספר השלישי! עוד לפני הרביעי! על החומה! עם סאם ואיימון שעדיין בחיים! מה קורה שם? הוא לא כתב שום דבר חדש במשך שנה? ועכשיו הו אומר שהספר הבא ייצא רק בעוד שנה!

לגוטל

New member
מאכזב?! לדעתי פרק מצויין... ../images/Emo58.gif

ואיך שהוא מסתיים... "you know nothing, Jon Snow" זה פשוט אדיר! מקריות או שלא בהכרח? נראה שמתפתחים יחסים מעניינים בין ג'ון לסטאניס ולמליסנדרה

אריאנא

New member
הסיום בוא זה שעיצבן אותי

וגם הזמן. למה מרטין לא הכניס את הפרק לספר הקודם? לפני שסאם עזב? ציפיתי לקרוא פרק שהתקדם בזמן....אני מקווה שהדיון ספרותי ושלא פגעתי בכם או במרטין.

הלדין

New member
דיברתי על הפרק בזמנו כהוכחה לשיפ מל/ג'ון

כבר ב-"סופת החרבות" יחסו של ג'ון למאליסנדרה שונה מאד מיחסו של דאבוס - מרגישים שהוא נמשך אל הליידי. זה גם מציג את מערכת היחסים שלו עם ייגריט כמעין הכנה כללית למערכת היחסים שלו עם מאליסנדרה באופן דומה למערכת היחסים של רומיאו שקדמה למערכת היחסים המפורסמת שלו עם יוליה. הפרק ההוא לא נכנס ל-"סופת החרבות" בעיקר מתוך רצונו של מרטין לסגור טרילוגיה.

למעלה