A Home at the End of the World

ערן1987

New member
A Home at the End of the World

לדעתי זה מתאים לפורום.. למה? כי הסרט הזה(הנה טריילר אליו)נכתב ע"י הסופר של "השעות"(אהמ אהמ שירה!)

shiray

New member
התסריטאי זה מייקל קנינגהם?

או שהיה בלבול וזה דיוויד הייר? טוב נו מה זה משנה גם ככה זה אומר שהתסריט מעולה...

ערן1987

New member
לא יודע מי התסריטאי

אבל כנראה שזה גם על ספר והסופר של הסרט הזה כתב גם את "השעות"

shiray

New member
כן, ראיתי

כתוב זוכה פרס הפוליצר ומייקל קנינגהם זכה בפוליצר מן הסתם ולא דיוויד הייר

shiray

New member
חחח רציני שלא ידעת?!

מייקל קנינגהם= הסופר שכתב את הספר "השעות" דיוויד הייר- התסריטאי של הסרט "השעות" וכתב כמה מחזות וכל מיני כאלה... פוליצר= פרס ספרות, מה שאומר שמקבלים אותו על ספרים ולא על מחזות ותסריטים מה שדי משאיר את מייקל לזכות בו, פרט לעובדה שבכל מקום היה כתוב שזה מבוסס על הספר זוכה פרס הפוליצר.

ערן1987

New member
יופי שהפכת אותי למפגר

אני יודע מה זה פוליצר!! אבל מאיפה אני אמור לדעת מי כתב מה?

shiray

New member
חחח סורי

ולא ידעתי בול מה לא קישרת- אם אתה לא זוכר מי התסריטאי ומי כתב את הספר המקורי או שחשבת שפוליצר כולל גם מחזות (האמת שלא ברור לי למה זה לא כולל כי זו די אותה עבודה) והאמת שרציתי לכתוב בסוף שסורי שזה נראה כמו הודעה למוגבלים אבל זה לא, פשוט בטעות יצא ששלחתי את זה לחברה באייסיקיו ואז יצא קצת לא נעים (יעני הלקתי בלי לשים לב ובגלל שהמחשב שלי איטי כשקפץ החלון של האייסיקיו זה כתב את זה שם... בקיצור אבל אני ילדה מיוחדת- יש לי בבית בערך כל מה שקשור לסרט חוץ מהפוסטר בערך... את הדיוידי, הספר, התסריט.... חחח האמת אבל שכשיוצא הדיוידי של קולד מאונטיין אז יהיו לי יותר דברים שקשורים אליו (הספר המקורי, התסריט, ספר על ההכנה של הסרט והדיוידי...)..... אם לירון קונה מלא מלא סוגים של סרטים אני לוקחת כמה ופותחת אוסף לגמרי

ערן1987

New member
well,i've got some news

יצא ה-DVD של קולד מאונטן.. לפחות בארה"ב(להזמין!! חחח)

shiray

New member
בסדר אני מחכה לארץ

לראות אם יהיו את כל התוספות ומה יהיה המחיר...

למעלה