A lilac mess in your prom dress

A lilac mess in your prom dress

בהתחלה אמרתי שדי מיציתי עם השאלונים, אחרי שעשיתי את Mother שהיה ללא ספק שאלון כל הזמנים, אבל Liquid Diamonds
מתנגן פה כל כך הרבה לאחרונה שאני לא יכולה לותר עליו. -מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? -מודעים לטעיות שלכם? -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? -נוהגים לסגת מדברים? -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? -יש בכם חלקים סודיים? -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? -אם לא, איפה היא? -אוהבים משחקי כוחות? -חברים אכזבו אתכם? -You know this is madness? -איזה בלאגן יש אצלכם? -סוג של מה אתם? -So I guess you can't take it personally? -מה הLiquid Diamonds שלכם?
"I don't know of anybody who's gonna be fulfilled if they get hit by a bus. You have to surrender to that eternal need to be fulfilled. That's very much what Liquid Diamonds was for me."​
עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
הו, המזוכיזם ../images/Emo128.gif

-מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? תלוי במצברוח. להיכנע זאת בדר"כ האופציה הקלה, ואני די אוהבת את האופציה הקלה בדר"כ, אבל נראה לי שעכשיו אני בקטע של להשקיע. -מודעים לטעיות שלכם? אני חושבת שכן -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? פעם ככה פעם ככה -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? לוקחים מה שיש. -נוהגים לסגת מדברים? לא כלכך. -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? אח שלי, בגלל התשובה לשאלה הבאה: -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? את אח שלי ב-8 ומשו שנים האחרונות, כי הוא נהיה בנזונה מניאק. -יש בכם חלקים סודיים? אני מניחה שכן -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? הרבה -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? חֵלקה -אם לא, איפה היא? במקום אחר. נו מה, אני לא בן-אדם רוחני שעונה על שאלות על נשמות וזה
-אוהבים משחקי כוחות? לא -חברים אכזבו אתכם? קורה לפעמים. -You know this is madness? הו הוווו -איזה בלאגן יש אצלכם? לא חסר -סוג של מה אתם? סוג של פסיכית -So I guess you can't take it personally? או שכן או שלא -מה הLiquid Diamonds שלכם? להידרס ע"י אוטובוס. דווקא!!! טוב, גל. אם אחרי שבוע שעבר התחלתי לחשוב שאת סדיסטית, אז עכשיו אני כבר חושבת שאת ממש לא נחמדה!!!!! כאילו, לא לא נחמדה, פשוט, סדיסטית שמתעללת באנשים, כמו זאתי החברה שלך נועה

FooK MI

New member
טריבדיזם. (מתחילות להגמר לי הכותרות../images/Emo10.gif)

-מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? להשקיע את הכל, ואם באמת לא הולך, אז לוותר. אבל זו לא כניעה, לדעתי. זו פשוט התפכחות. למה ללכת עם הראש בקיר? -מודעים לטעיות שלכם? משתדל להמנע מהן מראש. -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? גם וגם :: -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? מהר. רק כי אני לא יודע מה זה 'להת'. :mad: -נוהגים לסגת מדברים? בד"כ לא. אני הטיפוס שמשתגע אם הוא לא מקבל כל מה שהוא רוצה. -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? כשאני רוצה שיסלחו לי, אני מתנצל. -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? הממ... כן. -יש בכם חלקים סודיים? כמובן. אני די מוחצן אבל עדיין יש הרבה שאני שומר לעצמי. -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? דווקא בסדר להם להיות סודיים. -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? היכן עוד תוכל להיות? :mad: -אוהבים משחקי כוחות? משחקי תפקידים ^^ (לא, אבל זה בכל זאת קורה. משחקי כוחות, זאת אומרת. משחקי תפקידים הם דווקא מהנים :mad:) -חברים אכזבו אתכם? לרוב. -You know this is madness? ידוע אדע. -איזה בלאגן יש אצלכם? אין;( -סוג של מה אתם? אלוהים. -So I guess you can't take it personally? בד"כ אני כן, גם כשלא צריך. -מה הLiquid Diamonds שלכם? באמאשלי שאם הייתי יודע מה זה אומר, הייתי יכול לענות. זה שם קוד לקראק או משהו?

