A Good Old Fashioned Orgy

גם אני

פונפון32

New member
בהחלט

כרווקה בטח שארגיש בנוח. אני לא בטוחה שהייתי מגיעה עם בן זוג, אלא אם כן מדובר בבן זוג של שנתיים שלוש, שכבר השתלב ומרגיש חלק מהחבר'ה.
קווים אדומים? כשאני אומרת לא מתאים לא נוגעים.
אני לא רואה דבר כזה מתרחש ללא הרבה אלכוהול או עזרים טקטיים אחרים. דווקא רעיון לא רע. מטורף, אבל לא רע.
לא נראה לי שמישהו מחבריי היה מוכן לזה, הם פחות משוחררים ממני.

פונפון, אני סקרן

ושואל באמת מסקרנות -

את באמת משוחררת מספיק בשביל לעשות סקס עם מישהו קרוב שהחברות שלך איתו מבוססת על...
נניח, הכרות מטיול בחו"ל, לא על סקס, ושכבר הכיר את החברים והחברות האחרים שלך?

ולא היה מפריע לך שחברה שלך (שאמנם שמעה הכל על חיי המין שלך, מן הסתם, אבל בכל זאת..) - תראה אותך במו עיניה מקבלת אנאלי מחבר משותף?

אני באמת שואל מסקרנות. בשבילי זה הרבה יותר מדי פרוע...

כמו לכולנו היו לי חברויות שהתחילו בסקס, אבל כולם ביחד - זה נראה לי קצת לא הגיוני...

ענית קודם ברצינות?

פונפון32

New member
דובר על חברים קרובים בלבד

כאלה שמכירים אותך שנים, יודעים מי אתה, מהם הרגליך המיניים ומהן השקפותיך בנושאי סקס, גברים ונשים.
ברור שדיברתי ברצינות.
לא הייתי עושה זאת עם סתם ידיד שאין לו פז"מ ואין ביננו הכרות עמוקה ארוכת טווח ושיחות חושפניות.
אגב, מתי אמרתי שאני בקטע אנאלי?
ממש לא. ללא קשר, אני מאוד אוהבת פורנו אנאלי, DP וטריפל P.

לא אמרת שאת בקטע אנאלי

סתם זרקתי דוגמא למשהו שרוב האנשים (נראה לי..) לא היו חולקים עם מכרים משותפים.

אז קודם כל, בטח שמת לב שאת כזו שנמצאת בקצה הרחוק של הסקאלה מבחינת פתיחות ומבחינת "לא לשים על מה שיגידו". כמה שאני מחשיב את עצמי פתוח יחסית בנושאי סקס, עדיין לא הייתי מכניס למיטה חברים, משפחה וכו'. זה נראה לי פשוט קיצוני מדי ואינטימי מדי ולא קשור מדי... ונראה לי גם שזה ידליק כל מיני פתילים שלא כדאי היה לגעת בהם, מבחינת קנאה וכו'.

אולי אפשר לסכם פשוט בזה שאני שונה ממך..

בקשר לפורנו אני הכי מבין אותך, אני אוהב את הפורנו שלי אקסטרימי ואפילו מאוד (לא שסוגים אחרים אני לא אוהב, ועדיין). ואת יודעת מה? יש קשר בין הדברים...: לצרף חברים למיטה זה משהו שנראה לי מקביל לפורנו קיצוני שאני לא אעשה בעצמי.

יש שם (בשתי הדוגמאות) דברים שמפוצצים את הדמיון? יופי.
אבל עדיף ששניהם ישארו בדמיון.

כל החברים הטובים שלך יודעים

מהם הרגלייך המיניים?
בחיאת

כאילו מה - את יושבת עם ידיד טוב לקפה, ומספרת לו שאת הכי אוהבת דוגי, למשל, או כמה תנוחות עשית בסקס האחרון שלך?
החברות הכי טובות שלי הן כמו אחיות בשבילי, ואני, לפחות, לא רוצה שום קרוב משפחה אצלי במיטה

וצאי מהסרט שזה אומר שאת משוחררת מינית יותר מאחרים וכולנו שמרנים ומתחסדים, כי זה בול
.
מה, אם מישהו שוכב עם אחותו אז הוא משוחרר מינית, רק כי הוא עובר על טאבו? נו באמת...
זה פשוט לא קשור.

funkytown

New member
שיפוטי ודי מטופש

את בעצם מזלזלת באמינות של הכותב.
עשי טובה, היצמדי לרעיון השרשור.
הערות מסוג זה הופכות אותו לשירשור כתישות.

היא לא מדברת על כללללל החברים, אלא על הקרובים ואלו שהיא מחליטה לחלוק איתם את העניין.
ונשמע שהיא מאוד מעניינת מבחינה מינית ולא חיה בתבניות............ ומאיפה הבאת את עניין גילוי העריות? הולכת לבדוק איך זה נכנס הנה.

