A life long thing

noosh

New member
A life long thing

טוב, עלתה כאן הודעה לפני כשבוע (שבטח לא ראיתם כי מתם) והיא די מגניבה וגרמה לי לחשוב, למה שלא נעלה קליפים של טורי לניתוח כאן (כי שיר השבוע כבר אין לי כוח לכתוב, אין לי מספיק אנרגיות לחתוך כרגע, ועל שאלונים אתם לא עונים). אז ככה זה יילך: ההודעה הזו תכלול פרטים כלליים על השיר והקליפ, ומכאן הבמה שלכם. זה ואמר שאתם צריכים להשתתף ולכתוב
. עשו זאת בבקשה :( . בגלל שהקיץ מסרב לעזוב והקליפ כבר עלה פה, אז אני דובקת בו ונחנוך את הפינה עם A Sorta Fairytale. הקליפ הוא של הסינגל הראשון מהאלבום Scarlet's Walk ששוחרר ב-2002. הקליפ עצמו צולם בספטמבר 2002 ושוחרר באוקטובר של אותה השנה. לפי טורי, הקליפ הוא איך שהיא רואה "סיפור אגדה" - למצוא אהבה דרך הומור. הקליפ מציג אותה כרגל, ואת אדריאן ברודי כיד, שניים שמנותקים מהעולם ומצואים אחד את השני דרך סיטואציות קומיות, עד שהם משלימים אחד את השני. טורי אומרת:
Yeah, I like appendages. You know. I think that A Sorta Fairytale, really, we can't all be Cinderella, and some of us find that our imperfections maybe don't let us open up to somebody, because of what they'll say, and so with this you'll have to work through it.​
הקליפ לצפיה: http://www.youtube.com/watch?v=3uho2NQw1GY ועכשיו לשאלות המנחות: (אם אתם זקוקים להן)
האם לדעתכם הקליפ משרת את השיר עצמו, קשור אליו בכלל, ממחיש לכם אותו?
איך אתם הייתם עושים את הקליפ לשיר הזה? האם הקליפ הזה מאבד את השיר או מוציא אותו החוצה?
ואם נחזור לשאלה שנשאלה כאן בעצם בהודעה המקושרת, האם לדעתכם יש קשר כלשהו בין הציור לקליפ, או האם אתם יכולים למצוא אותו גם אם הוא לא קיים באמת? (סתם, כי היה כאן בעבר דיון על טורי וסוריאליזם וזה קצת הזכיר לי, במיוחד כי הקליפ הזה סוריאליסטי בעיניי). קיצר, תרגישו חופשי לחפור, גם סתם על השיר ולא רק על הקליפ. ותחפרו כי אנחנו לא רוצים שהפורום ימות
. תודה
.

רעוּת

New member
../images/Emo18.gifספוילר|../images/Emo16.gif.

