A fat woman came into the store today

זיקן

New member
מנהל
לכולנו יש שורשים מוסלמיים

תישאל את אברהם אבינו על הטעות שלו אנו משלמים עד היום

xcalibur

New member
אם אתה רוצה להסתכל על זה ככה אז

לכול המוסלמים יש שורשים יהודים :)

לא נכון!

האדם הקדמון שחי בערבות אפריקה היה אתאיסט חסר דת. אם כבר אז לכולנו יש שורשים אפריקניים ולא מוסלמיים.

Ace in the hole

New member
שני דברים

א', בנאדם שטוען שלאברהם אבינו היו שורשים מוסלמיים, למרות שהוא חי (כביכול) 3000 שנה לפני שהאיסלאם בכלל נוצר, לא יכול להגיד לי ללמוד היסטוריה. ב', התנ"ך הוא לא היסטוריה.

זיקן

New member
מנהל
אני לא הזכרתי את אברהם אבינו.

אני הזכרתי את הגר וישמעאל, (אברהם היה אבי ישמעאל) הגר זו אמ אמא של כל המוסלמים וישמעאל הוא בנה וצאצאיו הם המוסלמים שחיים כיום זאת אומרת שתגיד ושתכחיש מה שאתה רוצה אנו בני דודים. ותביא לי דוס אחד שיכחיש את מה שכתבתי .

Ace in the hole

New member
מה?

אמרת מפורשות "תישאל את אברהם אבינו על הטעות שלו אנו משלמים עד היום". אתה מבלבל "ערבים" עם "מוסלמים" וזו טעות רצינית. אז גם אם חלק מצאצאיו של אברהם הם מוסלמים, זה לאו דווקא אומר שלצאצאים האחרים שלו יש שורשים מוסלמים.

זיקן

New member
מנהל
לא בתגובה איפה שאמרתי הגר וישמעאל.

וזו לו טעות ערבי זה מוסלמי אלא אם הוא ערבי נוצרי וגם אלה נאנסו להיתנצר כמו האנוסים, זה כמו שאתה אומר שיהודי הוא לא ישראלי, יש על זה ויכוח עכשיו עם היישות הפלסטינאצית.

Ace in the hole

New member
למה אני טורח בכלל...

לא כל הערבים מוסלמים, ולא כל המוסלמים ערבים. הערבים היו קיימים הרבה לפני האיסלאם. וכן, יהודי זה לאו דווקא ישראלי. ותעשה לי טובה, תחשוב דקה לפני שאתה מגיב בפעם הבאה.

למעלה