A late clockworking TAPUZ

Free Smile

New member
A late clockworking TAPUZ

in a happy hour it seems that it's possible to upload photos to the forum's albums.
Hoorn is happily uplaaden as you should make other cities happy as well.

another question is if anyone knows of a nice room / flat to rent in A'dam come September / October.
the sneller i get settled here, the faster one could organize cool events like movies nights.!
Bedankt
Be well

FalseFlat

New member
יאיי...

אני יכול לראות עכשיו רק את התמונות של הורן...
יש תמונות בשאר הספריות ? כי אם כן אני לא יכול לגשת אלהם

FREE, יש את בן ששאל בפורום אם מישהו בענייני דירה, אני יודע שהוא הולך להגיע
בסוף החודש לאמסטרדם, אז אתם יכולים לשלב כוחות (אתה צריך חוות דעת אובייקטיבית
אני אתן לך בפרטי).

MOVIE NIGHTS, תדאג שיהיה לך שם מחשב עם סקייפ בשבילי :-\ נשמע כיף.

Free Smile

New member
YAHOORN!

sure there is only Hoorn cause only now the orange bastards (not dutch orange) fixed the problem
i mean only now i discover they fixed it without being told (thus, the "bastards" suffix)
so it is up to YOU to upload more photos

regarding ben - you're welcome to send me his contacts or him mine; but as far as i remember he is also looking so the search still stands! or runs.

חנהר

New member
Great new nan!!!!

אני הולכת להעלות כמה תמונות מהסופ״ש האחרון שלי עם חברתי שהגיעה לבקר אותי מישראל.
יום שישי היינו באפטלינג, יום שבת בחיטהורן ויום ראשון בואליבי שהיה כמעט ריק, כאילו, רק 2000 איש, כל מתקן עשינו פעמיים, חברה שלי כבר יצאה עם בחילה וסחרחורת
.
בכל זאת לגבי דירה, מבאס אותי שאני לא יעולה לעזור לך, הייתי נותנת לך את הדירה הישנה שלנו, היא להשכרה, אך היא באמלורד, שעה מאמשטרדם
. סתם סתם אמסססססטרדם

Free Smile

New member
האמשטרדאם

מעונין לשתף שמאז שמבטי ממוקד על דירות מחדש יש הרבה מאד תחתים על אופניים שמסיטים אותו.
לא
לא זה מה שבאתי לומר
אנסה שוב

מאז שמבטי ממוקד על דירות שוב פעם, אני מדי פעם קולט איזה חדר וחושב - כמה יהיה מגניב לגור בדבר כזה. אחד הדברים שהכי מעוררים בי דמיונות פרועים זה לגור בחדר כזה מעוגל למעלה או בפינה של בניין.
למשל בNassaukade ליד כניסה ל פ/וונדלפארק, ולפני המאריוט הוטל, יש בניין שבפינה השמאלית עליונה שלה נראה משהו כמו חדר מרפסת סגור מעוגל . כאילו נזיר חייתי מודרני היה יכול לחיות שם. או בכלל כל הפינות העגולות דמויי צריחים שיש פה. טוב להזכר מדי פעם, מבעד לסטרס, למה אני אוהב ורוצה לחיות פה.

היום ביקרתי בדירה. שני חדרים. אין סלון. יש מטבח קטן. אין חדר אוכל. אמרתי לשותפי הנוכחי - אין שום זירה ציבורית.
הוא טען שאני מפונק.
יתכן, אמרתי. אך זה לא משנה את העובדה שלא בחרתי לחיות פה כי אני חייב או צריך אלא כי אני רוצה. מלכתחילה זה עניין של בחירה שמצריכה את השארת הרצון חי ונוכח. סתם להתפשר יעורר את השאלה - אז בשביל מה לחיות פה? לא סתם ולא להתפשר יעורר אולי את התשובה.

מתי פולס פלאט בא לארכטקט לי חדר ?

במהרה בימינו

הכוונה לפולס פלאט.

בנוגע לחדרים המעוגלים שמזכירים משהו בהו-האוסי, אני מסכים, זה בהחלט גורם למחשבות ותהיות בכיוון של לרכוש משהו בסגנון.

הנושא שלך "האמשטרדאם" הזכיר לי את העונה השלישית של ה"סמויה" (The Wire), שיצרו שם אזור השוטרים נותנים למכור סמים בצורה חוקית (עשו שילוב של אמסטרדם ו-האם - בשר חזיר וכינוי לשוטרים :)).

