רכשתי אתמול את המשחק הנ"ל ואני מחפש נואשות שחקנים. אם יש מישהו בפורום שמעוניין, צרו איתי קשר. אני גר בכפר-חיים (מושב קרוב לנתניה) אבל גם מוכן לנסועקצת, אם יש מעוניינים. --טל
אני גר בהרצליה, אשמח להפגש ולשחק, למרות שאני בהחלט מעדיף לשחק עם ה-Expansion; לדעתי, המשחק המקורי נהיה מעיק אחרי שלושה, ארבעה סיבובים. כמו כן, במידה ועוד אנשים מעוניינים, ניתן לנסות לבנות ליגה מאורגנת של המשחק.
אני יכול לשחק מחר (חמישי) בערב או בשבת כל היום... אני מעדיף (לפחות במשחק הראשון) לשחק ללא הexpansion, גם ככה המשחק נראה לי די מורכב. אני לא בטוח שיהיו מספיק אנשים לליגה... אבל אני מוכן לנסות לארגן, אם מישהו מעוניין שישלח לי מסר או ישרשר לכאן. באופן כללי יש אפשרות לשחק אצלי עד 3 לוחות בו זמנית (אחד בבית, 2 בחצר) ועם קצת מאמץ אפשר להשיג עוד שולחן לחצר. אבל אני באמת לא בטוח שיהיו מספיק אנשים. --טל
צריך רק לפרסם את הנושא במקומות הנכונים. השאלה הקשה יותר היא האם זה יהיה אפשרי לעשות מספר משחקים אחד אחרי השני - זה משחק ארוך ומעייף, ואני בספק אם מישהו שניצח עכשיו ברבע הגמר יוכל לאמץ עצמו למשחק חצי גמר...
בערך שמונה אנשים בסך הכל. ופורומים של משחקי תפקידים הם מקום נכון לפרסם בו, כי הקהל של שתי הקבוצות נושק. הבנתי למה כוונתך, אבל ליגה הרי בנויה בצורת עץ. בתכל'ס, אני לא רואה סיבה להיפגש ולשחק אם זה רק בשביל שלב אחד מהעץ.
קודם כל ולמען הצדק ההיסטורי (למרות שזה לא באמת חשוב)- ליגה לא בנויה בצורת עץ אלא כולם משחקים נגד כולם ומי שצובר הכי הרבה ניקוד בסוף מנצח. עץ זה טורניר נוק אווט. אצלי באופן אישי רעיון של טורניר או ליגה הוא בסך הכל תירוץ לשחק כמה משחקים, לא באמת איכפת לי מי מנצח (כלומר ברגע שהמשחק נגמר, בזמן המשחק אני כמובן רוצה לנצח). הרעיון עלה אז הצעתי לארגן ומקום לשחק כמה לוחות בו זמנית, ואני עדיין עומד מאחורי ההצעה. תיארתי לעצמי שאתה מתכוון לפורומים של מד"ב/פנטזיה/מ"ת/M:TG וכו' אבל חשבתי שאולי יש איזה משהו שאני לא מודע אליו.
'בנתי אותך לגבי הליגה, וזה דווקא נשמע יותר סבבה. אני בעד כל תירוץ לשחק כמה משחקים, במיוחד ביחד. =) לצערי, לא, אין אף פורום משחקי לוח אחר בארץ, שאני מודע אליו. לא משהו רציני שאיננו בכל מקרה חלק מקהילת משחקי תפקידים, בכל מקרה.
הייתי שם השבוע (כשקניתי את A game of thrones) וצוות החנות זיין לי קלות את השכל שאבוא... אם אני לא אצליח לארגן משחק אצלי, אולי אבוא. אני בכל מקרה בת"א וזוגתי שתחייה ממילא לא בבית.
ההיתי שמח להצטרף לטורניר (למרות שלא שיחקתי במשחק עד היום) בתקווה שלא תקבעו אותו בסוף שבוע. אולי צריך לבדוק אפשרות להשתמש במועדון כיכר המדינה. (עיין מודעה לעייל) או לחילופין בפריק ת"א. (החנות החדשה מתוכננת לאירועים כאלו) ניתן לפרסם על הטורניר באתר המועדון של משחקי הלוח. צריך לציין מספר תאריכים כאפשרות לטורניר ואז לראות כמה יכולים בכל תאריך ומשם לקדם את הנושא.
הכוונה שלי היא להפגש ולשחק - מי שרוצה לעקוב אחרי התוצאה ולשים אותה בטבלה מוזמן. אני חושב שבשלב ראשון עדיף להפגש בבתים (אצלי באופן אישי אין בעייה לאכלס כ-15 איש + 3 שולחנות בו זמנית). את האפשרות לארגן מועדון גדול וקבוע אפשר לדחות לזמן בו נצליח לארגן קבוצה משמעותית שנפגשת על בסיס שבועי פחות או יותר... חבל על כל ההשקעה בלוגסטיקה כאשר לא בטוח שיש קהל. בשבוע הבא ייתכן ואני טס לחו"ל ולכן קשה לי להתחייב...