A life long thing
טוב, עלתה כאן הודעה לפני כשבוע (שבטח לא ראיתם כי מתם) והיא די מגניבה וגרמה לי לחשוב, למה שלא נעלה קליפים של טורי לניתוח כאן (כי שיר השבוע כבר אין לי כוח לכתוב, אין לי מספיק אנרגיות לחתוך כרגע, ועל שאלונים אתם לא עונים). אז ככה זה יילך: ההודעה הזו תכלול פרטים כלליים על השיר והקליפ, ומכאן הבמה שלכם. זה ואמר שאתם צריכים להשתתף ולכתוב
. עשו זאת בבקשה
. בגלל שהקיץ מסרב לעזוב והקליפ כבר עלה פה, אז אני דובקת בו ונחנוך את הפינה עם A Sorta Fairytale. הקליפ הוא של הסינגל הראשון מהאלבום Scarlet's Walk ששוחרר ב-2002. הקליפ עצמו צולם בספטמבר 2002 ושוחרר באוקטובר של אותה השנה. לפי טורי, הקליפ הוא איך שהיא רואה "סיפור אגדה" - למצוא אהבה דרך הומור. הקליפ מציג אותה כרגל, ואת אדריאן ברודי כיד, שניים שמנותקים מהעולם ומצואים אחד את השני דרך סיטואציות קומיות, עד שהם משלימים אחד את השני. טורי אומרת:
Yeah, I like appendages. You know. I think that A Sorta Fairytale, really, we can't all be Cinderella, and some of us find that our imperfections maybe don't let us open up to somebody, because of what they'll say, and so with this you'll have to work through it.הקליפ לצפיה: http://www.youtube.com/watch?v=3uho2NQw1GY ועכשיו לשאלות המנחות: (אם אתם זקוקים להן)
האם לדעתכם הקליפ משרת את השיר עצמו, קשור אליו בכלל, ממחיש לכם אותו?
איך אתם הייתם עושים את הקליפ לשיר הזה? האם הקליפ הזה מאבד את השיר או מוציא אותו החוצה?
ואם נחזור לשאלה שנשאלה כאן בעצם בהודעה המקושרת, האם לדעתכם יש קשר כלשהו בין הציור לקליפ, או האם אתם יכולים למצוא אותו גם אם הוא לא קיים באמת? (סתם, כי היה כאן בעבר דיון על טורי וסוריאליזם וזה קצת הזכיר לי, במיוחד כי הקליפ הזה סוריאליסטי בעיניי). קיצר, תרגישו חופשי לחפור, גם סתם על השיר ולא רק על הקליפ. ותחפרו כי אנחנו לא רוצים שהפורום ימות
. תודה
.
טוב, עלתה כאן הודעה לפני כשבוע (שבטח לא ראיתם כי מתם) והיא די מגניבה וגרמה לי לחשוב, למה שלא נעלה קליפים של טורי לניתוח כאן (כי שיר השבוע כבר אין לי כוח לכתוב, אין לי מספיק אנרגיות לחתוך כרגע, ועל שאלונים אתם לא עונים). אז ככה זה יילך: ההודעה הזו תכלול פרטים כלליים על השיר והקליפ, ומכאן הבמה שלכם. זה ואמר שאתם צריכים להשתתף ולכתוב