Free Smile

New member
מה נסגר עם THE WIRE!?!?!?!??!??!?!??!!?

כוסעומוק של העולם
למה כולם מדברים על הסדרה הזאת?
נמאס נמאס נמאס לי
סליחה על התסכול אבל אני חי באנהדוניה (וסליחה על המינוח הפסיכולוגי גם כן) מזה כמה שנים.
הסדרות הגדולות שעליהן גדלתי או שכבר ירדו מהמסכים או שכבר לא מעניינות כפי שהיו בעבר ובמקום זה אנשים מדברים איתי על HOW I MET YOUR MOTHER
(כאילו מה נסגר איתכם אנשים, אתם גם אהבתם את סיינפלד פעם) ועל THE WIRE
ניסיתי, הורדתי, ראיתי כמה פרקים. ובין זה לבין גודל התהילה שהצטיירה סביבה, ראיתי פער תהומי, ברמה של מתאם שלילי.
למה כולם דוגלים בצפייה בסדרה הזאת?
עד כדי כך הטלויזיה התדרדרה שקיבלנו על עצמנו את הבנאליות הזאת כסדרת מופת?
היא פשוט עוד סדרה. זהו. זה כאילו לקחו את LOST - סדרה אולטרא מרגשת מושכת מותחת ומהפנטת רק חסרת כל כיוון ועשו לה צילום נגטיב - יש כיוון אבל אין שום אלמנטים אחרים.

עמכם הסליחה.

טוב, תמיד יש את OZ

אני לא יודע לגבי כולם, אני כשלעצמי מודה ששמעתי בהתחלה מכל כך הרבה חברים ש"ואוו, הסמויה זו סדרה חזקה, אין אין כאלו דברים", אז אמרתי לעצמי "וואלה, בוא נבדוק את העונה הראשונה".

בדקתי ביחד עם הגברת ומה לעשות - אהבנו :)

מה שאהבתי בה בתכלס, זה לא רק העוצמה של הממשיות, אלא גם המקומות אליהם הם מביאים אותה. אפילו כשמשהו טוב קורה, זה יגמר ברע (כמו בהרבה תרחישי מציאות), ישנם כוחות שעובדים מסביבנו כל הזמן ואנחנו בכלל לא מודעים אליהם, רק נותנים שמות כמו "שיטת השקשוקה" ואחרים. הסדרה הזו טיפלה בנושא הזה בצורה ממש עמוקה.

אבל תעזוב, זה רק אני והגברת שלי.

בנוגע ל-HOW I MET YOUR MOTHER - לא ראיתי אפילו פרק אחד :)

אבל כמו שכתבתי בכותרת - תמיד יש את OZ שגדלתי עליה באוניברסיטה.

FalseFlat

New member
הגברים שמבינינו שכחו להזכיר

את המגן,
ויק מאקי שלימד אותי כמה טיפים חזקים לחיים :)
מי שלא ראה- חובה רצינית

FalseFlat

New member
תכלס the shield

זה לא אמור להתרגם ל'מגן' אלא ל'תג' לא ?
מה יותר הזוי ?

FalseFlat

New member
אני נגד חדרים :)

יותר בעד דירות,
אם אתה לא מוצא דירה גדולה מספיק פשוט תצא החוצה קצת ממרכז העיר ואתה תמצא שם פינות חמד :)

FalseFlat

New member
אני גם

יוצא מרמת אביב אוטוטו, ועובר לדרום העיר,
מבטיח תמונות יפות ! :)

חנהר

New member
ידעתי

רק שתדע בבשד' המעפילים יושבת לה חנות אופניים מדליקה, שם נפגשנו כל רוכבי האופניים לקפה שחור כל יום שישי, פשוט תענוגיה!!!!

Free Smile

New member
חשבתי אתם מדברים בקודים על ערים בהולנד

אגב
מזכיר לי לפתע קטע הזוי
לילה ראשון שרק הגעתי לברלין הגדולה הלכתי בשדרה גדולה ולפתע הבחנתי בשושבת ערים כזאת, עמוד שלטי חיצים לערים
היו שם בעיקר ערים גרמניות, עוד איזה עיר בסין נדמה לי
וחולון
אחד החיצים היה חולון בעברית
WTF
כמו איזה עמוד פארודיה על כל ה SYDNEY LONDON HONG KONG

למעלה