אני אסביר-

חברה שגדלתי איתה והיא החברה הכי טובה שלי, שיודעת את כל הסודות, את כל החלומות - אחת כזו היא כמו אחות בשבילי, ויותר.
וכמו שכתבתי - עם קרובי משפחה לא נכנסים למיטה

איכס, איכס, איכס.
לגבי כל השאר - יש סיבה שכתבתי את הדברים, אבל לא אכנס לזה כאן, כי זה לא לעניין

funkytown

New member
מקובל שתהיה לך גישה משלך

אך הדרך בה העברת ביקורת על דעה שונה משלך הייתה מוגזמת בעיניי.
ואני מבינה מהדברים שלך שזה סוג של סגירת חשבונות, אז שיבושם לך.
זה מוציא רק אותך באור עכור ומכוער.

חבל

funkytown

New member
אני לא עובדת אצלך

אבל אולי זה יעזור!

"כאילו מה - את יושבת עם ידיד טוב לקפה, ומספרת לו שאת הכי אוהבת דוגי, למשל, או כמה תנוחות עשית בסקס האחרון שלך?" - כן, זה בדיוק מה שהיא עושה? מי את שתפקפקי בכך? זה מה שלא ברור לי.....לא כולם נוהגים כמוך, נראה לי שפשוט להבין את זה.

"החברות הכי טובות שלי הן כמו אחיות בשבילי, ואני, לפחות, לא רוצה שום קרוב משפחה אצלי במיטה" - נו ו....? למי אכפת שחברות אצלך הן משפחה? את מתנגדת לדעה שלה? אחלה! מקובל, אבל את לא המדד למה נכון או לא נכון.

"וצאי מהסרט שזה אומר שאת משוחררת מינית יותר מאחרים וכולנו שמרנים ומתחסדים, כי זה בול." - אני באמת צריכה לאיית לך מה צורם כ"כ במשפט שלך?

"מה, אם מישהו שוכב עם אחותו אז הוא משוחרר מינית, רק כי הוא עובר על טאבו? נו באמת...
זה פשוט לא קשור." - מה הקשר לגילוי עריות? וזה באמת לא קשור.... אז כמו שאמרתי, תגובה הזויה שאין בה תוכן רק המון רעל

redredhead

New member
יאללה, בנות, מספיק

שימו לב למשפט המעצבן מכל שאני הולכת לומר עכשיו - ״אל תתעצבנו משטויות כאלה״.

funkytown

New member
אף אחד לא מתעצבן

אני פשוט תוהה בנוגע לתגובות מסוימות.
נראה לי לגיטימי.

לא נחצו כאן גבולות, נכון?
אבל דיון הוא מבורך בעיניי, גם כשהוא נוגע להתנהלות ומענה

redredhead

New member
גבולות של מי? שלי? רחוק מזה

אבל הפורום הוא של הגולשים כאן, אני רק סדרנית ותפקידי לשמור שיהיה נעים ומכובד.
דיון הוא תמיד מבורך ואפילו דיון סוער ונוקב (עד כמה שדיון על סיטואציה שראיתי אתמול בסרט יכול להיות...), אם כי הייתי שמחה אם הוא יהיה קצת פחות פרסונאלי ויותר לגופו של עניין, שלפחות אוכל לנוח בהפסקת הצהריים שלי

תנקס

funkytown

New member
אני לא מבינה

אם את מנסה להעיר לי על היטפלות, אז שימי לב למה נטפלתי ולא למי.
בדיוק על זה אני מעירה לחניתה. היא בחרה להתעכב על מישהי ולרדת לחייה, במקום לקיים את הדיון ממקום של הידברות ועניין.
אין לזה מקום כאן בפורום?

אם איני רצויה כאן, אני אמצא את מקומי....רק תגידי.
אני לא רואה שום התנהלות לא ראויה מצידי, את מוזמנת להאיר את עיניי. אם כבר הערתך הייתה צריכה לבוא בתגובה לחניתה.

עד כאן - שלא תעזי להרגיש לא רצויה כאן!

ואני חושבת שהיא כן כיוונה את ההערה אליי.
או אל שתינו.
לא חשוב, אל תעזבי את הפורום, זה לא קשור

זה האני האמיתי שלי.
תישארי ותראי.
אבל דיר בלאק - באמת תישארי!
לא תמיד חייבים להסכים על הכל, יהיה משעמם ככה.

redredhead

New member
שרשרתי להודעה האחרונה שהייתה בנושא

וכיוונתי לכל מי שהשתתף בויכוח המיותר (כי דיון זה לא היה).
אין לכך שום קשר לאם מישהו רצוי כאן או לא וזה גם לא מה שהשתמע מדבריי, לפחות לדעתי.

המשכנו הלאה.

למעלה