Shame in you

New member
ץ

מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? תלוי במה. ברור שבעקרון עדיף להשקיע, אבל לפעמים אין כוח -מודעים לטעיות שלכם? ודאי -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? מןזר: אני לומדת מהן אבל לא מיישמת. -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? להת? -נוהגים לסגת מדברים? כן -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? אףאחד -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? פייייייייייייייייייייייייייייייי שאני לא אתחיל את הרשימה -יש בכם חלקים סודיים? כן -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם?לא יודעת -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? כן, הקרציה. שתעוף כבר. -אם לא, איפה היא? -אוהבים משחקי כוחות? מזה לא -חברים אכזבו אתכם? |מזוכיזם חותכת| -You know this is madness? ודאי -איזה בלאגן יש אצלכם?הכל, ברמה הכי בסיסית שלי, מבולגן -סוג של מה אתם? אני לא סוג. אני יחידה -So I guess you can't take it personally? אני לוקחת הכל אישי -מה הLiquid Diamonds שלכם? אני באמת צריכה למצוא אותו

*

-מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? הכל. -מודעים לטעיות שלכם? :/ יאפ -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? ללמוד, אבל זה קשה. -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? נראה לי שמהר. -נוהגים לסגת מדברים? ל-א. -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? -יש בכם חלקים סודיים? אפילו בי P: ..דווקא מאוד. -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? לא צריך. לא כולם צריכים. כשיהיה מתאים. מי שיהיה. לא יודעת. אולי. -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? תמיד. כמעט. -אם לא, איפה היא? לפעמים היא קצת מטיילת.. :) נו, זורמת לה, וכאלה. -אוהבים משחקי כוחות? ל-א. למרות שלפעמים זה קורה גם כשלא אוהבים. -חברים אכזבו אתכם? יאפ. -You know this is madness? מה לעשות. -איזה בלאגן יש אצלכם? בראש, אבל לאחרונה מסתבר לי שהרבה יותר ממה שבו - מחוצה לו. -סוג של מה אתם? ליקוויד, ראנינג. זה כל כך מדוייק. -So I guess you can't take it personally? הלוואי שלא היו לוקחים. למרות שאני תמיד מנסה להזהר... לא שזה תמיד מצליח.. -מה הLiquid Diamonds שלכם? נו. בטח כל הרגשות האלה. או כל שאר המחשבות והשטויות שרצות בראש. לטוב ולרע.

behappy

New member
מזוכיזם ולישון [שוב]

-מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? להשקיע הכל -מודעים לטעיות שלכם? כן -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? קצת זמן בתהתחרט ואז מנסה לתקן אותן וזה בהחלט תהליך מכלה זמן עד מאוד -לוקחים את החיים שלכם להת או מהר? להת???:| בקצב שאפשר לנשום בו -נוהגים לסגת מדברים? תלוי איזה -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? ההורים שלי. על כל הפעמים שלא הכרתי תודה, והאקסים, על איך שאני נפרדת מהם
-ואת מי הייתם רוצים לשכוח? אף אחד -יש בכם חלקים סודיים? כן -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? להיות מאוד קרובים אלי ושאאמין -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? כן -אם לא, איפה היא? כשהיא לא, היא ישנה בד"כ, או סתם נחה ממני -אוהבים משחקי כוחות? לא -חברים אכזבו אתכם? כן -You know this is madness? כן
-איזה בלאגן יש אצלכם? החדר שלי! מבולגן נורא, נורא!!! נראה כמו המזבלה של מוישה אופניק ביום רע!! שוב!
-סוג של מה אתם? סוג של אהבלה -So I guess you can't take it personally? משתדלת -מה הLiquid Diamonds שלכם? שינה, אינטואיציה, מוזיקה

פלוטו24

New member
קטע מהשיר מופיע בחתימה שלי../images/Emo9.gif

אך, איזה שיר מופלא... היו תקופות שחרשתי עליו ללא סוף. אני הפעם אוותר על מילוי השאלון (גל, להישאר רגועה) ואפרוש לי לשמוע קצת את FTCH.

Im trying not to move.

-מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? לפעמים אני מנסה הכל. ולפעמים לא מנסה בכלל. -מודעים לטעיות שלכם? כן. -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? מבלה את הזמן בלנתח מכל זוית אפשרית. -לוקחים את החיים שלכם לאט או מהר? אלוהים. צריך לירות בי רק על השגיאת כתיב. אני לא לוקחת. הם זורמים לבד. -נוהגים לסגת מדברים? מדברים לא. מאנשים כן. -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? נראה לי שאמא שלי. -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? את כל מי שהיה עד עכשיו. -יש בכם חלקים סודיים? כן. מהיום כבר פחות. -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? כף יד ימין? -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? לא יודעת. -אם לא, איפה היא? בטח עסוקה בלאסוף חלקים. -אוהבים משחקי כוחות? לא אוהבת. אבל אני כזו. -חברים אכזבו אתכם? לא תצפה לא תתאכזב
(עלק.) -You know this is madness? אני יודעת. כולם יודעים (?). -איזה בלאגן יש אצלכם? יו. כל כך הרבה. -סוג של מה אתם? של בנאדם לא נחמד וסדיסט
. סתם. אני פשוט סוג. -So I guess you can't take it personally? כבר אין לי כוח להסביר את עצמי, ומי שרוצה שיקח. -מה הLiquid Diamonds שלכם? אני מחפשת אחריהם כל כך הרבה זמן. אולי בקרוב.

יכול להיות שהה' הגיעה מהמהר?

אבל את הת' אני באמת לא מצליחה להבין. [כן, נורא מעניינים אותי דברים כאלה.
]

noosh

New member
speak to me only with your eyes

שאלון לפני השינה. -מעדיפים להכנע או להשקיע את הכל? להשקיע את הכל, הכל, הכל. להרגיש שלפחות את הדרך היה לי. -מודעים לטעויות שלכם? כמו שאני מודעת להשלכות. -מנסים ללמוד מהן, או מבלים את הזמן בלהתחרט? מנסה ללמוד, לא לשקוע. לפעמים זה כואב, אבל אני ממשיכה. -לוקחים את החיים שלכם לאט או מהר? גם וגם, ובדיוק ההפך ממה שצריך בכל אחד מהצדדים -נוהגים לסגת מדברים? לא יודעת, זה תלוי כמה הם חשובים לי, כמה הם עושים לי טוב, או רע -מי הייתם רוצים שיסלח לכם? אוף. הרבה אנשים. (או שהיתי רוצה שלא) -ואת מי הייתם רוצים לשכוח? אני לא חושבת שהייתי רוצה לשכוח. אולי מישהו אחד. -יש בכם חלקים סודיים? בוודאי. -מה צריך לקרות כדי שיראו אותם? להצליח להתקרב מספיק קרוב, ולרכוש מספיק אמון. -הנשמה שלכם נמצאת איתכם? כמובן, חוץ מכשאני מוכרת אותה לשטן -אם לא, איפה היא? מנגנת בקרן רחוב -אוהבים משחקי כוחות? לא, האמת שאני די מתעבת משחקי כוחות. -חברים אכזבו אתכם? כן -You know this is madness? תמיד -איזה בלאגן יש אצלכם? חוץ מבחדר (המיטה שלי עוד לא מוצעת )? במה שאני רוצה לעשות, במתי אני רוצה לעשות, במה שעושה לי טוב ורע, ואני לא מצליחה לסדר. כמה קל למצוא תירוצים. -סוג של מה אתם? סוג של פסיכית (רעות גם ענתה את זה, לא?) -So I guess you can't take it personally? אני יכולה לקחת הכל אישית. זה תלוי כמה אני רוצה להפגע. -מה הLiquid Diamonds שלכם? אמנות על כל סוגיה. תמיד כשאינ חושבת שיש לי את זה ביד, זה חומק ממני הלאה, אינ לא יכולה להגיע לזה באמת. אבל זה טוב כי זה גורם לי להמשיך קדימה ולחפש את זה עוד, במקומות אחרים. ולהתרגש, ולהרגיש באמת ואולי זו בכלל לא הכוונה, אבל זה הליקוויד דיאמונדז שלי. (ואני יכולה גם לחשוב על אנשים שהייתי רוצה להגיע אליהם ולא מצליחה, או על דברים בי). (לא מרגיש לי שלם הכל, משום מה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה