ערב דרים ת´יאטר כידוע לכולכם ייערך בהייניקן הבימה קלאב בתאריך 14.3.03 . מחיר הכניסה : 60 ש"ח- שימו לב - הוא כולל משקה ראשון חינם (בירה או משקה קל לבחירתכם) אבקשכם להזמין כבר מעכשיו מקומות אצל מושל בטלפון שמצויין בהזמנה! הולך להיות ערב ענק!
הויכוחים הדוחים כאן עוד יגרמו לי להמציא מסך הגנה למחשב מפני הקאות... כל אחד חושב שהוא גאון, איזו הגנה על האגו, גנון מהותי!!! פורום רוק מתקדם עם כתיבה רגרסיבית, יופי האירוניה... (אין בכוונתי לפגוע באף אחד, במיוחד לא במי שציניותי איננה מכוונת אליו!) DREAM THEATER = PROGRESSIVE ROCK/METAL BAND FACE IT...
השאלה נשאלה בשיא הכנות והרצינות, וללא שמץ של ציניות. ממה שהבנתי, הפורום הוא באמת רשמי (לא), ולכן מן הראוי שיופיע באותה הרשימה! שמא אירע איזה מחדל או משהו, אני מסב את זה לתשומת לבך.
הפורום שלנו מוכר כרשמית ע"י הלהקה והעובדה הטובה ביותר לכך הוא ביקורם של מייק פורטנוי וג´ורדן רודס והתרשמותם מהאתר ומהפורום, וכמו כן קיום הצ´אט עם ג´ורדן רודס. מבחינת הלהקה אנחנו מועדון המעריצים הרשמי בישראל וכך גם היה שהגענו לטורקיה, כל הסידורים שעשיתי מול המועדון הטורקי וקבלת הפנים שזכינו לה הייתה מאד מרגשת. הם אפילו כתבו עלינו באתר הטורקי שלהם והציגו אותנו כמועדון המעריצים הרשמי מישראל! שתבין ש-50 ישראלים נכנסו להופעה של דרים ת´יאטר שם כי השמות שלהם הופיעו אצל מארגני האירוע, בעוד אלפי טורקים שחיכו מס´ שעות בחוץ נכנסו אחריהם. האתר שלנו מופיע ברשימת מועדוני המעריצים באתר הרשמי! כיום יש בעולם כ-6-7 מועדונים שפעילים בצורה יפה מאד עם כרטיסי חבר וכו´... המטרה שלנו היא גם להגיע לרמה כזה ומה שמפריד את זה כרגע זה בעיות לוגיסטיות של זמן. רצ"ב לינק לרשימת אתרי המעריצים באתר הרשמי של דרים
"ידידי" שיר היקר, כנראה שאנחנו לא היחידים ה"משתמשים" בשמרים(אחלה של שם להרכב דרך אגב!) אלא גם אתה, מומלץ ביותר שתפסיק לשתות אותם, שמים לב להשפעותיהם עליך... בברכת: תהיה בריא...
המצפון של כולנו שקט זה בסדר נקווה שאצליח לגרום ללהקה לבוא לארץ אחרי בסבב ההופעות הבא של הדיסק החדש עליו יתחילו לעבוד במרץ הקרוב (כך נאמר לי היום ע"י ג´ורדן רודס במייל שקיבלתיממנו)
ושרק ג'יימס לאברי יגיע לארץ להופעה אקוסטית. אה, זה לא בדיוק אותו דבר, בעצם... אני בכל מקרה מחזיק לך אצבעות טל, ואם אכן דרים יבואו לארץ, זה יהיה היסטרי.