Reut אומר/ת: מהזה הקליפ המעוות הזה Reut אומר/ת: אמג זה קליפ מעוות ככ Reut אומר/ת: את לא יכולה להשאיר אותי עם זה לבד ואז ללכת Reut אומר/ת: יוצא לה זין מהצוואר Reut אומר/ת: או שזה רגל Reut אומר/ת: אמג זה חולני Reut אומר/ת: הרסת לי ת'חיים Reut אומר/ת: כלבה ~ Penny Lane ~ hail the pages turning אומר/ת: חחחחחחחאמג הייתי בטוחה שאת מכירה אותו ~ Penny Lane ~ hail the pages turning אומר/ת: אפילו ראיתי אותו בזמן אמץ ב-VH1 ~ Penny Lane ~ hail the pages turning אומר/ת: נראה לי שאפילו גלגלצ השמיעו את השיר פעם כשהוא יצא Reut אומר/ת: אמג אולי פשוט תני לי יו טיוב של אח שלי מת בלבנון ותגידי "הייתי בטוחה שראית את זה כבר" ~ Penny Lane ~ hail the pages turning אומר/ת: וואי לא חשבתי שהוא יפחיד אותך עד כדי כך Reut אומר/ת: זה בערך אותה טראומה Reut אומר/ת: אמג!!!!!!!! הוא חולני!!!!!!!!!!!1 Reut אומר/ת: זה יותר גרוע מהמסור 3+4 !!!!!!! Reut אומר/ת: יש שם איברי גוף קטועים!!!!!!!!!!!! Reut אומר/ת: אמג את הרסת לי ת'חיים Reut אומר/ת: אני לא אוכל להקשיב לשיר הזה יותר לעולם Reut אומר/ת: מה עוללת לי Reut אומר/ת: זה יותר גרוע ממתי שראיתי חתולה דרוסה על הכביש Reut אומר/ת: טוב לכי אני צריכה ללכת לחתוך את ורידי עכשיו, אני לא יכולה להמשיך לחיות אחרי שראיתי זוועות כאלה, זה יותר גרוע מהסרטים הדוקומנטרים על השואה עם הערימות גופות ליד הקרמטוריום. ואח"כ יש מלא "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" מצד נועה שצוחקת עלי הרבה. ואז היא נטשה אותי. כמו כולם
. ועכשיו לתשובות:
לא.
הקליפ מזעזע.
כל התשובות נכונות/ אף פשובה לא נכונה/ א+ב/ ב+ג/ א+ד. ועכשיו לחפירות: אמג. היא אישה חולה. והיא הרסה לי ת'תמימות. ומהזה לעזאזל קשור לשיר. אהבתי אותו פעם. ועכשיו כבר לא
עכשיו אני באופן כללי כבר לא
יהיו לי סיוטים בלילה. והקטע החולני שמתחיל לצאת לה זין מהרגל ואז מתברר שזה עוד רגל ואז יוצא כל הגוף זה קצת כמו ביקורת על אלוהים, כי בתנך הוא בורא את האישה מהצלע של הגבר, ופה שניהם נבראים במקביל וסימולטנית ובד בבד
והיא עושה את זה בצורה ככ חולנית ופרובוקטיבית בתור ביקורת על ישו והכנסייה. ועכשיו היא תלך לגיהנום וזה יגיע לה. ואני מצטערת שאני חותכת לכם פה, זה פשוט הזכיר לי טראומות ילדות, כגון השואה
. יופי נועה, הרסת לי ת'חיים
עכשיו את מרוצה

shiray

New member
חחחח אבל כבר דיברו עליו פה כמה פעמים...

מצד שני, הקליפ של 9 crimes עשה לי קצת טראומה... איך לא ראית את זה עד עכשיו?!?!?

רעוּת

New member
אני לא מקשיבה לכל מה שאומרים פה |סנוב|

ומה, אין לי זמן לשבת ולצפות בקליפים ביוטיוב
יש שיעורים שאני אשכרה מקשיבה בהם ולא צופה ביוטיוב ממחשבים של אחרים
.

shiray

New member
האמת שזה הקליפ שאני הכי לא סגורה עליו

הקונספט הכללי מגניב, הביצוע יפיפה, סוריאליזם זה אדיר וכל זה... אבל יש פה גם לא מעט אבל-ים... ההבדל בין השיר לקליפ, שבשיר ברור שהקשר הזה נועד לכשלון וכלום לא ייצא ממנו וזו סוג של אשליה (ככה אני לפחות ראיתי את הפריטייל פה. אולי אני סתם חותכת), סוג של העמדת פנים שהכל מושלם ומדהים כשזה בעצם לא, והרצון שזה יהיה ככה גובר על המציאות לתקופה, אבל לא לנצח. קיצררר תמיד כשאני שומעת את השיר אני חושבת יותר על הסוף ולא על ההתחלה. לא החלטתי אם זה שהקליפ הפוך מבחינתי הוא טוב או לא. הוא בהחלט מעניין. אבל הקונספט שרק אחרי שהם מצאו אחת את השני הם נהיים אנשים שלמים גם די סותר את מה שטורי אומרת פה, וגם את מה שלדעתי הרבה מנסים להעביר, כולל היא, ובקליפ זה די מצטייר ככה. היא רגל מעוותת, הוא יד סקסית, ואיכשהו אחרי כל תהליך הבריאה הזה, לא רואים את הפגמים שלהם בדרך וזה נראה כאילו הם נוצרים מושלמים. מה המסר פה!? שכשמוצאים אהבה פתאום אתה נהיה בנאדם שלם ומושלם?! מזה זה?!?! ואז כשהם ייפרדו על ה101 הגוף שוב ייעלם!? לגבי איך הייתי עושה את הקליפ, באמאשלי שאין לי מושג. גם כי קשה לי לצאת ממה שאני כבר מכירה (הקליפ הזה) וגם כי מה שעולה לי יותר מדי דומה מילולית לשיר, וזה מעפן. ונראה לי שיש קשר בין הקליפ לציור. קשה לי להאמין שלא נלקח ממנו כלום. ציוף מקרים מדי... בעיקר כשמדובר במישהי שאוהבת אומנות על כל סוגיה. זה לא שזה קליפ של בריטני או משהו...

rfranko

New member
חביב ביותר

מה שאני הכי אוהבת בקליפ הזה זו העובדה שיש פה הצלחה גדולה בעיני בהעברה של המושג מערכות יחסים אני לא חושבת שהיא מדברת על דברים חדשים, בחור פוגש בחורה זה סיפור ישן, הדרך שבה היא מגישה אותה היא רעננה ונותנת נקודת מחשבה חדשה על כל העניין זו בעצם פנטזיה כיוון שסיפור כזה לא מתרחש במציאות היומיומית, וזה גם מעלה מחשבה על כל המושג הזה של סיפורי אגדה, והאם חייבת להיות נסיכה בלונדינית ואביר יפה תואר כדי שהם יחיו באושר ועושר מה שכן, מאז הקליפ ניסיתי לבדוק האם כפות רגליה של טורי אכן נראות כך, ולא היתה לי הזדמנות עד לקיץ שעבר שבכפכפי שוק הכרמל שלה היא הראתה לנו שכפות רגליה רגילות לחלוטין ולא אין לי פטיש לכפות רגליה זו סתם סקרנות לגבי מהות העיוות

אלוקים הזרת

הזרת הייתה הבעיה בקליפ ואני מאבחנת את בעיית הזרת גם ברגליים האלה. מצטערת.

Gremshnit

New member
הרגל והיד בקליפ הם של דוגמנים.

טורי ואודרי תרמו לקליפ את פרצופם. יש סרט דוקומנטרי קצר על עשיית הקליפ. ניתן למצוא אותו בסינגל וב-fade to red. מומלץ מאוד, בהחלט מעניין. ובכלל, fade to red זה כל כך מגניב. בחיים לא חשבתי שכל כך אחרוש על קליפים. היא גם מדברת שם על כל קליפ ונותנת עוד קצת מידע על השירים, אז מומלץ ביותר.

shiray

New member
חחח הדוגמנים האלה תמיד מצחיקים אותי...

כאילו מה, כתבו במודעה "דרושה דוגמנית עם כף רגל מעוותת"??

noosh

New member
רעות אומרת שאני לא חופרת, אז הנה

טוב. אז האמת שאני ממש אוהבת את הקליפ בתור קליפ (לא, רעות, לא מצאתי אותו טראומטי), כי הוא יפה וסוריאליסטי ומגניב, אבל מבחינתי הקליפ והשיר שבאלבום הם שתי ישויות נפרדות ואפילו לא מתקשרות כלכך. הוא לא מעביר בכלל את התחושות של השיר, הוא לא מתאר אותו בעיניי, והוא לא מתחבר לי אליו. כמו ששירה אמרה, השיר באלבום הוא שיר שמרגיש קצת סוף. אפילו שהוא בהתחלה, והמסע שהם עוברים, יש בו מן הרגשה של "הגעתי מהסוף ובוא נסתכל לרגע". הוא מרגיש לי הרבה יותר דרך, רואד טריפ, מסע. הקליפ מתקשר לי יותר ל"פייריטייל", אבל פחות ל-"I'm so sad, like a good book I can't put this day back". או לכל מה שהיא שרה בבתים. אני אוהבת שהשיר לא מתאר אגדה אמיתית, הם לא חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. הם מתחילים מסע והוא עובר הרבה מכשולים בדרך, חלק אי אפשר למחוק, ונקודת הסיום שלו לא ברורה, אם היא בכלל קיימת. הקליפ מוביל למקום מאוד מסוים ומסתיים בהאפי אנדינג, כיאה לאגדה. הוא בדיוק מה שטורי אומרת - מסע של חיפוש של שתי דמויות שלא מרגישות שייכות דרך סיטואציות קומיות. אבל הם מוצאים ומשלימים זה את זה ובשבילי, השיר לא מוביל לזה. הוא מחפש, אבל המציאה, אם בכלל, קיימת בהמשך האלבום. ובקשר לתמונה, אני ממש לא יודעת אבל אני קצת נוטה להאמין שהיא הכירה אותה, כי היא באמת יותר מדי מדויקת. רק לטורי הפתרונים.

רעוּת

New member
בחיים לא אמרתי שאת לא חופרת ../images/Emo16.gif

זה יהיה עיוות גס של המציאות
התכוונתי שנאה דורש נאה מקיים
. ואני עדיין בטראומה כי הרסת לי ת'חיים

למעלה