A friend of the Devil is a friend if mine..

Argamanium

New member
אולי? אמני פולק בלוז כמו..

ברט יאנש-משעול הרוזמרין.דייוי גרהאם-פולק בלוז.bert&john.וסטיב טילסטון.כל אלו,וירטואוזים של גיטרה אקוסטית.

spych kid

New member
אני מכיר כמה אלבומי פולק בריטי "מתקדם"

מאוד אוהב, בדר"כ בא עם איזו בחורה מה שעושה את הכל מאוד עדין ומלאכי כזה. אני ינסה כמה מהשמות פה, תודה. וחשבתי לעצמי שוב ומה עם אמני פינגרסטייל-פיקינג (או איך שלא קוראים לזה) אני חושב שהסגנון הזה הוא גם כן עם הרבה צלילי גיטרה (אקוסטית בדר"כ, נראה לי) "מכל הכיוונים". יש למישהו שמות?

garcia

New member
שו אסמו פינגר פאקינג?

אם אתה מחפש את הסטייל הזה אז כמו שמלנכולי המליץ לך אז לך על Jorma Kaukonen מהוט טונה שהוא מאסטרו בסגנון הזה שאתה מדבר עליו. וממש במקרה נחת אצלי היום בדואר האלבום הראשון של הוט טונה עם קטעי בונוס. הפעם האחרונה ששמעתי את האלבום הזה היה לפני 10 שנים בקסטה ובכלל שכחתי שהאלבום הוקלט בהופעה חיה. ואם מדברים על הוט טונה אז אתמול בלילה הם עלו לבמה באמצע ההופעה של Gov't Mule בפסטיבל בונארו בטנסי וניגנו איתם כמה שירים. ובאופן מפתיע ג'ון פול ג'ונס עלה גם כן לבמה לנגן עם Gov't Mule 4 שירים (הוא ניגן על קלידים ועל בס). הוא ביצע איתם את מובי דיק, Since I've Been Lovin, No Quarter ו-Livin' Lovin' Maid. עוד כמה ימים ההופעה ב-source של Soundboard תעלה לאתר של Gov't Mule ובהזדמנות השניה אני קונה אותה ומוריד אותה. והנה תמונה מאתמול של ג'ון פול ביחד עם דני לואיס. כואב לי הלב לראות כמה הוא הזדקן אבל אלו החיים.

spych kid

New member
אני במקרה מכיר את האלבום

איך הבונוסים?! ושמתי לב שזה הסגנון הזה נשמע אחרת לגמרי או הנגינה בהופעה הזאת נשמעת אחרת לגמרי לעומת הנגינה של ג'ון רנבורן/ברט ג'נצ'ש (איך לעזאזל מאייתים שם כזה)/פולק בריטי , ואני אבדוק בעתיד הקרוב את "טונה חתיכה"

garcia

New member
ת'אמת אני לא יודע

אני אשמע מחר את הדיסק בעבודה. פשוט עכשיו מתנגן ברקע בבית הדיסק של צ'ארלי האנטר "Friends Seen And Unseen" ואני לא רוצה להפריע לסוטול (וואלה הצ'ארלי הזה יודע לנענע את הרגל על פדאל הוואה וואה). בהדמנות הראשונה שיפתח איזה שרשור על הוט טונה אני אדבר על דיסק הבכורה שלהם. למרות שבשנה האחרונה אני ומלנכולי המלצנו עליהם כמה וכמה פעמים והרחבנו עליהם את הדיבור אני לא רואה שזה הזיז כאן למישהו. חבל אבל ההפסד הוא לא שלי.

AeroTom

New member
איזה יופי

ג'ונסי וה-Mule עושים שירים של זפלין...את זה אני ארצה לשמוע

pasteran

New member
לא יודע למה אתה מתכוון

אבל נסה את ג'ון פאהי http://www.myspace.com/johnfahey

Argamanium

New member
והנה כמה אמניPICKING ‎ לבדיקה

JOHN DENVER james taylor JOHN RENBOURN michael chapman STEFAN GROSSMAN

אחי

תשמע את pete fine - on a day crystalline thought יש לי רעידות בידיים שאני רק מדמיין את השירים שם ..

למעלה