A Little South Of Sanity

בינג

New member
A Little South Of Sanity

Disc 1 Vs. Disc 2 מי לוקח?
דרך רגב - מי הולך לרוק עצמאות?

SaintJohn

New member
גם לפי דעתי

הדיסק השני עובר בפוטו פיניש, וזאת היתה בחירה קשה. ואני לא הולך לרוק עצמאות. הרגע סיימתי להרוויח 210 שקל באבטחת האירועים בכפ"ס ואני שפוך מת.

AeroTom

New member
צ'י צ'ינג... ../images/Emo166.gif

ומה יש לכולם מהרוק עצמאות הזה? אפשר למצוא דברים יותר טובים לעשות... (כמו לשמוע את הדיסק השני ב-Little south of sanity?
)

בינג

New member
למה? הייתי ברוק עצאות - היה ענק ../images/Emo70.gif

הרגע בדיוק, עכשיו קמתי, והלכתי לישון ב6, היה כזה טוב!!! הדג נחש, היהודים, מוניקה סקס, שייגעצ ובוטן מתוק בקרקס נתנו הופעות טובות...
והכי טובים - סאבלימינל!!! סתם...חחחחחחחח מה הם היו קשורים לרוק??? מיסחור כנראה

falling angle

New member
בלי היסוס!!!!

הדיסק השני!!!! מדהים באיכויות ביופי וברגש!! לא יוצא לי מהמערכת עם שלל שירים שמתחברים אחד לשני כמו שרק אירו יכולים לעשות!! בכלל. הוא כיום הדיסק שאני מתעורר איתו ושומע אותו לאורך היום... מי מתלהב ? מי ??

AeroTom

New member
האמת היא-

שעניתי הדיסק השני רק בגלל הפחד מ-ניר...

Sky Player

New member
השעות האלה!!!!!!!

תגידו 4 בבוקר 5 בובקר אנשים אתם לא יושנים? ואיזה מרוץ חמוד אה?

SaintJohn

New member
זה לא מירוץ

זה אמצעי התחבורה המתקדם ביותר בטג'יקיסטן, והם רצים לתפוס את החבילות האחרונות של טיסה+אירוח מלא+כרטיס להופעה של אירוסמית'. נותרו כרטיסים בודדים!

Sky Player

New member
וואלה נכון

שמעתי שהם עשו מכירת חיסול לכרטיסים. ובין כל מי שבא עם חמור הוגרלה המכונית היפיפיה הזאת!!!! יד ראשונה!!!

falling angle

New member
אין לי חייים!! בגלל זה אני לא יושן!

בשעה 4 וחצי חזרתי מהעבודה... אחריי 11 שעות..... כרגיל התחברות לאינטרנט ובדיקת הפורום! לאחריו הלכתי לישון וממש עכשיו העירו אותי מהעבודה אם אני יכול להגיע יותר מוקדם!!! תשובתי היתה : " נראה לי שכן..." לייפלס!!

AeroTom

New member
No Life Rocks!

אני משאני קטן מוצא את עצמי הרבה יותר עירני ומלא מרץ בלילה משום מה...אני חיית לילה,מה לעשות. ומי שהיה בפורום בהייד פארק בזמנו יכול לזכור...
ועכשיו גם הפליאוף של ה-NBA אז בכלל לא יושנים.

Sky Player

New member
יש לי פיתרון בשבילך

אם אתה מרגיש הרבה יותר טוב בלילה יהיה לך שווה לעבור לאר"ב כך תיהיה עירני יותר במשך היום

למעלה