A feast of crows

NacroMittler

New member
A feast of crows

אהלן אנשים, אני אמיר, בן 17 מבאר שבע. הרגע סיימתי לקרוא את סופת החרבות ואני כבר לא יכול לחכות לתרגום של משתה העורבים. לכן, רציתי לדעת שני דברים. א. עד כמה קשה הספר לקריאה באנגלית? בעקרון, האנגלית שלי טובה מאוד אבל אני לא קורא באנגלית יותר מדי ואני חושש שהספר יהייה כבד מדי בשביל לקרוא אותו באנגלית (להינות...). ב. איפה ניתן להזמין אותו (עדיף אתרים בארץ אם אפשר) וכמה הוא אמור לעלות? חיפשתי בפריק ובאופוס ולא מצאתי... תודה מראש לכל העונים, אמיר.

כריכרכה

New member
אז תרכוש את הספר באינטרנט בגירסא

ממוחשבת ותקרא אותו עם בבילון, אם אינך בטוח באנגלית שלך. את הספר עצמו אפשר להזמין מסניף סטימצקי הקרוב לביתך, בין השאר.

Rare Force 1

New member
אני דווקא קניתי מצומת ספרים

לא יודע אם לסטימצקי יש, אם כי סביר להניח שכבר הם השיגו את זה. לקרוא באנגלית... זה מאוד תלוי. גם האנגלית שלי לא בדיוק מדהימה, אבל אני קראתי את שני הספרים הראשונים בסדרה באנגלית אז היה לי יותר קל להתרגל לרביעי. זה קשה. גם גיליתי שקשה לזכור הכל, כי לראש קשה לעשות את ההמרה מהעברית לאנגלית וחלק מהדברים מתבלבלים לך. אבל מצדי שני, לקרוא באנגלית זו חוויה שונה לחלוטין, כי זו שפת המקור, וכמעט כל השניניות ומשחקי המילים שמרטין יוצר מובאים בצורה הרבה יותר טובה וחדה, כי אין מה לעשות והם הולכים לרוב לאיבוד בתרגום. לסיכום, קשה למדי לקרוא באנגלית. השפה גבוהה, אתה תצטרך להביט במילון פה ושם או לעצור כדי לפענח מילה... תעשה את השיקול שלך. האם אתה מעדיף לקרוא עכשיו או שתהיה לך סבלנות לחכות עוד על מנת להבין טוב יותר את המתרחש. ד"א, יש פה אנשים שחיכו.. כמה, ארבע, חמש שנים?

dorgilyt

New member
לגבי פריק

היום הייתי שם, והיה את הספר. (במחיר של 150 ש"ח, אבל בכל זאת)

NacroMittler

New member
מאחר ואני מבאר שבע

לא ביקרתי בחנות עצמה אלא באתר שלהם, שם ראיתי רק את שלושת הספרים הראשונים. בכל אופן, תודה לכל המגיבים. נראה לי שאני אזמין אותו מצומת ספרים או סטימצקי, כי ממש אין לי סבלנות לחכות לתרגום.

dorgilyt

New member
אם תזמין../images/Emo26.gif

תוכל לכתוב בפורום את מחיר הספר מסטימצקי\צומת ספרים ?, פשוט באתר של סטימצקי זה לא נמצא, וששאלתי בחנות הדגל של צומת ספרים (הם קוראים לזה "הספרייה" משהו גדול בדיזינגוף סנטר), הם לא הבינו מה אני רוצה מהם.

S

sunshineBK

Guest
הייתי בסטימצקי לפני כמה ימים..

אני לא זוכרת במדויק את המחיר, אבל הוא גבוה, אני חושבת ש-160 ש"ח...
אני קראתי את כל הספרים באנגלית אבל לא קניתי את הספר כי הוא ממש יקר ובכריכה קשה וגדול כזה ואני לא רגילה לזה, וכרגע אני באמצע ספר אחר. לא יודעת אם אני אתאפק עד סוף ספטמבר כשאמור להגיע הספר באנגלית בכריכה רכה...

למעלה