A Fucking Blood-Drinking Demon

FireoaK

New member
A Fucking Blood-Drinking Demon

תמונה מטורקיה :| מזל שרואים אותי...

FireoaK

New member
שונא את תפוז

אל תתייחסו להודעה הזאת זה הביא אותי לדף שגיאה שהתברר שהיה בסדר בכלל.. סאמק

נימרודל

New member
חי :)

כמה מסתורי ואפל :) רק חבל שברקע יש בריכה נוצצת ושמיים כחולים. אם היו שם מדורות, עשן, כלובים ועורבי ענק זה היה מגניב.

נימרודל

New member
../images/Emo8.gif אתה לוקח דברים ברצינות מדי...

תמונה יפה מאד
מקווה שנהנית!

FireoaK

New member
זה היה בצחוק

וכן תודה די נהניתי במיוחד ממראה החזה החשוף של האירופאיות אבל הטורקים מגעילים כמו תחת

נימרודל

New member
חיחיחי...

הרבה טאבלולים ושבלולים... חזה חשוף? וואלה... טוב- הכל בשביל צומי. אני חייבת להודות שאין-אפס בשיטה הזאת...

HelloweeN

New member
טיפשה... זה מאוד נפוץ אירופה

להשתזף עם חזה חשוף, בלי שום קשר לפוסטמות. ובכלל הנשים בחו"ל, באירופה ובארה"ב לא כלבות סנוביות כמו בארץ. שם, הנשים מציעות את עצמן לגברים ולא להיפך.

matt hensley

New member
לא רואה איך זה לא להיות סנובית

בכך שאתה אישה שבאה עם חולצה שמראה את כל החמוקים שלה...אבל למי שחי בסרטים של שובניזם בסגנון שנות ה-20' ככה זה סבבה. חחחח ובארץ לא חסר בנות שהולכות עם מחשוף שאפשר להחנות בו אוטובוס בכיף...

נימרודל

New member
חה!

קודם כל- אל תקרא לי טיפשה... אין לי מושג מה יש לך נגדי- אבל תרסן את עצמך בסדר? ושנית- זה לא משנה עד כמה זה נפוץ. מבחינתי זה עדיין תחינה נואשת לתשומת-לב. זהו.

HelloweeN

New member
דעתך אינה משנה את העובדה

שזה מקובל בחו"ל, בלי שום קשר לפוסטמה. זה מצחיק מאוד לראות ישראלים שמשוכנעים שישראל זאת הארץ הכי מפותחת, הכי מתקדמת, הכי טובה ושאם שאר הארצות בעולם לא הולכות לפי המודל הישראלי - הן מפגרות ופרימיטיביות, וחסרות תרבות.

למעלה